Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Nekem egy 3 Tbyte-os "WD Purple" merevlemezem volt a régi gépemben (az újba is azt tettem át), és bizony nagyon korrekt kis szerkezet.
A régi kis Cooler Master Elite házam első ventije fújta rá (és a felette kettővel lévő SSD-re) a levegőt, és bizony a jellemző szobahőmérséklet (~20-22 fok télen, ~27-28 fok nyáron) mellett is ~26-32°C fok tudott így maradni a hőmérséklete.
Tehát egy nagyobb, jól szellőző házban elhelyezve, akár 2-nél több ventivel megtámogatva szerintem éppen ennél a típusnál nem kell félni, hogy forró lesz.
Én azonban mindenképpen úgy helyezném el a merevlemezeket, hogy nem közvetlenül egymás fölé, hanem egy-egy HDD helyet kihagyva két eszköz között. Így ha a gép elejébe két jó minőségű légkavarót teszel, akkor azért hálás lesz mindegyik háttértár. Közöttük átjár a levegő, és kiviszi a ház hátulján az általuk termelt meleg levegőt.
Megjegyzem a Phanteks gyárilag nagyon jó minőségű ventikkel szereli ezeket az Enthoo házakat. A régi "Pro" változatban gyengébb minőségű volt a venti, ám a "Pro Tempered Glass", és a "Special Edition" a cég prémium ventilátorait kapták meg.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest