Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37679 üzenetére
Most a banki utalásra van annyi meg annyi verzió, kár róla veszekedni. Ahol én dolgoztam ott ha az ügyfél pénteken utalt akkor csak hétfőn érkezett meg. Konkrétan OTP volt. Ha OTP-s az ügyfél és bemegy a bankba és rárakja a pénzt akkor azonnal ott van a számlán, ha utal egyik számláról másikra akkor több idő, más bankok esetén akár 2 munkanap.
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37696 üzenetére
Az összeset törölték! Amúgy meg ebből is látszik, h független vagyok. Aminek az ellentével már páran meg is gyanúsítottak. Konkértan a NotebookST a notebookstore volt a pupák pedig az usa. Kipróbáltam valamit, nem jött össze, ennyi. Nem csaptam be senkit a Prohardveren kívül, valótlant nem állítottam soha, egyszerűen ügyeskedtem kicsit, hogyan tudnék ingyen reklámot csinálni.
"Mi meg itt jópofizva segítőkészen válaszolunk a "hirdetők" kérdéseire"
Szted nincs itt az összes bolt? Nagyon naív vagy[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37700 üzenetére
Minden csoda 2 napig tart és úgy is kivágnak a PH-ról, én konkrétan biztos kivágnám magam . Amúgy a jelenlegi accountom vagyok én, a többi pedig pénzkereseti dolog volt. Akkor sem vertem át senkit csak a nevemet nem akartam egy bolthoz adni. De hozzáteszem bánom is, mert minimális volt az ebből befolyt összeg.
-
Archanon
őstag
válasz B-L-A-C-K #37645 üzenetére
Nos, végül marad HP Compaq 635, valószínűleg meg is veszi. A matt kijelző döntő szerepet játszott, a proci meg mégsem csigalassú, de nem is gyors. 100-ezerért viszont tökéletes, főleg általános használatra.
Köszönöm az infókat!
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #37718 üzenetére
execute93: Nem lett jó a link, na még1x akkor: Toshiba Satellite L750D-169
(#37720) spyduck: Nem, én már a te reinkarnációd.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz B-L-A-C-K #37706 üzenetére
Jó lesz az neki, és reméljük a legjobbakat, hogy semmi hibája nem lesz legalább 3-4 évig.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #37784 üzenetére
A HD2000-et biztosan kifingatták.
Maga a gyártó így nyiltakozik notebook-ok esetére:
"and very bad experience with on-board intel graphic cards"
Ezért kérdezném a tényleges tapasztalattal rendelkezőket.
Persze 3D modulok használatára. Látványterv, de nem élethű renderelésre, csak built-in shaderek.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #37786 üzenetére
Egyelőre csak puhatolózok a témában, 1 havernak lenne a dolog, ha esetleg nem élné túl a szervízet az 5-6 éves gépe.
HD3000-ben tudok pár gépet, de azokra is rá fogok kérdezni, ha tényleg aktuális lenne a dolog. Ezért írtam,h egyelőre csak érdeklődnék.
DE ezt megmagyarázhatnátok nekem, ezt a dedikált+integrált VGA megoldást.
Hogy is van ez?
Akár egyszerre a 2 kártya is számol? Ekkor drasztikusan lecsökken az üzemidő? Tudom ki-be kapcsolgatni, h melyik kártyát használja a gép alaphelyzetben?
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #37798 üzenetére
Várjál egyelőre csak megérteni akarnám, h kell-e az egyáltalán. Nem a 10Ft a döntő.
Egyelőre nem értem, h miért Dual részesítsek előnyben, egy szimpla hasonló tudású felállás ellenében.
Nem látom át a pro-kontrákat, hő, fogyasztás, elméleti-gyakorlati teljesítmény. Még nem kiforrott driver, stb.....
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37792 üzenetére
Nézd! Egy 200.000ft-os terméken több haszon van, mint egy 90.000ft-os terméken. Konkértan az ilyen olcsó netbookokon 3000ft bruttó haszon van ami nettó 2362ft. Ebből lejön még a nyereség adó, a rezsi (budapesi boltoknak több millió forint a havi bérleti díja), alkalmazottak bére stb. Még mindig úgy gondolod, hogy kevés ez az akció? Amíg nem voltál vállalkozó ezt nem értheted meg.
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37825 üzenetére
Haszon alapján megy az akció, amire kis haszon van arra kis akció jár. De ha ilyen jól megy a marketing része miért nem csinálsz egy céget?
Amúgy meg 500ft akció miatt is képesek az emberek máshol vásárolni, erre is van egy csomó statisztika. Amúgy minden eladás és minden marketinges tevékenység statisztikai alapon működik, mindig a többség érdekét nézik. -
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37828 üzenetére
Akkor csak, h világos legyen, mert látom te nem érted
Ez egy program ami a bruttó árrés alapján számolja ki a kedvezményt és mindegyik terméken végigmegy. És miért ne legyen olcsóbb még ha ennyivel is? Sztem semmi gond nincs ezzel. Sokkal több időt vesz igénybe ha egyesével állítják be és egyes modellekt kihagynak. 500fajta notebook van. Ha te válllakozó lenné felvennél erre egy embert aki remélhetőleg megbízható, nem lop meg, és ért is a számítogépekhez, hogy napi szinten 500 notebooknak állítgassa az akcióját? Mindezt 90.000ft nettó fizetésért ami neked kb 230.000ft-ba kerül. -
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37842 üzenetére
És akkor marad 1500ft haszon egy netbookon? Ne legyen inkább 2900ft akció és akkor 500db eladása után ami amúgy 35 millió forint volt lesz 50.000ft. Elég jó befektetés lenne. Ja és ebből még Áfa meg az adó lejön.
Van a kiskör és van a nagykör. A nagykörbe csak akkor látsz bele ha vállakozol de miután beleláttál meggondolod magad, h bitztos akarod-e. A kiskör pedig az ami itt a fórumon van, viszont ha csak a kiskört látod, de még amúgy azt se nagyon akkor ne akard megoldani a nagykört
"De tényleg felesleges ezen okoskodni ez csak egy megjegyzés volt mint írtam hogy nevetséges az a pár száz forint iszonyat akció, erre te jössz itt minden más hülye dologgal, amit felesleges is volt leírnod..."
Csak az ilyen okos hozzászólásokkal ügyesen lejáratsz egy céget ami lényegében a te tudatlanságod.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #37846 üzenetére
Idézek neked az egyik ügyfelemtől: "Az esztergomiak ajánlata nagyon vonzó, de erről a boltról is olvastam már kritikát a Ph!-n"
És miért? Mert az ügyfél hibás darabot kapott, amúgy meg semmi gond nincs a bolttal.Elnézést, hogy neked estem de már nem tudtam elválasztani, hogy ki mit mondott
-
Fooler89
őstag
válasz B-L-A-C-K #37846 üzenetére
Én simán el tudom képzelni, hogy még egy laptopnál is sokat számít a 400 forint. Normális embernek aki nem mindennap cseréli le a laptopját nem érdeke 400 forinton gazsulálnija de vannak rajtunk kívül is emberek. Amúgy semmi gond nem volt azzal amit írtál csak csupán el kellett volna vonatkoztatnod önmagadtól.
A tescoban dolgoztam ifjúként és csomószor megkerestek az emberek, hogy merre van az akciós légy csapó.
Mondtam nekik, hogy én a műszaki osztályon vagyok és nem tudom. Erre mind nekem jött, hogy itt az újságban, hogy most 10 forinttal olcsóbb és ő nem találja és persze keressem meg.
Unoffical válaszom az lett volna, hogy tessék, itt vagyok csövi diákmunkás, kifizetem a különbséget csak, hogy beégesselek.
Na ekkor megtanultam mindörökre, hogy ha a tescoban a sor végére akciós sz@rt raktunk volna ki, tuti megveszik, mert most 10 forinttal olcsóbb. Sokan még azt se tudták, hogy mit keresnek, csak azt, hogy nem találják és akciós. Végül is a végén rá kellett jönnöm, hogy az első mozdulat ilyenkor egy tescós újság felmutatásával kezdődjön és csodák csodájára utána mind tudta, de persze ekkor már tiszta ideg volt a kedves vásárló.Szóval én megvédem spyduck-ot, mert míg nem látsz a dolgok mögé addig nem tudhatod biztosan.
A másik ne bántsátok!MOD: [ne már, ne már!]
[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37895 üzenetére
Tegnap terveztünk barátommal (1366*768) photoshoppban plakátot, teljesen elég, hacsak nem ez a munkája, hanem csak hobby, bőségesen elég ez a felbontás.
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37897 üzenetére
Te meg mindenbe belekötsz, ha valakinek nem ugyanaz a véleménye mint neked. Valószínűleg jobb, nagyobb felbontáson, de ha csak havi egyszer-kétszer használja felesleges annyival többet kifizetni érte.
Arról nem beszélve, hogy nem próbáltad nem használod, csak belekötsz, mert unatkozol, inkább itt írogatsz.
De nem akarlak meggyőzni, mert veled szemben ember legyen a talpán, aki meg tud győzni arról, hogy nincs igazad.szerk.: ja húzzunk ki a zsebéből minden pénzt azért vagyunk itt, ha valaki idejön azzal, hogy kell neki egy gép netezésre, meg HD filmezésre, és van rá 400k pénze akkor evidens vegyen Precisiont, mert az a keret, szerintem másra is el tudja költeni a különbséget.
[ Szerkesztve ]
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37902 üzenetére
Mondtam én hogy először? Csak annyit, hogy tegnap terveztünk, mert amúgy asztali gépen tervezzük, csak most nem volt rá lehetőség.
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37905 üzenetére
Öcsém nem vagy kispályás, nagyon értetlen vagy, még nem mondták?
"idejön azzal, hogy kell neki egy gép netezésre, meg HD filmezésre, és van rá 400k pénze"
Erre nyilván ez a racionális válasz:
"Ilyen alapon akkor mindenkinek ajánlj 100 ezer forintos gépet mert végül is azon is lehet photoshopozni..."[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37909 üzenetére
Ha tényleg szakértő lennél akkor nem tanácsolnál nagyobb felbontást, ha nem használja felesleges.
"Jó hogy nem már azt írtad ha valaki ilyenekkel dolgozik vegye lejjebb a felbontást..."
Kemény teljesen racionális visszavágás. Gratula
[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #37918 üzenetére
Ja ettől függetlenül, leteszteltem Y570 1/3-ad fényerőn normális felbontású *.avi film 1 óra 25 perc alatt merült 25%-ot az akku. Nem volt időm tovább tesztelni, és nincs is jobban feltöltve mint 50%.
(Csak azért címzem Neked, mert ha jól emlékszem Te mondtad, hogy így próbáljam ki)
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest