- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
válasz
DonJoee #51446 üzenetére
A kérdés, hogy miért kell neked CFW, mert a CFW nem fog neked rendesen nagy sebességet NAT-olni, ha szoftveresen csinálja. Én csak ez miatt mondtam az Edgerouter-t, mivel annak a szoftverében sok mindent meg lehet csinálni.
Ha nem kell CFW, akkor felesleges az Edgerouter. -
VeryByte
őstag
válasz
DonJoee #51441 üzenetére
Én a helyedben talán picit másképp gondolkodnék. A szélre betennék egy Ubiquiti Edgerouter X-et, mellé valami gigabites switch-et és a wifi cuccoknak pedig valami egyszerűbb AC-s router-t AP-ként, vagy valami AC-s AP-t.
Nem tudom miért szeretnél CFW-t, de az Edgerouter X-el szerintem elég sok dolgot meg lehet csinálni. -
VeryByte
őstag
válasz
Mr Bond 007 #50736 üzenetére
Kösz.
-
VeryByte
őstag
válasz
Mr Bond 007 #50711 üzenetére
Hali,
tud esetleg PPTP vagy L2TP VPN kliens is lenni?
Vagy valaki tud olyat ami tud az lenni? (Oké, Tomato-val meg lehet csinálni, mert most is azzal megy, de át kell struktúrálni otthon a hálózatot és keresem a jó megoldást.)
(Otthonra IPSec site-to-site-ot nem akarok csinálni, főleg azért, mert akkor route-olnom kéne és egy két partner az otthoni hálózatomból így nem annyira lenne elérhető.)
-
VeryByte
őstag
válasz
Intruder2k5 #48851 üzenetére
2016 van.
Modern mumusok vannak, topikgazda, moderátor, vállalati rendszergazda, ... -
VeryByte
őstag
válasz
Neil Watts #48679 üzenetére
Szia,
Csak ethernet csatlakozó van rajta.
Wifi nyomtatószerver meg nem erre való, az ugye USB-s nyomtatóból csinál neked hálózaton elérhetőt és legalább jól nem lehet hálózaton keresztül szkennelni vele.
Tehát ezek az utak kevésbé járhatóak.Azért kösz a javaslatokat.
vb
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Adott egy hálózat, benne egy Wifi router. Adott egy hálózati nyomtató, amihez nem szeretnének kábelt húzni. Hogy oldanátok meg, lehetőleg minél stabilabb módszerrel, illetve milyen eszközzel?
(Valami router, stock/dd-wrt/openwrt firmware, wan letiltva, wifi client módba, valami ilyesmi jutott eszembe.)Kösz az ötletelést!
-
VeryByte
őstag
Két telephely site-to-site VPN összekötésére mit javasoltok? Rettenet nagy sávszél nincs.
Régen Draytek-kel csináltam ilyet, talán most már tudtok olcsóbb alternatívát mondani. -
VeryByte
őstag
válasz
szivacs1987 #43981 üzenetére
Nem kell bontani.
EoP (Ethernet over Power), illetve most nem jut eszembe hogy hívják normálisabban. Mondjuk ezzel játszani kell.
De mindenképp kábelen juttasd el a szintekig.Persze kérdés, hogy miért dobálja el a földszinten? Túl sok kapcsolat, túl sok eszköz?
Mondjuk én ilyen helyre azért már Ubiquiti-t tennék.
-
VeryByte
őstag
válasz
Gubek-Einste #36576 üzenetére
Kösz, én is abban gondolkodtam inkább, és átmentem a Tomato topic-ba. :-)
-
VeryByte
őstag
Ok, Tomato, de melyik? :-)
-
VeryByte
őstag
válasz
Gubek-Einste #36560 üzenetére
Köszönöm.
N12D1-ben vagy N18U-ban gondolkodom. -
VeryByte
őstag
Intruder2k5
Tudsz olyan Asus-t mondani az alsó kategóriában, aminél megvalósítható a dual-WAN valamilyen módon?
2 darab T-Home-os adsl-hez kellene, inkább load balance mint failover.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24