- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
válasz
elefontelefo #169953 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy videóvágásra ma a Macbookok a legjobb vétel m1-es procival.
-
Tikakukac
titán
válasz
elefontelefo #121884 üzenetére
az nem lehet átverés, nemde?
Hadd ne soroljam az elmúlt 10 év történéseit
Ha venni akarsz valamit tisztán vegyed és boltból, rendes számlával. Hidd el, ha most 10k-t spórolsz később ezerszer fizeted vissza idegbajjal. Még néha így is. Nem véletlen nem veszek bizonyos dolgokat csak kiskerről.
-
Tikakukac
titán
válasz
elefontelefo #121880 üzenetére
Bedobtam keresőbe a paramétereket, 1 darab gép van meg a legolcsóbb helyen is.
Hogy miért szemét passzolom. Ha a kövi gép 30k-val drágább, akkor eldöntheted épp mi nem lesz jó. A billzet klasszik Lenovo féle hullámos hulladék lesz ezt zsebre merem rakni előre is. Aztán a többi meg ízlés szerint, ha mákod van tűrésben volt minden műanyag, ha nem akkor lesznek olyan poénok, mint egyszer amit láttam: kicsit magasabb volt a baseplate meg a felső borítás is és nyomták egymást, a csavarok pedig fél év után szimplán kiszakadtak
-
Chaser
legenda
válasz
elefontelefo #121879 üzenetére
2 év gar a kötelező ha "normális" boltból vetted..lenovo és garancia szavakra rákereshetsz sztem
fujitsu, dell, hp, ezek korrektek akkor is ha garanciára kerül sor, persze kirívó esetek mindnél vannak/voltak/lesznek, lenovonál egy ideje már az a kirívó ha gyorsan és gond nélkül megcsinálnak valamit
többi gyártó garanciája se olyan horror, leghátul mindenképp a lenovo kullog
témaösszefoglalót ajánlanám elolvasni, nem csak a hw-t veszed, a mellé adott körítést, pl kijelző, billzet, ház stb, hanem a supportot, garanciát is a géppel, ezeket mind együtt kell nézni, különállóan nincs értelme kiemelni csak azt pl hogy húúúdeerős', mivel szerves része mind egy notebooknak -
Chaser
legenda
válasz
elefontelefo #121877 üzenetére
ha gariztatni kell valamiért valszeg akkor lesznek gondjaid vele ( :...leginkább ne legyen ré szükség
-
Tikakukac
titán
válasz
elefontelefo #121874 üzenetére
Az i5 önmagában jó. Amit köré raknak és supportnak hívnak, na azzal van nekem bajom.
-
dugo_
veterán
válasz
elefontelefo #121871 üzenetére
Csak egy gyors gugli:
"Lefordítom:
raktárkészlet nincs,
szállítás esetleges,
szerződésszegés és félrevezetés van,
felelősségük semmiés majd talán egyszer visszautalják a notebook árát..."
Valószínűleg nem véletlen, hogy ezeket az árakat nem találod meg más, megbízható boltokban. A megadott kerettel a kijelzőt szem előtt tartva pedig csak i3-as IPS-es Pavilionok férnek bele, amik max asztali netezős gépnek jók szükségmegoldásként.
-
Tikakukac
titán
válasz
elefontelefo #121871 üzenetére
Szokásos megszlovákozott meg Isten tudja milyen helyek egyike.
Elkerülendő a későbbi szopót, főleg ha ajándék lesz:
Pavilion 15 fér bele ennyibeja, hogy kórájfájv. Minden más amit találsz gyanús, de inkább biztosan szopó lesz.1 darab ötletpad van ennyiben, ezen úgy 2k haszon van. Hogy milyen áfacslós és egyéb megoldásokban intézed a nyilvánvalóan túlzott igényekhez mért gépedet, az ne itt legyen
Tisztán és törvényesen ilyen gépet nem veszel, az az 1 ami van pedig szemét.
-
Khelben
nagyúr
válasz
elefontelefo #111934 üzenetére
Kidobott pénz kategória. Főleg olyan munkára, ahol igénybevételnek vannak kitéve a felületek (gépelés, cipelés). A kijelzőjük egyenesen rémálom. A garanciáról meg olvashatod a rémtörténeteket szerte a neten.
(#111935) ngabor2 : én még nem találkoztam olyan géppel, ami mondjuk egy közepesen igényes embernek megfelelő hangot produkált volna. Főleg nem kis méretben. Eddig a Dell 7559-nek volt a legjobb hangja azok közül, amik nálam voltak, de az is messze volt egy 10k forintos asztali hangszórótól.
-
Dhampir
félisten
válasz
elefontelefo #111921 üzenetére
Lenovo ThinkPad Helix Ultrabook
Lenovo Thinkpad X230T, IPS kijelzővel, de elfogyott, talán később lesz még, rá kell kérdezni
Egyik sem magyar billentyűzettel, oprendszerre rá kell kérdezni, mert nincs jelölve.
8GB és 4GB RAM van bennük. -
Bkrisz9
őstag
válasz
elefontelefo #111934 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy ezek a 2in1 dolgok még nem igazán valók semmire. Hardver is kuka: ennyiért csak 2 GB RAM van ami édeskevés és úgy összességében is megfekteti ezeket pár komolyabb oldal megnyitása párhuzamosan. Irodai munkára meg főleg nem alkalmasak. Irodába sokat van használva a billentyűzet az én logikám szerint ami ezekbe hulladék. Otthoni bohóckodásra jók maximum: Facebook, sorozatnézés egy tinilánynál. Fejlődniük kell még ezeknek elég sokat.
Inkább vegyél egy kis notit: [link] + egy új akku és van egy elég jó géped.
-
Khelben
nagyúr
válasz
elefontelefo #111921 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy ilyen gépet nem fogsz találni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest