Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz freelanced #22533 üzenetére
Szerintem vedd meg nyugodtan. Vagy ha ott ahol te veszed és van rá még 2-3 ezred vegyél Sharkoon Vaya-t az is jó kis ház csak a lambdacomputernél nincs. De figyu szerintem ez is megteszi főleg, hogy plexi is van rajta szerintem ennél jobb esetleg a Vaya-t kivéve semmi sincs egészen 10 ezer környékéig. Jó kis ház nem egy CM Centurion de a célnak megfelel!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Valaki ajánlana akkor valamit 10 alatt innen: lambdacomputer ?
-
freelanced
addikt
Valaki ajánlana nekem egy házat innen: lambdacomputer.hu ?
Olyan 6000 körül kéne és sokan mondták hogy ne vegyek XDL Happy 31B-t szóval légyszi ajánljatok valami jobbat!
KöszönetGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali!
Én az ASRock H61M-GS és az ASRock H61M/U3S3 alaplap között vacilálok.
Valaki ezt irta:"Az ASRock H61M-GS lapon nincs usb3 sata3, ráadásul a kondenzátorok egy része nem is szilárd elektrolitos.
Ellenben az ASRock H61M/U3S3 lapon a kondenzátorok már 100%-ban szilárd elektrolitosak, és van rajta usb3 sata3.
Én mindenképpen ezt ajánlanám."Ez mit jelent illetve miben hátrány? i5 és HD6870 mellé lenne. Már kérdeztem párszor tudom de ez az elektrolitos dolog magas szóval ha van még más hátrány is irjátok meg légyszi.
-
freelanced
addikt
Igazatok van bocsi nem is láttam
Amúgy mit szóltok a Raidmax Tornado/Hurrican-hoz?
Anyaghasználat stb.?
Érdemes ilyet venni?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Aztmondták h. jobb ennél: ASRock H61M/U3S3 ??
amúgy szerintem egy ideig nem lesz se SATAIII se USB3-as eszközöm amikor meg már lesz addigra veszek egy másik alaplapot mivel ezek egyike sem alkalmas tuningolásra, és csak kevés memória megy bele. Amúgy azért kell az olcsóbbat vennem mivel ha a drágábbat veszem csak egy XDL Happy 31B ház jön ki ami állitolag gáz de ha az olcsóbbat veszem vehetek Raidmax Tornado/Hurricane-t.Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz #98593280 #22623 üzenetére
Szerintem nincs értelme túl sokat költeni rá 10k-nál semmiképp se többet egy Raidmax Tornado/Hurrican bőven elég ugyse látom sokat !
Mellesleg a Raidmax Tornado vagy a Hurricane szerintem nagyon korrekt ház kétlem hogy ne lenne elég massziv!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
Ez jobb szerinted: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/6819_asus_ta-712/ ?
-
freelanced
addikt
Akkor ajánljatok egy viszonylag olcsó házat(házakat) légyszi!
-
freelanced
addikt
SÜRGŐS segitsetek légyszi. Melyik házat vegyem ha van rá kicsit többem? Max 12 de inkább kevesebb? Mik a lehetőségek? A lambdacomputernél persze.
-
freelanced
addikt
Üdv!
30e körül keresek házat. (Z390, RTX2060, Noctua D15 , Corsair Vengeance LPX).
Viszont még így is alig férne be a kinézett Meshify Cbe mert emelnem kell a hűtőn.
Milyen alternatívái vannak ennek a háznak 30-35-40 körül aminek szintén jók a tulajdonságai?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
Szerintetek miután beépítem a Meshify C-t, ( Noctua D15-el) mennyire lesz szívás Case Fant pakolni bele utólag? Ki kell újra beleznem hozzá? Előre 2, hátra 1, meg alulra 1 menni utólag.
-
freelanced
addikt
Üdv!
A Meshify C esetén a két első ventillátor hogy mozgatható? Hol vannak a csavarok? Bentről vagy kintről lehet csavarozni?
Az egyik első ventillátor lentebb rakható valahogy? ( Nem férne be a kártya elvileg tőle).
Köazi!
-
freelanced
addikt
Üdv!
30-40e körül melyik házat ajánlanátok?
Köszi!
-
freelanced
addikt
válasz abridabri #70728 üzenetére
Köszönöm!
Vagy csak az MSI gyárt túl nagy kártyákat
De lehet, hogy tárgytalan lesz, mert egyelőre úgy tűnik visszamondták a videókártyát mert nem tud várni az illető, szóval ha csak nem viszik el ma, amit kétlek, akkor marad a Meshify
-
freelanced
addikt
Ha belekerülök az 50e kategóriába onnan melyek közül válogassak?
Nem röpködnek a Meshify C-re valahogy
-
freelanced
addikt
Üdv!
Az NZXT H700 és a Fractal Design Define R6 közül melyiket javasolnátok inkább?
Köszi!
Van más jobb alternatíva ebben az árkategóriában?
-
freelanced
addikt
Lényegében megválaszoltad a kérdésem, köszönöm.
Nem volt érdemes túlbonyolítanom.
Nyilván vannak házak amik egyáltalán nem ajánlottak pl anyaghasználat stb miatt.
Viszont a válaszodból ítélve a kettő vélhetően azonos kategória lehet, nagyobb hibák nélkül.
-
freelanced
addikt
A Fractal sem tökéletes, úgy beragadt a Define R6-nál az egyik csavar, hogy nem lehet kiszedni egyáltalán.
Nem tudom mi lesz vele, de bosszantó...
-
freelanced
addikt
válasz ribizly #70798 üzenetére
Egyébként nem annyira rossz a szellőzésük feltétlenül, lásd, Define R6. ( Persze nem egy árkategória)
De nekem most a processzor nem éri el a 70 fokot játék közben, Idleben olyan 30-35 körül mozog, a kártya meg 65.
És ez ügye hangszigetelt.
Igazából csak azért írtam mert pont Meshify C-ről váltottam és nem jelenthetem ki, hogy lényegesen halkabb lett a gép.
Viszont egy Meshify C-nél meg át kell gondolni megy-e bele majd nagyobb kártya, mert attól könnyen válhat zsúfolttá, elég kicsi a hely kártya téren ahhoz képest.
D15 egyébként neccesen fért be a Meshify-ba főleg, hogy emelni is kellett a ventillátort, de azért befért. Kicsit zsúfolt érzetet kelt.
Ha építed a gépet Yany javaslom, hogy a processzor illetve a ventillátor csatlakozóját vagy bármelyiket ami közel lehet a gépház oldalához dugd be, ellenőrizd még mielőtt felszereled a hűtőt / berakod a lapot a házba, mert utána nem sok esélyed lesz ha csak nincsenek E.T. ujjaid
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz Sirandrish #70815 üzenetére
Képeket!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz Sirandrish #70818 üzenetére
Nem rossz.
Majdnem ilyen lett nekem is belőle.
Az a baj nekem képeket kicsit olyan műanyag űrhajó hatást keltett, hogy ez most a ledek miatt vagy a rácsok nem tudom.
De élőben lehet hogy tetszene.
Látom te is Noctua D15-öt pakoltál bele.
Jó darab, bár néha mókás hogy az ember keze nem fér be tőle sehova
A PCI csatlakozó zárat is evőpálcával kell kioldani.
Ezek a front paneles dolgok mindig problémásak valahogy. Nekem a mikrofon bemenet teljesen static noise és más semmi, de emiatt nem vagyok hajlandó újra szétszerelni, visszaküldeni, várni, összerakni meg kábelrendezni.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz ribizly #70823 üzenetére
Jó döntés egyébként, noha amúgy tetszik némelyik AIO mert letisztultabb tőle a ház, meg a Custom Loopok is jól néznek ki, de ebben a 30 alatti árkategóriában verhetetlen a Noctua. Sőt igazából drágább AIO-val is vetekszik ahogy néztem, és lényegében örök életű. Maximum elszáll egy ventillátor amit pár ezerért cserélni lehet.Szóval mindenképp időtálló.
Mondjuk a Noctua kiadhatott volna egy emberibb változatot. Bár nekem annyi bajom nincs az egésszel, inkább a funkcionalitása fontos, de külön ügye lehet venni hozzá fekete ventillátort meg fedélt a bordákra, úgy egészen pofás kis hűtő lesz belőle.
Sirandrish
Az a lényeg
-
freelanced
addikt
Üdv!
Smart Home azon belül pedig Linux alá készítek lehetőleg minél kisebb csendesebb kompaktabb gépecskét.
Milyen gépházat ajánlanátok? Még semmi nincs hozzá ezért is kezdtem itt.
A kisebb jobb.
Alapból a Gigabyte Brix gépeit nézegettem és onnan jött az ötlet sajátra.
Mit javasoltok?
Köszi!
-
freelanced
addikt
Nem feltétlenül.
Igazából csak azt szeretném, hogy értelmesem elférjen a lakásban.
Mondjuk nem annyira kicsi a lakás, csak na.
Viszont ahogy néztem az itx lapok elég drágák és alig van választék, szóval ha tudtok jobb ötletet jelezzétek
A cél az, hogy legyen egy eszközöm amin tudom futtatni a Home Assisstant nevű programot ami lényegében Linuxon fut majd.
És úgy gondoltam hogy az R6 mellé nem kell még egy monstrum, így esett az elgondolás az ITX-re.
De ha van valami kompaktabb olcsó mATX az is opció lehet esetleg.
Azt el sem tudom képzelni mi lehet ITX alatti méretnél alaplap árak terén
Szóval lényegében csak valami olyan kéne ami nem dominálja a szobát, könnyen elfér, akár az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest