Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Antec P12 crystal hoz hasolót tud valaki ajánlani?
Tudom ott a Lian Li de az valahogy nem tetszik, túl széles.
Vertikal VGA support előny.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Phanteks Eclipse P400A TG
Deepcool MATREXX 55 MESH ADD-RGB
Ezekbe vajon elfér fölülre egy AC LF II 240 es radi? Hosszban bemegy az ok, de vastagságban? Esetleg ebben az ársávban BB ?
szerk : illetve ezek a gyárilag előreszerelt ventik mennyire zajosak/használhatóak ?[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz MaddeNNNN #79155 üzenetére
1. Mennyit szánsz a házra
max 40K
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
Asrock B450M Pro4, Ryzen 7 5700X, Crucial Ballistix Sport LT 3200MHz 32GB @3733 MHz 1.35V, Asus 3070 TUF, AC LFII 240 AIO.
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Üveg oldallap, jó szellőzés, nézzen ki valahogyan. Jó lenne ha a vastag radi felülre és előre is elférne .---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz fattila92 #79224 üzenetére
Ez azért lehet mert nem ugyanabból az alomból vannam a ventik, a szabvány meg csak azért létezik , hogy legyen mitől eltérni.
Röviden az egyik gyáró szinei nem ugyanolyanok mint a másik gyártó színei---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz spleenszuru #79225 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
Alap felállás h nem engedjük el az fpst , hanem a monitor frissítésére limitáljuk.
Illetve kicsit alá. (kivéve extreme e-sport felhasználás)
Ha 60Hz monitorod van akkor ok a 60 FPS de a magasabb frissítés már megkívánja a magasabb fpst.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz spleenszuru #79896 üzenetére
-
Biga123
addikt
válasz BB9000 #79992 üzenetére
A kinézett házban szvsz megfőnek a vinyók, semmi szellőzése .
Akkor már inkább ez : Cooler Master N300
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
Jól gondolom ha az alaplapon nincs type-c header , akkor hiába veszek type-c s házat nem fogom tudni bekötni?
Csak a hátsó panelon van 1 type-c csati. (asrock B450M Pro4)---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz hangya7 #80307 üzenetére
Szerintem oldalt és alul befele, hátul felül kifele.
Így pozitív túlnyomásos rendszered lesz , és az általában jobban működik.
Arról nem is beszélve h elég lukas az egész hátulja, ergo ha ott akarsz befuvatni az nem annyira szerencsés. Uh szerintem jó fele gondolkodtál elsőre.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz Csongi2015 #80423 üzenetére
Nem kellene annyira melegednie, nézz át ide [link] mielőtt bármit veszel.
-
Biga123
addikt
válasz spleenszuru #80460 üzenetére
Kár hogy a P3 pro ban, nincs riser kábel a sima P3 ban meg csak 3.0 ás
-
Biga123
addikt
válasz Mortel #80654 üzenetére
Nem hinném h bármit észrevennél, hacsak nem egy renderelt videót futtatsz rajta.
De statikus kép vagy akár fps / hőfok kijelzésnél kb annyit foghat vissza a vga teljesítményéből, mint eg Rivatuneres AB kijelzés a fő monitoron. (0)---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz spleenszuru #80662 üzenetére
TT oldal contact us de még annyi se jött, h fogadták a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Biga123
addikt
válasz Speedy007 #81201 üzenetére
Egyre jobban hajlok a Jonsbo D41 mesh screen felé
Ha jól matekozok azt meg lehet alulról 4db 12 cm -el szellőztetni és a vga is direktben kapná a levegőt. A 240 es AC LF II meg mehetne felülre[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz Speedy007 #81206 üzenetére
Az a jó benne h elvileg van a csomagban a kijelző helyére pattintható mesh előlap, a screen meg akár mehet belülre az üveg mögé. Ha ez lenne az igény.
Szerintem a mindenhol RGB sokkal bazáribb egy kijelzőnél amúgy .[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz Speedy007 #81208 üzenetére
Gyárilag valóban nincs belül rögzítése a kijelzőnek.
De biztos meg lehet oldani.
Amúgy meg lehet nem is veszek semmit úgyis lábnál van a gép, nyitott oldallappal, mesh előlappal, csak elgondolkodtam rajta h felkerülne az asztalra.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz 4nick8 #81327 üzenetére
Az alsó intake -el kapcsolatban, én is akartam hinni h működik DE :
[Massive Improvement: New vs. Old Lian Li O11 Air Mini Case Review] ez egy O11 air mini ,de mikor áttették a ventiket front-ról alulra , 8 fokos emelkedést jelentett. UH emiatt vetettem el a D41 et---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz spleenszuru #81332 üzenetére
Jogos, DE pl a Jonsbo D41 screen kb csak alulról szív, meg kicsit elölről.
Nekem pont ilyen összehasonlítás kellett.
És ugye erről ment a vita is .[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
válasz Grave_444 #81343 üzenetére
Köszi , így most megint rázizzentem. Kapna levegőt a screen verziónál is a táp, és még egy 12 es simán befér előre +3 alulra.
A 240 es AC LF meg mehetne fentre .
tudom h kb 2x fogok ránézni a kijelzőre de akkor is (game közben kifejezetten hátrány h oldalra kell nézni ) (D41)
Megnézed nem e lehet kicsit emelni a lábakon? Vagy hogy vannak rögzítve?[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz MZsoltee #81665 üzenetére
" A kedvencem amikor a gépház elejébe erőszakolják be az AIO-t és a friss, hideg levegőt áthúzzák az AIO-n ezzel a meleget szépen visszaviszik a gépbe"
Ha meg felülre teszed a radit akkor a VGA melegét húzod át rajta ezzel fűtve a procit
Nincs ultimate jó elhelyezés, az én 5700X em kevésbé fűt mint a 3070, (konkrétan a ryzenek nem melegítik fel a radit). Valami mindíg picit csorbát fog szenvedni , mérlegelni kell.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz BioNiCMaN #81753 üzenetére
A jobboldali panelon a ventiknek mi a funkciója? Szellőztetik a szobanövényt?
Mert ha azt a részt merevítik ki a végén amikor mindkét oldalon radi van, akkor azt mondom ok , de így . Imádom a marketinget, ja nem[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
LOL amikor én gondolkodtam a D41 MESH screen házon mindenki leszólt h minek az LCD . És azt házzal együtt megkapod ugyanennyiért.
És mondjuk leveszed az LCD t róla és a házat meg eladod 15 K ért win-win[ Szerkesztve ]
-
-
Biga123
addikt
válasz Garfield.37 #81839 üzenetére
Kb LianLi O11 Dynamic
Arról meg tuti van sok teszt.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz NeoPampalini #81857 üzenetére
Erre
Amúgy ez a videó pont a két házat hasonlítja össze.
A neo cube hátsó részébe bepasszírozzhatsz egy miniitx et[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz NeoPampalini #81862 üzenetére
Várjuk a képeket.
-
Biga123
addikt
válasz abridabri #81885 üzenetére
Áhááá
"Hogyan működik?
A heat-pipe alapvető feladata a hőenergia elszállítása hidegebb égtájakra. Ehhez kihasználja a fázisváltás korábban említett jelentős energiaigényét és azt a tényt, hogy a gáz a melegebb helyről a hidegebbre áramlik. Tehát a folyamat a következő: a cső melegített részén a folyadék jelentős (hő)energiát vesz fel ahhoz, hogy légneművé változzon, majd a cső hidegebb vége felé libben. Ott arra a szintre hűl, ahol ismét folyadékká alakul – és leadja az energiát. A folyadék a gravitációnak vagy a cső belső kialakításának köszönhetően ismét lejut a melegebb részbe, ezzel bezárult a kör."Ergo ha lóg a cső, és nem alul van a meleg pont a gravitáció ellenében nem folyik vissza a folyadék ergo nem tud újra légneművé válni és hőt szállítani.
Bár ez már a vízszintes elhelyezésnél is lehet gond , de lehet ott annyira nem jelentkezik.(20 éves cikk )
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz abridabri #81893 üzenetére
Az szerintem a lényegen nem változtat.
Van amelyik vga elviseli ha lógatják van amelyik nem.
Szal ezt se lehet egyértelműen kijelenteni h nem jól viselik a VGA k a lógatást.
Mint ahogy írtam : valószínűleg nagyban függ a hőcső belső kialakításától---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest