Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak1kerdes
csendes újonc
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1, max 2 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
220-250k(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
irodai programok (egyetemre), netezés, filmezés, játék(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Thief, Crusader Kings 2, Skyrim, legalább egy közepes grafikán jó lenne, ha futnának(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
matt, 15.6" (esetleg 14") , FHD
TN/IPS szempontból nem tudom milyen esetekben van lényeges különbség :/(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Elképzelhető, hogy lesz hordozva, de elsősorban kollégiumba kell.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD, legalább 240 GB, RAM 8 GB(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új -
csak1kerdes
csendes újonc
válasz
Khelben #125983 üzenetére
lehet én értettem valamit félre, de ebbe ugyanazok az alkatrészek vannak ( i3-6100U, 940MX, 4GB RAM stb ), mint a fent említett Acerbe, azzal a különbséggel h ez fullhd :/ mennyivel lesz ez jobb? anyaghasználat? hűtés? (van családba ugyanilyen Acer, nem melegszik túl)
bocsi a sok hülye kérdésért -
csak1kerdes
csendes újonc
válasz
KubanitoS #125977 üzenetére
akkor ha jól értem ez egy létező probléma :/
az mindenképp meglep h radium meg hasonló tesztek "elfelejtik" megemlíteni ezt a melegedést.. alapórajelen is durván melegszik?laptophűtővel is?
sajnos az ajánlott gép +28 ezer lenne, mint írtam 150 fölé nem tudok menni, valahol muszáj kompromisszumot kötnöm .. :/ -
csak1kerdes
csendes újonc
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Következő 1 hétben ( félévkezdésre mindenképp meg szeretném venni).(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150ezer fölé nemigen tudok menni, ennyiért találtam egy kiszemeltet: ASUS X555DG(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
sulihoz kell (pszichológia szak): office főleg; valamint játékra.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
League of Legends, TF2, WoW (MoP, Wotlk), Skyrim, Oblivion, mivel régebbi játékokról van szó el kell futniuk jól ( tesztek és videók alapján )(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15'6(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Szinte csak töltőről használtam eddig laptopot, max 1,5 órás vonatúton használnám töltő nélkül vagy ha koliban átviszem másik szobába.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
nem kell, van jogtiszta win10em, valszeg az kerülne rá(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
elég hdd, 4 gb ram, optika nem kell, de anélkül nemigen láttam eddig új gépet ebben a kategóriában(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak újMint fentebb írtam, egy ASUS X555DG gépet néztem ki pont a fent megjelölt összegért, tesztek, benchmarkok alapján meggyőzött, eddig ASUSsal nem volt bajom, az egyetlen lehetséges gond amit hallottam szakmabeli ismerőstől, h nagyon melegednek ezek a procik és videókártyák, ha valakinek van vmi tapasztalata ne tartsa magában
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest