Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
xxxxxxxxx #37307 üzenetére
Jogosultságot kell állítani a fájlokon, hogy azok a mostani felhasználód tulajdonába kerüljenek, és törölni tudd őket. Hiába hívták ugyanúgy a felhasználódat a másik Windowsban, nem a név, hanem a SID számít. Ha megnézed régi Windows mappa tulajdonságainál a Biztonság fülön a Haladó (vagy hasonló nevű gomb a jobb alsó sarokban) alatt megjelenő ablakban a tulajdonos, akkor egy GUID-ot fogsz látni. Ezt kell átállítani a mostani felhasználódra és rekurzívan az összes almappájára (valamint a meghajtó gyökerében található többi rendszerfájlra). Ezután már valószínűleg tudod majd törölni. Ha nem, akkor még további jogosultságállítás vár rád, de ennek kicsi esélyét látom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Többször csináltam már ilyet, Windows 7 vagy 10 törlése, másik Windowsból.
A jogosultsági beállításokkal kell játszani, tulajdonba vétel stb. csak ezt így pontosan nem tudom leírni, általában nekem sem sikerült kapásból, el kell szórakozni vele.
Jobbklikk, Tulajdonságok, Biztonság fülnél.
Vagy megpróbálhatod ezt is:
http://filehippo.com/download_unlocker/
Windows törlésére még nem használtam, más esetekben bevált.
-
pc360
addikt
válasz
Előbb szerintem azt kéne megoldani, hogy ne lockolja a fájlokat a win, amúgy ezt egy sima formattal könnyű megoldani, ha tudsz róla adatot menteni. Azért programot is javaslok, van egy, ami korrekt, és nincs teleszarva malwarrel: LockHunter.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest