Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Milka 78 #14758 üzenetére
Inkább a Phenom II 710-et válaszd. Ha már eddig is kétmagos procid volt, akkor nem lesz sokkal nagyobb előrelépés egy erősebb kétmagosra váltani, viszont a 710 már jóval időtállóbb, és 2-nél több magot használó alkalmazásokban jóval gyorsabb.
Grekooo: Ez lesz a te topicod: milyen gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
zalman90
őstag
válasz Milka 78 #34319 üzenetére
kell a fenének 6990
i3 + 4850x2 vel jáccok még most is minden full hd ba
(#34321) balint933: 1-2 év mulva az i5 is gyengének fog számittani..
vedd meg a legujabb ivy bridges i7 et 90.000 ft ért , az biztos sokáig jó lesz
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz Milka 78 #34329 üzenetére
mert a mostani i5 is legalább 1 évig mindent kihajt(bár szerintem tovább is),
Jaj istenem, már te is elkezdted ezt a "mindent kihajt" szöveget nyomatni, most akkor mi szegény AMD X4 tulajok melyik erünket kaszaboljuk el mert x-y bencmarkban lemaradtunk.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
balint933
csendes tag
válasz Milka 78 #34455 üzenetére
"A 8120 ha jól meghúzod(nb+szorzós tuning) egyenrangú egy i5-el"
Csak az, hogy az FX-8120 alapból nagyon sokat fogyaszt i5-höz képest, és csak húzva éri el a szintjét, de úgy még nagyobb lesz a fogyasztása, 8120 csak annyival jobb, hogy kb 10 ezerrel olcsóbb ha a lapokat is nézzük, mert i5-höz drágábban lehet jó lapot találni. 2500k i7-2600nál biztos hogy erősebb, és HT meg játékhoz fölösleges, ezért én mindenképp i5-öt vennék .Bloodaxe szívesen
-
KAMELOT
titán
válasz Milka 78 #42675 üzenetére
Igen, de én úgy írtam ha valami erősebb procit akarna belétenni. Oda viszont kell a VRM a proci mellé és azok a lapok inkább 990FX-ek. Tudom olcsóbb lapokban van integrált vga, de azt ilyen FX-6xxx és FX-8xxx procik alá nem raknék.
(#42676) Rypejakten: Az a gond, hogy kicsi a keretje. És az AM3-as lapját is el kéne akkor adni. Ha el tudja adni akkor FM2 simán kijön neki.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Csaby25
őstag
-
miresz
veterán
válasz Milka 78 #42956 üzenetére
Csak a "Milyen asztali gépet vegyek"-be ne! Akkor tényleg teljes lesz a káosz. Ott eladatják vele a 8350-et és vetetnek vele egy Celeront,mert az is elég.A többivel természetesen egyet értek.
(gyanús vagy te nekem,ittál te ma este? )
stratova: és tényleg,most nézem ez Intel-re optimalizált memó.....
[ Szerkesztve ]
-
-
tranceplanet
addikt
válasz Milka 78 #43428 üzenetére
Igen a tuningos része érdekes az oldalnak, de így is jobban szeretem, mint "Annácskát". Játék tesztek még kerülhetnének bele. A 4,5 GHz feletti tuning szerintem már erősen procifüggő is. Amúgy a kupakkal kapcsolatban is igazad van. Én mondjuk, ha feltételezem tuningos lennék, akkor sem hajtanám őket 4,5GHz felett tartósan, nincs ami indokolja számomra. Persze én nem vagyok tuningos beállítottságú egyén
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
sz.viktor
csendes tag
válasz Milka 78 #43481 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsokat. Meg is lepődtem, hogy AMD-t ajánlasz. Kerestem itt fórumon tetsztet a prociról, mert őszintén nem is gondolkoztam amd-ben, így nem is néztem őket. Viszont a teszteken azt látom, hogy pont azokban a progikban amiket én használnék (PS,Premiere,After, stb..) mindenhol jobb eredményeket ért el az Core i5-3570k. Nem tudom mennyire reálisak a tesztek (gondolom azok) meg azt sem tudom, de gondolom te sem csak úgy leírtad. Szóval még mindig nem tudom merre billen a mérleg. Mindenesetre tényleg köszönöm, hogy írtál!
V.
-
Mahrenburg
őstag
-
emiki6
veterán
válasz Milka 78 #45001 üzenetére
Nem jobb a sandy mint az ivy gyártástechnológiailag vagy mert kevésbé melegszik?
Maradnék az intelnél. Milyen a Haswell amúgy?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Milka 78 #45010 üzenetére
Gippo is azt mondja.
Valóban éreztem olyat, hogy megvan mind a 72 FPS, de mégis mintha szaggatna egy kicsit.Nem miattam megy a vita. Ez a kijelentés robbantotta ki.
Érdekes, amit írtál és lehet benne valami. Ki érti hogy van ez...
Igazából annyira nem érdekel a rombolós 64-es map."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel