Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.a.n.k.a.
újonc
válasz
fracture333 #5206 üzenetére
Hello!
A Radiumról friss info:
Augusztus 11-én személyesen rendeltem egy laptopot, ami előrendelés alatt állt. Az állt a leírásban, hogy kb. 2-4 hetet kell várni a termék megérkezéséig. Az eladó srác azt mondta, hogy inkább 2 hét, ne aggódjak.
Augusztus 23-án jött egy e-mail arról, hogy a termék még mindig előrendelés alatt áll, még nem kaptak pontos információt az érkezéssel kapcsolatban. Felajánlottak egy más színű terméket, ami elérhető volt a raktárukon. Azt írták, hogy amennyiben megfelelne a termék jelezzem. Mivel nekem nem felelt meg a termék, nem jeleztem.
Szeptember 8-án írtam egy email-t, melyben érdeklődtem a laptop érkezéséről, nem válaszoltak.
Szeptember 9-én felhívtam őket, az eladó azt mondta, hogy nincs információja a termékről, de "úgy érzi", hogy a rákövetkező hét közepén megérkezik.
Szeptember 14-én felhívtam őket. Az eladó srác azt mondta, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, de amennyiben más laptop megfelel a honlapjukról, jelezzem.
Mivel sok laptopnál a billentyűzet leírásában láttam, hogy "átcímkézett külföldi billentyűzet" kíváncsiságból rákérdeztem a telefonban, hogy az pontosan mit jelent. Az eladó első reakciója: "Nálunk nincsenek átcímkézett billentyűzetű laptopok." Erre én mondom, hogy "a honlapon látom a termékleírásban". Erre kér egy pillanatot, megnézi, aztán válaszol: "Jaaa...most már látom, hogy mire gondolsz és elkezd magyarázkodni...pfff
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpársportok
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest