- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
válasz
Tikakukac #92097 üzenetére
Félreértesz, nem ragaszkodok hozzá, csak pár ismerősömnek van/volt lenovo notija, asztali, amikor használtam, kipróbáltam nekem tetszett, és vannak esetek amikor ugyan azt a hardvert adja, mint egy HP/Dell esetleg olcsóbban.
Ha csóróbb vagy az átlagnál, akkor pedig igenis kicentized azt a +/-10-20 ezret is, mert számít, elvégre keleten vagyunk.
A 2 típust és márkát írta, azok közül ajánlottam a 'szerintem' jobbat.
Az a bajom egyedül, hogy ha valaki egy kicsit olcsóbb terméket ajánl, és nem azt írja hogy +xxx ezer és vegyél jobbat, akkor biztosan irreleváns az érvelése, hiába csak annyi pénzed van rá, amennyi.
Az érvek/ellenérvek pedig szintén személyes tapasztalatok alapján születnek. Volt egy haverom aki fél éven belül 10x gariztatta a samsung winyóját, nem akartak neki adni másikat ugyan olyan árban, az első WD amit utána vett már 2 éve jó neki. (Ő pl. soha nem fog többet samsung winyót venni, vagy SSD-t sem.).
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest