Hirdetés
Aktív témák
-
xlinux
tag
Sziasztok !
Ismét itt vagyok egy újabb szerzeménnyel amire véleményeket kérnék.
Ez már azért sokkal közelebb lehet kapni.A garanciális feltételeket megkérdeztem és megfelelnek az itthoni előírásoknak, elvileg ugyan olyan mint a többi gépnél. Legalább is ezt mondták.
Hát ha minden igaz ez a gép a hardver kategóriában a legjobb választás lenne amit eddig láttam ennyi zsetonért.
Véleményetek ???
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
xlinux
tag
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne laptopot, nem ért hozzá, így én képviselem.
70-100k közt szeretné, és az egyetlen érdemi szempont, h játékra is használható legyen többet közt.
Jelenlegi konfigja egy ahtlon xp és 96gt és 512 ram. Az az egy feltétele, h ezt azért überelje, ha lehet és ha olyan 2006-2008-as játékokkal még tudna játszani, akkor boldog lenne.
Kérnék erre pár ajánlatot, ha tudtok jó vételeket alig használtan, az is szóba kerülhet, de garancia kötelező!
Köszönöm előre is!!szerk: az a 96gt egy Ati, nem Nvidia! Szóval sztem nem lesz nehéz lepipálni 3D-ben még laptopban sem.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Teasüti #33057 üzenetére
Húú, ennyi pénzből elég bajos ilyen gépet kihozni
Eddig lehetett kapni 100 körül G570-t, de már annak is felment az ára, és az sem éppen játékra tervezett volt, Celeron B800 az iHD2000-rel, ami valljuk be nem éppen egy acélos összeállítás, ha játékra keres az ember, szóval ebből szinte biztosan használt gép lesz...Abban sajnos nem nagyon tudok segíteni
Használtból ahogy nézem elég széles a választék 100 körül, vagy nagyobb teljesítményű gépet vesz az ember, vagy jobb minőségűt.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz Teasüti #33057 üzenetére
Szia!
Ha nem riad vissza egy pár hónapos géptől ha feljebb olvasol az elmult 50 kommentbe van egy srác aki 100 irányáron hirdet egy Asus gépet azzal leeht játszani talán gt520mx volt benne.
3 hónapos és 1,5 év gari vagy valami ilyesmi szóval ha papírjai megvannak és tényleg jó akkor neki egy tökéletes választás. -
Teasüti
nagyúr
válasz Borote #33058 üzenetére
És egy Ati 9600 gt-t sem ütnek meg ezek? Mondjuk én csak egy sis mirage 3+-hoz tudom hasonlítani, az pl nem ütötte meg az ati szintjét.
Amúgy G570 alatt ilyet értettél? Ez a GMA HD3000 sem túl acélos? -
mutyi
senior tag
válasz Borote #33058 üzenetére
Én két dologban segítenék.
Az egyik, hogy a Lenovo G570-ben B800-as procival jelenleg a laptop.hu oldalon a legolcsóbb 94 990 Ft-ért, ha kérsz bele még 2 gb memóriát, hogy 4 legyen benne, akkor épp 100 felé megy,így viszont ingyen házhoz szállítják.
A másik esetleg számításba jöhető dolog, a Tescoban van a Packard Bell-nek F4081-es szériájából egy P340-es procival rendelkező gépe,viszont a drágább verzióban dedikált ATI vga van. Ok a proci gagyi,de a dedikált vga esetleg játék miatt még jó lehet. Hangszorója viszont igen gagyi. Árban asszem 88000 Ft. Lehet így sem megy vele sokra,de ilyen ársávban nem nagyon lehet ugrálni. -
Borote
addikt
válasz Teasüti #33060 üzenetére
Erre a gépre gondoltam
Csak azt elírták, és iHD2000 - mondjuk annál az Atinál sanszos, hogy erősebb!
Ez új is, jó minőséggel.Ami ennyiért használtan kapsz, az lehet erősebb, de gyengébb minőséggel, vagy kb ilyen erős, de garancia nélkül, viszont jobb minőséggel.
Nehéz döntés, használt géphez nem értek[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
AMD E-450-vel felszerelt noti alkalmas-e 720p és 1080p .mkv kiterjesztésű fájlokat teljesen folyamatosan lejátszani? 12-13MB/s bitsűrűségű 8-12GB-os fájlokról van szó.
Általános felhasználásra, egy 15.6"-os notiba nem túl gyenge ez a proci? Legfőképp böngészés, skype, msn és filmnézés menne rajta.
Nyugodtan megvehetem?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
apuc
őstag
válasz Motion_Blur #33066 üzenetére
Alkalmas.Nekünk is van egy ilyennel felszerelt, HP 635.
Van rajta HDMI is, azon keresztül filmezünk vele.
A fullHD-t is simán viszi. -
PainKiller13
őstag
Az E-450 akadva játsza a FullHD-t, kb 20 FPS-el. Magyarán nézhetetlen, a sima HD-t gond nélkül viszi. Hasonló áron van B800 esetleg B950 vmivel drágábban, ezek gond nélkül viszik és jóval erősebbek.
-
polip
addikt
a full HD nem javalott, a többire okés
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy akksi esetén mekkora az az elhasználódási szint, aminél érvényesíthető a garancia? Aida64 13%-os elhasználódást mutat. 5 nap múlva lesz 1 éves a gépem, és bár a teljes gépre 3 év a garancia, gondolom az akksira csak 1.
Köszi előre is!
-
mutyi
senior tag
válasz tothir #33075 üzenetére
Elvileg nem mindig ugyanaz az akció, főleg a kisebbekben nem szokott lenni.
Majd elugrok lehet a Tescoba és megnézem neked a pontos típusszámát és paramétereit meg az árát is. Azt tudom, hogy jó árban tólják. Ennél már csak a kistesóját adják olcsóbban, mert az valami 7X ezer.[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz xlinux #33051 üzenetére
Az a medion engem is érdekelne, én még csak nem is Magyarországon lakom, talán külföldön jobb lehet a gari ügyintézés, de azért egy általam és mások által sem ismert gépre nem szívesen költenék pénzt. Az a konfig nagyon jó annyi pénzért, szinte már rosszra gondol az ember.
Kérdés, az asus drágább gépeiről is olyan lesujtó a véleményetek mint az alacsonyabb kategóriásakról? csak mert szeretnék egy játékra is alkalmas lapost venni, és csábít az nvidia 560as vga-ja, de a márkáról alkotott vélemények alapján elbizonytalanodtam. Konkrétan az g53sx-ről érdekelnének vélemények. A cikket olvastam, viszont olyas valaki véleménye is érdekelne akinek esetleg hosszabb ideje van már ilyen gépe.
Alternatíva talán még a y570 valamint a hp 6100.
Köszi![ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
BioKiller
csendes tag
300 ezer ft-ig szeretnék laptop-ot vásárolni
Szerintetek ilyen árnál melyik a legjobb amit kitudok hozni a pénzből??? -
ztr25
csendes tag
Sziasztok! Két gép közül kell választanom (webfejlesztő vagyok): HP Elitebook 8560w vs. Leovo Thinkpad W520. A belső kb megegyezik, az ár szintúgy. Az akkus üzemidőben van igazán nagy különbség, de ez annyira nem mérvadó, a megbízható support viszont lényeges.
Melyiket javasolnátok? -
-
BioKiller
csendes tag
válasz PainKiller13 #33088 üzenetére
Igen játszani szeretnék rajta, sokat utazom és asztali gép nem jó ilyen célra
-
Borote
addikt
De a supportnak teljes nyugalommal utána kérdezhetsz...
BioKiller: ennyi pénzért, ha játszani szeretnél, akkor egy Asus G53 után érdemes nézelődni, GTX560M és i5-ös processzor a legtöbb mai játékra elég fHD-ban... talán csak a Metro 2033-at nem fogja magas részletesség mellett vinni.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Draken #33094 üzenetére
Ez így van, ha van idő várni, mindig lesz jobb gép És most jönnek az új architektúrás GPU-k is.
Ráadásul most az árak is el vannak szállva a gyenge forint és magas HDD árak miatt
Utóbbi valószínűleg javul majd, előbbit viszont szerintem csak kevesen tudják (Bár a mai 304Ft-os euró az elmúlt időkhöz képest egész jó ha meg dollár alapon megy, akkor továbbra is megette a penész )[ Szerkesztve ]
-
BioKiller
csendes tag
Akkor várok még 1 picit
-
hp635
csendes tag
Nekem a HP635-ös laptop E-450-es Brazos procival bevált,igaz csak keveset használtam. Most vidéken van, nem is használom, másikat nyüstölök.
HD filmeket gond nélkül lejátszik, mást nem nagyon próbáltam.
Szerintetek a FullHD egy "kisebb",19-20"-os monitoron futna, akkor ha a HD jól fut rajtuk?
Igaz, amit próbáltam az egy sima HD monitor volt, 20-as-de ezen a FullHD film menne-e?JEGELVE!Eladó HP635 laptop 2 hónapos lesz februárban, 2 év garanciával,gyári Win7 64bit, doboz+papírok,stb.
-
Borote
addikt
A monitor méretétől független, hogy fut-e rajta az fHD vagy sem.
A teljesítménye alapján talán működhet, de a notebookcheck szerint sem biztos, illetve itt is kétes eredményekről számoltak be.
A legegyszerűbb, ha szerzel hozzá néhány különböző kódolású fHD anyagot, és kipróbálod egy fHD monitoron, vagy HDMI-vel fHD TV-n (monitor és a TV fizika mérete lényegtelen )
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- DELL Vostro 3590 i7 Notebook
- Gamer Laptop MSI. Intel i7, 32GB DDR4 Ram, GTX1660Ti 6GB (GDDR6), 250GB M2. SSD
- Lenovo IdeaPad 330! 15.6" / i3-7100U / DUAL VGA / MAGYAR BILL. / 256 SSD / JÓ AKKU!
- Laptop kijelzők: 15,6", 14", 13,3" HD, HD+, Full HD IPS
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest