Hirdetés
Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kinéztem egy gépet saját részre, mi a véleményetek róla?
( Felhasználás: nagyon ritkán egy kis játék, zene, net, film, HDMI-ről filmezés plazmán,)
A gép: LENOVO IdeaPad Z575Gm 59-311781 Alu
Tulajdonságai:
PROCESSZOR: AMD A6-3400 1.4GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4Gb
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD6770
MEREVLEMEZ: 750 Gb
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7 Home Premium
WLAN: Igen
HÁLÓZAT: 10/100Mbps
BLUETOOTH: Igen
USB PORT: 3 db
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
SÚLY: 2,5 kg
HDMI: Igen
DISPLAYPORT: Nem
eSATA: Igen
IRDA: Nem
MODEM: Nem
FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
S-VIDEO: Nem
SSD MEGHAJTÓ: Nem
MINI DISPLAYPORT: Nem
MINI HDMI: Nem
ANGOL LOKALIZÁCIÓ: Nem
Igaz, hogy a proci egy belépőszintű 4 magos AMD?
Ha igen, akkor melyik Intel procival van egy szinten és mit lehet belőle kihozni? Videókártyáról vki esetleg vmit?
Előre is köszönöm!Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20401 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Igen, Iponban néztem 149.000- És van hozzá win 7 is. Ezt néztem vagy pedig a Packard bell TK81-et.. De sztem a Lenovo jobb. ( packard bellből is a 4 magos AMD verziót néztem)
Jah a VGA nekem is tetszik, fel fogom hivni öket, hogy tényleg az a VGA van benne.
Az az erősebb C2D mit jelent, pl T9500?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20403 üzenetére
nem olyoan jók ezek a Packard Bellek? Tudsz esetleg olyat mondani 150 ig ami hasonló,mint ez az Ideapad? vagy ez jonak számit 150 ig szted?
Ennek az AMD procinak a RDP 35W nem? a max.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20405 üzenetére
Olyan leves lenne?
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20406 üzenetére
Akkor egy core i3 as procival jobban járnék?
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20408 üzenetére
De akkor szerintetek jobb egy core i3-as proci mint ez a 4 magos AMD?
ha igen,akor tudtok vmi jó gépet ajánlani 150 ig, amibe nem intel kari van és a prociban is van elég tartalék?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Nem kell feltétlenül ilyen erös VGA, elég egy 4650 es vagy egy 9600GT m szintü.
Prociból mondjuk jo lenne egy uj generációs intel esetleg egy erösebb c2D ( Min T9500 de P széria jobb lenne)
Ötletek?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20412 üzenetére
Igen ezt a Packard Bell-t néztem én is. De szerintetek mennyire megbizható ez a márka? A gépben lévő hardverek mennyire erősek? Mondjuk a proci Intel szinten?
-
cassius.clay
senior tag
Erről vélemény esetleg valakinek? :
http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_rv511_np_rv511_s01hu_ezust/172843Ez a VGA mennyire erős? saját memóriás vagy a ramból veszi le?
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20416 üzenetére
Na szóval akkor most mégis Jó vételnek tartjátok ezt a Packard Bell TK81-est?
Amugy ilyen erós lenne a procija, ahhoz képest, hogy AMD, hogy egy szinten van egy i5-el?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20418 üzenetére
Akkor RV511 kilőve
Szóval javallott ez a packard Bell TK-81? Vannak hibái? Mennyire melegszik?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20419 üzenetére
Értelek. De árban és felszereltségben nem nagyon van jobb ennél a Packard BEll-nél. legalábbis 150 ezerig.
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20422 üzenetére
Na azért én szeretném egyben hagyni
Egyébként Iponnál hogy van? Regelve vagyok náluk, de laptopot még nem vettem, mennyi idö, mire ott személyesen átvehetem, ha tegyük fel ma mondjuk megrendelném és ma mondjuk hétfö van?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20424 üzenetére
Értem. Erre az egy napos témára tippeltem volna én is. Ez a 8 napos pénzvisszafizetés csak az iponnál van? mert én ugy tudom, hogy egyéb eseben ilyen müszaki jellegü cikkeknél,pl tv , házimozi, laptop stb, 3 nap, amig pénzvisszafizetési gari van.
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20426 üzenetére
Értelek, vásárlás elött ugyis irok nekik egy mailt, arra válaszolnak, azt elmentem és ugy bármikor van hivatalos informáciom, bizonyitékom, hogy mit vállaltak, ha esetleg gond lenne, bár reméljük nem lesz. Minden esetre tetszik ez a gép nekem is ( packard Bell TK81)
csak a márkában nem voltam biztos. Mindenesetre Fujitsunál csak jobb lehet De sztem MSInél is...
Asusnak tetszik még ez az icecool témája, de gondolom ebben az árkategoriában (150.000- max) ilyen erös felszereltségü Asust nem kapok,mint a Packard Bell[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20429 üzenetére
És ha már business class-t veszek Intel Vga val 150 ig, akkor ez legyen inkább DELL, vagy Lenovo...
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz ktommy91 #20433 üzenetére
Azért baj, hogy akciós, mert nem most rögtön tudom megvenni, hanem jövöhonap 15-én. Addig viszont szeretném eldönteni, hogy milyet is szeretnék konkrétan. Ez az egy honap pedig böven elegendö arra, hogy kinézzem. Csak érted, most beleélem magam és mi van ha egy honap mulva már nem is lesz akcios? Akkor megint kezdjek el nézelödni huzamosabb ideig? Elkapkodni meg nem szeretném. Szoval olyan gép kell,ami nem akcios és egy honap mulva is biztosan annyi lesz,mint most, vagy esetleg olcsobb.... A piros még ok, belefér, ha ennyira nem tetszik vannak mintás foliák is a világon ami véd is ráadásul.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20435 üzenetére
FOlyamatosan nézelödök! Azért köszi a tippet, nem rossz darab! hátha jövöhonap elejéig meglesz még ilyen áron!
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20439 üzenetére
Na látod, tudsz te ha akarsz
De mint az elözö hozzászólásomban is emlitettem, azt mondtam , hogy tudok Lenovo vagy DELL business class gépet 150 ig. Azt nem mondtam, hogy zsir ujat, és azt sem hogy ezt vagy azt letudsz belöle irni.
Tehát amit ott leirtam azt tartottam... garanciás Lenovo vagy DELL Business class osztályú gépet kapsz 150 ért. ( Azt nem mondtam, hogy zsir ujnak kell lennie!)Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20442 üzenetére
Nem hivatkoztam semmire, és aki szeretne találni használtban jó áron annak csak keresnie kell. Főleg ebben a váláságban meg hitel problémás világban , aki megvan szorulva ugyis gyorsan szeretné eladni a cuccát. és sajnos nem egy ember van megszorulva...
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Nesze neked Radium
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20446 üzenetére
Chaser tudsz vmi Jó kis gépet ajánlani , ha vadonatújat vennék 150 ig, min. core i3 as procival meg egy jó kis VGA-val? ( HDMI fontos lenne+ beépitett webkamera).
HA a VGA nem is nagy szám, de HDMI-n ki tudja tolni plazmara a full hd filmeket.
Szóval ami tényleg fontos lenne: JÓ CPU, HDMI, webkamera, garancia,optikai meghajtó és zsir új gép, 14 vagy 15 "
Van ötleted?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Kiváncsi lennék , hogy melegszik a gép... Szóval akkor amit én is feldobtam itt nemrég a forumban pár hozzászólással ezelött, az ez a noti volt. Szoval Szerintetek ez milyen vétel lenne? Most akkor jo ez a VGA proci páros, vagy annak ellenére hogy 4 magos a VGA gyengének számit?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20462 üzenetére
A Renew azt jelenti, hogy ujracsomagolt, ez az amit nyomkodnak tesztelnek az üzletben?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Ezek a probookok nagyon megtetszettek, letisztult minöségi, és a renew-oknak olyan ár érték aránya van hogy sztem ezeknél fogok maradni. Nagyon tetszenek. Ezek olyasmi anyagbol vannak mint anno pl a HP NC8430?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Ez a komoly...
-
cassius.clay
senior tag
ha nézem a gépeket, honnan tudom, hogy elsö generációs core i3 vagy nem?
Amugy egy ilyen kis gépbe amibe több dolog bele van zsufolva mint egy 15 colos gépbe, a minimum, hogy hangos a hütése...[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Ezekbe a probookokba van olyan egyébként itt a notebook storeon amelyikbe van bill világitás?
-
cassius.clay
senior tag
Ezek a renew gépek amugy ugyanugy be vannak csomagolva meg minden , mint az uj gépek,ugye?
tehát ha egy ilyet veszel, ugyanugy jár hozzá doboz kábelek meg minden, mintha egy uj bontatlan gépet vásárolnál,ugye?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
ProBook 4530S vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
- Lenovo T14 Ryzen 5 4650U Zen 2 Radeon Vega 6 16Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Asus Rog Strix Scar G733QS-HG1338T
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest