Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz Dexter-2000 #14947 üzenetére
Külföldi tesztek szerint szerint sem hangos még teljes terhelésnél sem az 5110 ventije és benchmark alatt csak 31fokos volt a billentyű 6470-nel. Neked milyen vga van benne?
-
d@minator
addikt
válasz Dexter-2000 #14959 üzenetére
n5110-ből van 6470-es és Intel HD-s is azért kérdeztem. Nekem nincsen de a kollégámtól megkérdezem vagy meghallgatom, neki egy i7-es n5110-e van GT525-tel. Az anygára mindenhol panaszkodnak nem lenne meglepő ha mindegyiknél rezonálna a billentyűzet. Ha nagyon zavaz vegyél hozzá egy könnyű hordozható USB-s hangfalat, mint pl. ez.[link] [link]
(#14963) And01: "Méretben 12"-14" közöttire gondol?"
[ Szerkesztve ]
-
endruboy1
senior tag
válasz Dexter-2000 #26918 üzenetére
Én használtat nem tudok neked ajánlani, de ezzel a Sandy Bridges Pentiummal szerelt Asus biztosan jó ideig elég lesz akkor is ha HD filmeket akar nézni. Sajnos ez drágább a te keretednél, de újonnan nem nagyon van 15" ennél olcsóbban.
-
EstiloL2
tag
válasz Dexter-2000 #26927 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a problémám, de 4 kis műanyag tartja a billt, amit ha kiveszel, kihúzod, kicsit benyomod a közepét, és jó lesz. Egy alumínium lemezen van a bill, ami nem mindig egyenes. Ugyan ezt csináltam, és megszűnt a probléma.
-
EstiloL2
tag
válasz Dexter-2000 #26930 üzenetére
Csak olyat tudok, amiben kiveszik. Ez az.
-
HPAA
őstag
válasz Dexter-2000 #27438 üzenetére
xps egyértelmű mint típus , régebbi asusok , mint pl ez is szériahibáktól szenvednek erősen
************* censored
-
Borote
addikt
válasz Dexter-2000 #27438 üzenetére
Gondolom laptopot tervezel venni... mire szeretnéd használni? Mennyi pénzt szánsz rá?
-
Borote
addikt
válasz Dexter-2000 #27443 üzenetére
ThinkPad T60, Latitude D630, EliteBook 8510p - használt gépek terén ennyiért azt hiszem ezeket érdemes venni. Sajnos ennél jobban nem értek hozzájuk, de ha nem akarsz várni az aprón egy jobb ajánlatra, EZEK nem olyan rossz vételek, ráadásul adnak hozzá 6 hó garit.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest