- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
xxxxxxxxx #37307 üzenetére
Jogosultságot kell állítani a fájlokon, hogy azok a mostani felhasználód tulajdonába kerüljenek, és törölni tudd őket. Hiába hívták ugyanúgy a felhasználódat a másik Windowsban, nem a név, hanem a SID számít. Ha megnézed régi Windows mappa tulajdonságainál a Biztonság fülön a Haladó (vagy hasonló nevű gomb a jobb alsó sarokban) alatt megjelenő ablakban a tulajdonos, akkor egy GUID-ot fogsz látni. Ezt kell átállítani a mostani felhasználódra és rekurzívan az összes almappájára (valamint a meghajtó gyökerében található többi rendszerfájlra). Ezután már valószínűleg tudod majd törölni. Ha nem, akkor még további jogosultságállítás vár rád, de ennek kicsi esélyét látom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Többször csináltam már ilyet, Windows 7 vagy 10 törlése, másik Windowsból.
A jogosultsági beállításokkal kell játszani, tulajdonba vétel stb. csak ezt így pontosan nem tudom leírni, általában nekem sem sikerült kapásból, el kell szórakozni vele.
Jobbklikk, Tulajdonságok, Biztonság fülnél.
Vagy megpróbálhatod ezt is:
http://filehippo.com/download_unlocker/
Windows törlésére még nem használtam, más esetekben bevált.
-
pc360
addikt
válasz
Előbb szerintem azt kéne megoldani, hogy ne lockolja a fájlokat a win, amúgy ezt egy sima formattal könnyű megoldani, ha tudsz róla adatot menteni. Azért programot is javaslok, van egy, ami korrekt, és nincs teleszarva malwarrel: LockHunter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest