Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz B-L-A-C-K #41235 üzenetére
Ne legyen ebben igazam, de gyanítom, hogy aki az Y580 megjelenésére várva abban reménykedik, hogy csökkent áron fogja megvenni az Y570-et, az nagyot fog szívni, mert addigra kifutott termék lesz. Mehet majd az 1 év garanciás német webshopba, vagy majd használt, szétpusztított masinát böngészni a Hardverapróra.
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #41253 üzenetére
Köszi mindenkinek
Dolgoztam, nem unatkoztam. 1 hét után már nem is hiányzott a fórum. De az az 1 hét kritikus volt
Most éppen ezt az AMD A8-as Pavilion DV6 csodát tesztelgetem Radeon HD6755G2-vel. A VGA közelít a GT555-hez de azért egy 10%-al elmarad tőle. Nagyon kellemes ki gépecske mind hardveresen és mind minőségileg.
-
darvak
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz B-L-A-C-K #41301 üzenetére
Nálam pl ráér a dolog... költözés miatt (hely hiány) el kell adnom asztali gépemet. Páromnak van notija de játékra alkalmatlan. FS Amilo 1705 van. Megy már vagy 4 éve és semmibaja. Viszont én szoktam játszani. Nem sokat de néha rámjön. Ez miatt is kéne valami olyan notebook amivel tudok játszani szinte bármilyen játékkal low grafikán.
-
Borote
addikt
válasz B-L-A-C-K #41482 üzenetére
De ha azt nézed, hogy fHD-ban kisebbek a pixelek, kevésbé szőrösek a vonalak, az élsimítás szüksége is kisebb (ráadásul annak aztán indokolatlanul nagy a gépigénye), illetve alapból részletgazdagabb lesz a kép - szóval ez ilyen kétélű fegyver, de én ha tehetném, mindenképpen az fHD-t választanám (vagy a HD+-ot). Igaz ugyan, hogy kisebb részletességben játszhatok, viszont másra is használom a gépet, ott pedig nagyon szépen előjön, hogy kevésbé pixeles a kép (nem vagyok Apple fan, sőt, de lásd az új iPad kijelzőjét).
Abban teljesen igazad van, hogy alacsonyabb felbontáson nagyobb részletességet lehet bekapcsolni, viszont én azt is szoktam mellé nézni, hogy nagyobb felbontásból még lehet visszavenni (némi minőségromlással), de fordítva már nem megy
Persze lehet túlzásnak mondani az fHD-t 15"-ra, de egy HD+ mindenképp jobb.Na persze ahogy szasanyi is mondja, tényleg szubjektív. Rengeteg a pro és a kontra.
(#41485) szasanyi: a név. És a név. Meg a név miatt is. Meg láttam azért néhány gyönyörű kijelzővel megáldott VAIO-t boltokban, némelyiknek még a háza is szép volt Meg általában jó minőségű gépek, de láttam kiállítva pár olyat is, amiért a felét sem adtam volna az árcédulán szereplő összegnek
(#41483) baker_: mi a probléma a Fujitsu-val? (Így elöljáróban, gyak. idézve a faq-ból, a Fujitsu nem egyenlő a Fujitsu-Siemens-szel, illetve az ajánlott gép egy Lifebook, ezek régen is jó minőségűek voltak, az Amilo gépek egy része volt borzasztó).
(#41508) Carlos_A: pontosan akkor mire is szeretnéd használni? Mennyi játék lenne? Mekkora az elvárásod ilyen téren?
Más: nahááááát, ez az EliteBook még mindig megvan... Szerintem továbbra is egy egészen barátságos vétel - aki nem kifejezetten játszani akar, de egy minőségi gépet szeretne. Ehun ni egy teszt is róla
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz B-L-A-C-K #41553 üzenetére
Szívem szerint megvennék most egy laptopot, mert bőséges a kínálat.
Félek, hogy csőbe húz a trinity és a körülötte keringő várakozások, ugyanúgy mint az Llano. Jó, ha augusztusban lehet majd válogatni a matt kijelzős trinity-k közül, piszok drágán, és nem is fog annyival jobb lenni. Lehet megfogadom a tanácsod, és nem várok, veszek most valamit.szerk: egyébként tök érdekes, hogy Fuji Lifebook AH530 PHTV-s tesztjében nagy dicséretet kapott a masszív billentyűzet, addig a 160e alatti ph-s tesztben az AH531 billentyűzete a sereghajtók között végzett. Akkor most mi az igazság? Igaz, hogy nem teljesen ugyanarról a laptopról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #41631 üzenetére
G770 Tech spec 3.0 kg-t ír
MOD: (#41629) Tomocso A proci gyengébb papíron, de hétköznapi használat mellett ebből semmit nem fogsz észrevenni , mert a HDD lesz a szűk keresztmetszet (kivéve, ha nagyon proci igényes dolgokat csinálsz pl videóvágás).
VGA gyengébb. De te nem játékra keresel gépet, nem?
Hosszútávra meg érdemesebb üzleti gépet keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz B-L-A-C-K #41648 üzenetére
nem tom honnan vetted, h csökkenne az Y570-ek ára. én most láttam a lenovo árlistáit és baromira nem csökken
megint ezek a furcsa dolgaid, hogy tényként közölsz olyanokat, amiről lövésed sincs.....
ezeket klassz lenne hanyagolni
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz B-L-A-C-K #41681 üzenetére
téged talállak meg mert félrevezeted az embereket
tudod ez egy MODELLVÁLTÁS lesz....azaz az Y570 megy, az 580 meg jön...
nem lesz logikus ugyan abban az árban adni, nem is fogják pont ezért...kapaszkodj meg:
nem lesz Y570
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #41692 üzenetére
Én is azt várnám józanésszel, h csökkeni fog azért, h gyorsan kiszórják a maradékot.
Sajna a második gondolatom volt az, h inkább megszűnik a forgalmazása, s nem lesz elérhető (használtan a féléves gépek biztos engedni fognak az árukból).
De attól még lehet szerintem kommunikálni az embereknek, h esetleg érdemes lehet megvárni az új konfigokat, csak, h tudatosuljon egyáltalán bennük, h milyen elérhető közelségben vannak (az a 4-5 hónap már nem olyan sok). Tisztelet a kivételnek, akinek sürgős a vétel, azokra igaz, h kinek nem inge az ne...
[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
válasz B-L-A-C-K #41916 üzenetére
Előre is köszönöm.
Nem tudom,hogy a Samsung SF511-A01CH-ra miért csak 1 pontot ad?
Talán frissíteni kell a driverét,vagy a rendszert,illetve az élményindexet?U.i: Nem lehet,hogy a tiedben van még egy grafikai Nvidia vagy AMD diszkrét kari?
Ez van meg neked?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz B-L-A-C-K #41930 üzenetére
Pontosan a mai világban ez BORZASZTÓ az egyes
Pedig USB 3.0 csatis szép kivitelű,csak az a fránya 1-s
Ha a frissítés sem old meg semmit ,akkor az NP 300V3A-S01CH lesz amiben Nvidia-520M kari van.
a másik NP-SF310-S01CH az nem kell mert DDR2 ramos,igaz abban Nvidia 310M kari van. -
jeni
félisten
válasz B-L-A-C-K #41949 üzenetére
köszi
meg csinálták a fiúk itt is a frissítést.
Az SF511 Samu igaz fényes kijelzős 15,6 collos,de szebb a képe(rosszabb esetben dönteni kell a kijelzőt) USB 3.0, teljes gyári magyar bill felület,numerikus bill is van rajta.
és 5,7/6,2 lett a videókártya és a 3D játékteljesítmény
Ellenben a diszkrétkártyás,angol billes,numerikus nélküli csak 4,7/6,4 értéket ért el !Szinte az a 0,2 tized érték a 3D és játékokban,egy diszkrét Nvidia 520M kártyától elvárva borzasztó kevés szerintem. Matt kijelzős,USB 2.0,13,3 collos.
-
-
xcds
őstag
válasz B-L-A-C-K #41845 üzenetére
Nem kapnád le a hátulját? Kíváncsi lennék, hogy tényleg magnézium váza van-e.
Más: Szép baleset ez is.
[ Szerkesztve ]
-
-
szasanyi
félisten
válasz B-L-A-C-K #42037 üzenetére
Nyilván, ez nem kérdés. Ennél pontosabb infó kéne - ha van -, mert azt tudom, hogy kijelző és kijelző között - monitor és Tv esetében biztosan - igen nagy különbségek lehetnek, de ugye e terén nincs tapasztalatom. Az a gondom, hogy mindenki a procit meg a VGA-t forszírozza és mintha senkit nem érdekelne mit fog látni... Engem igen, bár az IPS kijelzővel szerelt modelleket elvetettem (ami biztosan jó lenne) a horror ár miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest