Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Sk8erPeter #9647 üzenetére
"Ezt a stílust nagyon gyorsan fejezd be, mert nem egy pisis kölyökkel beszélsz, és azt hiszem, én is tisztelettel szóltam hozzád." Más szemében a szálkát.
Ha van gépe, akkor a ház nyugodtan maradhat, ha nincs, vagy nem ATX, akkor használtan is kereshetsz valamit akár egy bontóból is. Tovább csak áldozatok vagy utánajárás árán lehet spórolni. Pl. táp van 1k-val olcsóbban is, 300W-os is bőven sok. [link] RAM-ot kapni 3400-ért is. [link]
Ha segíteni akarsz neki, futkozz egy kicsit. Ha nem, akkor sajnáld és állítsd választás elé, +7k vagy butított konfig.
Egyébként az int. VGA-hoz egy Athlon 64 LE-1640 is elég, átlagos felhasználás mellett még gyorsabb is, mint az X2 4400+. (van 300MHz előnye) Persze ha többszállas felhasználásra kerül a sor, akkor a kétmagos proci megvillantja a tudását, de az MSN és a Firefox nem jelent komoly terhelést az előbbinek sem.#9649 TomBoy1986: Még két 512-es modul elfér a 780-asban, 2GB-nál több meg belátható időn belül nem fog kelleni, az XP 768MB-tal már nagyon jól érzi magát.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
TomBoy1986
veterán
válasz VaniliásRönk #9651 üzenetére
De tudod, Pistához meg már most kell a 2GB, szóval én tényleg így tennék, s a DC le van ejtve...
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9652 üzenetére
Pistával minek gyilkolni a vasat? Egyébként is van egy olyan gyanúm, hogy illegális oprendszer lesz a gépen, abból meg egyszerűbb XP-t feltolni (meg egyébként is), az int. VGA miatt pedig kell a sávszél.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9649 üzenetére
diegho: mivel már többen is mondtátok, hogy inkább Kingmaxot, akkor az lesz.
TomBoy1986: nocsak, ez egy merőben új felvetés.
Eddig úgy tudtam, hogy a Dual Channel igenis számít, de kicsit utánanéztem, a Nagy RAM-os topic első hsz-e ezt írja: "A Dual Chaneles működésre igazán nagy hangsúlyt a Pentium rendszereken érdemes fektetni, mert a teljesítménynövekedés ezeken a rendszereken látványos." Valamint állításuk szerint a DC AM2-es rendszereken kb. 3-5%-os sebességnövekedést hoz alkalmazások futása terén, ami nem túl sok. Ez eddig nem merült fel bennem. Viszont a későbbi esetleges bővítés során sem fogja valszeg tudni DC-ben működtetni, mert más modult fog kapni, de végül is ezek szerint ez majdnem mindegy.
Akkor azt hiszem, marad ez: [link]
Köszi az újszerű gondolatokat!VaniliásRönk: azt hiszem, marad az, hogy rábeszélem, hogy menjen el legalább 55-56-ig. #9653: ez számodra miből következik olyan logikusan? Miért ne lehetne előző gépből legális XP-je? Amúgy én is erre tippelek, de ez már nem az én dolgom. Csak nem értem, számodra miért volt ez olyan egyértelmű... A másik meg az, hogy csak onnantól válik az oprendszer illegálissá, hogyha illegális kódot használnak hozzá...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Egy gépet kellene összerakni maximum 120-130kból monitor egér és bill nélkül.
Az elvárásaim a következők:
Tuningbarát, megbízható alaplap (gigabite-ra gondoltam, de más is szóba jöhet)
Tuningbarát proci (core2duo) mondjuk egy nem gyári hűtővel
Tuningbarát ram lehetőleg min. 2 gb
Tuningbarát Videókártya lehetőleg Geforce
Minőségi táp (mondjuk Chieftec) + ház
DVD író
min. 250-300GB vinyó, de inkább több, megbízható, halk, gyors legyena mai játékokat vigye olyan mediumon legalább zökkenőmentesen
megoldható ennyi pénzből?
mondjuk GIANNI árlistájábólKöszi
PH! addikt since 2004
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Sk8erPeter #9654 üzenetére
"Fenti százalékok csak általános esetben érvényesek, amikor például nincs a rendszer memóriáját használó integrált VGA." Figyelmesebben kéne olvasni.
Ha vett 100k magasságában dobozos XP-t, akkor lehet legális rendszere az előző konfigjából, egyébként illegális, nincs ha, meg ilyen-olyan kód. Persze ehhez a hatóságokon kívül senkinek semmi köze.
Szerk.: Látom a humanitárius akcióról gyorsan letettél, pedig 3k-t lehetett volna spórolni vele, mindőssze másfél-két óra rohangálással.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9656 üzenetére
Ez kimaradt. Ezek szerint Te is arra szavazol, hogy felesleges a Dual Channel.
Egyébként a lényeg nem is ez volt, látom azért szeretsz kötekedni...Miért kellene százezreket költeni egy dobozos XP-re? (Lásd pl.)
Szerk: humanitárius akcióról szó sem volt, egyrészt nem a barátnőm, másrészt van fontosabb dolgom is ennél...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Sk8erPeter #9657 üzenetére
A konfigban LESZ int. VGA, tehát kell neki a dual-channel...
Mert ezek OEM programok, hardware-hez van kötve a licensz, új vashoz újra meg kell venni.
Szerk.: Kötekedni? Elmész te a... A továbbiakat oldd meg nélkülem.
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
válasz Sk8erPeter #9654 üzenetére
Ja tényleg, jó hogy mondja VR, a sávszélességet. Ha lesz játék a gépen, akkor könnyen élvezhetőbbé lehet varázsolni:
Bár a K8/K9-eknek általában 1000MHz a HT-je (effektív 2000MHz), azaz 5x-ös a HT szorzó, ez könnyedén feltornászható, ugyanis minden esetben a chipset volt a gyenge láncszem (AM2 idején) a HT emelésében. És hogy miért is mondom ezt? Mert int. VGA esetén bizony nagyon fontos a HT órajele. Ez a lap pedig 1800MHz-ig (effektív 3600MHz), azaz 9x-es szorzóig biztosan üzembiztosan támogatja a HT emelését. Ha addig nem is, de azért érdemes a HT órajelét megemelni...
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9658 üzenetére
"Kötekedni? Elmész te a..." Látom gondok vannak az idegeiddel, menj el egy szanatóriumba egy hétre, jót fog tenni, hidd el...
Egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy számos konfliktusod van másokkal, csak nem gondoltam volna, hogy még rám is támadsz... Igazából nem nagyon értem, miért hordod olyan magasan az orrodat, de nem is érdekel. Azt sem értem, hogy valaki hogyan húzhatja ennyire fel magát pitiáner dolgokon, de nekem van jobb dolgom is, mint neked bizonygatni az igazamat, úgyhogy részemről a személyeskedést lezártnak tekintem. Főleg, hogy ez ugyebár sérti az alapelveket... Az "elmész te a..." jellegű mondatok tartoznak leginkább ebbe a kategóriába, én ilyet veled szemben nem alkalmaztam, tehát csak kiröhögtetted magad.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9659 üzenetére
Köszi. És ezek fényében továbbra is tartod azon álláspontodat, hogy ne legyen KIT?
Sk8erPeter
-
TomBoy1986
veterán
válasz Sk8erPeter #9661 üzenetére
Ha a srác össze tud kaparni 2-3 hónapon belül 4-5K-t +1GB memóriára, akkor szerintem vegyen csak 1db 1GB-osat.
Ha ennyi lesz a gépben végleg - amit nagyon kétlek, mert 1GB tudjuk mind, hogy egyáltalán nem sok, sőt... akkor meg vegyen 2x512-t, de olcsóbban, mint az előbb volt.
Nem láttam igazából kimutatást itt, hogy mit is megy int. VGA-val egy DC-s és egy SC-s rendszer, de olyan egetverő különbség nem lehet a kettő között szvsz.
Végeredményben tehát én a Single Channel mellett tenném le most a voksom.
És 256MB-ot foglalj majd le a tulajnak, hogy tudjon alkotni.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9662 üzenetére
A csajszi nem hiszem, hogy nagyon bővítgetni fog, lévén, hogy nem használ különösebben nagy gépigényű programokat. Kell neki egy stabil gép, de azért lehessen vele játszadozni nagyritkán. (De biztos hogy egy darabig nem fog akarni vásárolni.) Hát köszi a segítséget, akkor még megkérdezem a gép leendő gazdáját, hogy mik a jövőbeli tervei, és az alapján döntök.
"És 256MB-ot foglalj majd le a tulajnak, hogy tudjon alkotni." Ezt most nem értem, lehet, hogy már késő van, és hulla vagyok agyilag...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9662 üzenetére
Végül úgy döntöttem (a csaj helyett is), hogy megveszem azt a RAM-ot, amit Te ajánlottál. Jókat írnak róla, tesztgyőztes, stb... Elég lesz az neki.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! (TomBoy1986, diegho, VaníliásRönk, és bocs, ha valakit kihagytam.)Sk8erPeter
-
TazLeacher
nagyúr
-
Xyrius
csendes tag
válasz VaniliásRönk #9536 üzenetére
Üdv ismét! Köszi a hozzászólásokat. Most már kezd gép formája lenni a dolognak. Most kb így néz ki az egész együtt:
processzor: AMD Athlon 64 X2 4400+, Socket AM2, 2x 512 kb cache, dobozos 11.640 Ft http://depo.hu/amd/athlon_64_x2_4400___
(AMD Athlon 64 X2 4600+, 2.4 GHz, socket AM2, OEM (tálcás) 11.880 Ft http://depo.hu/amd/athlon_64_x2_4600____)alaplap: GIGABYTE GA-MA78GM-S2 18.024Ft http://ipon.hu/?product_id=24640
memória: CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL4 10.512Ft http://ipon.hu/?product_id=14733
ház+táp: Mercury KM84 (Fekete ATX-es ház; 350W-os táp; 4x5,25" & slot; 3x3,25" slot) 6.162 Ft http://depo.hu/mercury/km84
Mercury M-Tech M23 Midi(400 W; 3 db 5.25", 2 db 3.5" Fekete) 6.187 Ft http://depo.hu/mercury/m-tech_m23_midioptikai megh.: LG H66N 6.120 Ft http://depo.hu/lg/h66n
merevlemez: Samsung 250GB 11.880 Ft http://depo.hu/samsung/250gb
egér: Genius XScroll 778 Ft http://depo.hu/genius/xscroll_
(Logitech Optical Wheel Mouse S96 1.424 Ft http://depo.hu/logitech/optical_wheel_mouse_s96)billentyuzet: Samsung SWT1200 + csuklótámasz 1.090 Ft http://depo.hu/samsung/swt1200___csuklotamasz_
monitor: ASUS VW193D-B (19'' Wide LCD) 38.327 Ft http://depo.hu/asus/vw193d-b
hangfal: Logitech S220 4.914 Ft http://depo.hu/logitech/s220
(Dell External A525 4.990 Ft http://depo.hu/dell/external_a525)ez így 110k
vélemények? Ami nagyon nem jo azt fikázzátok le nyugodtan
-
elisha
tag
Én samu hdd-t már nem mernék venni, két 160-as, és két 320-as halt meg egy rövidke kattanással, hirtelen előjelek nélkül nálam. Az elmult 9 hónapban. Hitachik pl meg 3 éve mennek folyamatosan. Aztán lehet csak így jöttek össze a dolgok. Állitólag most a wd a szuper.
Túlterhelt a szerver...
-
Tomics
addikt
-
TomBoy1986
veterán
válasz Sk8erPeter #9663 üzenetére
Csak annyi, hogy az int. VGA a rendszermemóriából foglal le magának egy részt, amelyet az oprendszer csak grafikus számításokhoz tud majd használni.
S idővel próbáld meg rábeszélni erre a kis kiadásra
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9670 üzenetére
De gondolom ezen az se segítene, ha a RAM Dual Channelben menne. Tényleg kevéske az az 1 GB RAM, de egyelőre Messenger, böngésző, stb. használatára bőven elég... Ha meg többre vágyik, akkor majd rábeszélem +1 GB RAM-ra.
Köszönöm a segítséget!Sk8erPeter
-
Xyrius
csendes tag
válasz VaniliásRönk #9671 üzenetére
Rendben akkor ez az FSP táp meg egy akármilyen ház.
Akkor ezek szerint a többi az kb ok? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TomBoy1986 #9670 üzenetére
Esetleg ezt a problémát ki lehet küszöbölni nagyobb lapozófájl (pagefile.sys) biztosításával? Tehát mondjuk nem másfele, hanem kétszerese méretet, mint amekkora a RAM.
Sk8erPeter
-
elisha
tag
válasz Sk8erPeter #9674 üzenetére
Erről jut eszembe. Nekem 3 giga van a gépben. 1 gigát lekötöttem mint ramdisk, E: meghajtó lett. Ezen van 1 gigás pagefile. És még maradt szabadon ugye kettő. Jó gyorsnak tünik, de, a ram életét nem rövidi le ez? Szerintem nem mert nem flash, de azért megkérdezem. Bocs ha nem jó helyen, de ilyesmikkel nemigen foglalkoznak sokan, nekem is csak hüeségből ugrott be, mi lenne ha. Sebességileg, be is jött végülis. Ja és a progi ami létrehozza a ramdisket, ujrainditás után, még mielőtt kellene a pagefile, létrehozza, ha kell helyre is állitja, de szerintem ez nem kell, hagy legyen uj és tiszta pagefile mindig.
Túlterhelt a szerver...
-
TomBoy1986
veterán
válasz Sk8erPeter #9674 üzenetére
A virtuális memóriát hagyd, hogy a Windows kezelje, megteszi amire képes. Egyébként az már régen rossz, amikor ahhoz kell gyakran fordulni, mivel a háttértár elérési ideje sokszorosa (sebessége pedig töredéke) az operatív memóriának.
Többet nem nagyon lehet mit tenni. A memóriában alapvetően a méret a döntő, nem a különböző technikák.
elisha:
A RAM amúgy is ezt csinálná. Szóval nem rövidíti.[ Szerkesztve ]
-
elisha
tag
válasz TomBoy1986 #9676 üzenetére
Értem, de mint értelme, van? Mert a sebesség legfőképp annyiban érezhető, hogy gyorsabban indulnak programok, meg "mintha" kevesebbet "csörögne" a HDD, viszont cserébe oda is lett 1GB ram szóval mint ötlet, lehet jó, de lehet többet vesztek igy vele. Bár állitólag az XP Home amugysem tudna mit kezdeni 3GB-vel, igy talán... Nem is tudom.
Ilyenek nincsenek benne a szakácskönyvben
Túlterhelt a szerver...
-
louigi69
csendes tag
Sziasztok, eddig csak olvasgattam a témát, de most aktuális kérdéssé vált a gépvásárlás és szeretnék segítséget kérni Tőletek. Kaptam ajánlatot a következő konfigra és örülnék ha megírnátok a véleményeteket, illetve hogy melyik alkatrész helyett Ti mit ajánlanátok. Előre is köszönöm.
Alaplap: Gigabyte P35-DS3P
CPU: Intel Pentium Core 2 Duo E6750 2,6/1333 BOX/4M
RAM: 2x1 GB Kingmax 1066 DDR II
VGA: Gigabyte NX9800GTX 512 MB GDDR3, 256 bit, TV out, 2xDVI, PCI-E 2.0
Ház: Deer 115 BK 400 W fekete
DVD író: LG H55 L OEM LightScribe fekete
HDD: Samsung 250GB 7200 rpm SATA II, 16 MBA nettó ára ennek a konfignak 156.000 HUF, ennél sokkal többet nem tudok most rászánni.
Amire kíváncsi vagyok:
- Túl erős a videókártya, esetleg még egyszer ennyi RAM beszerzését szükségesnek tartjátok?
- Lehet hogy hülye kérdés, de ez így összerakva működőképes? Ugyanis egy oldalon ahol van gépösszerakó, ott azt írta a procira pl. hogy nem jó ehhez az alaplaphoz.
- A táp gondolom nem igazán jó, amennyire tudom nem árt egy jobb fajta...
- Minden véleményt köszönettel veszek, én sajnos annyira nem értek a témához, mint itt néhányan -
Qru
MODERÁTOR
válasz louigi69 #9679 üzenetére
Ez így jó a tápot kivéve. Azzal be ne kapcsold a gépet! Tápból Corsair VX450 vagy FSP 450W-osat nézzél. Ezek halkak és jók is. A proci belemegy a lapba gond nélkül. 9800GTX alig erősebb mint egy 8800 GTS 512, inkább azt venném és vmi normális tápot, így a keretbe is beleférsz. Alaplapból esetleg elég lenne a sima DS3 is, gondolom nem kell a CrossFire...
#nincsbennetarcsi
-
őstag
válasz louigi69 #9682 üzenetére
CrossFire: 2 ATI VGA-t tehetsz bele a gépbe. Mondjuk 2*3870. De ez neked sztem nem kell a 8800GTS mellé. A P35-DS3R tökéletesen jó 23k-ért. Prociból esetleg E8200.
Tápból a Chieftec 450W az jó, csak hangos. FSP-k sokkal halkabbak. Meg a Corsair vx450 is. 400-as FSP elég lenne.
Procira még kell egy normális hűtő, ha lesz tuning akkor mindenképpen, ha egyelőre nem, akkor sem árt, mert a gyári az elég szar. Mondjuk egy HyperTX2 5k-ért, ha durva tuning lenne, akkor valami erősebb.
Házból a CoolerMaster Elite 8k-ért sztem elég jó választás.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen gépet akarok vásárolni:
Alaplap: Gigabyte P35-DS3P vs ABIT IP 35
CPU: Intel Pentium Core 2 Duo E4500
RAM: 2x1 GB Kingmax 1066 DDR II
VGA: Galaxi 9600GT 512MB
Ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
DVD író: Pio 215 OEM fekete
HDD1: Samsung 200GB 7200 rpm SATA II, 8 MB
HDD2: WD 200 GB ATA 133, 8MBA kérdésem az lenne hogy elég oda egy 350W-os táp vagy kell már a 400W-os?
Tudtok ajánlani egy megbízható,halk tápot 10 Ft környékéig??
Esetleg másik alaplapot 20.000 Ft környékéig(olvassgattam hogy itt van 1.0 rev, rev. 2.0-s 2.1-es és valamelyik nem olyan megbízható, ezért nem akarok belefutni egy rossz példányba.)[ Szerkesztve ]
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
őstag
Üdv!
Gigabyte lapot válassz mindenképp, ne Abitot. Mondjuk P35-DS3R 23k-ért jó vétel, ha olcsóbb kel mindenképp, akkor P31-DS3L 15k. E2180/4500 alá tökéletes.
E4500 nem éri meg az árát. Ha van kedved tuningolni, akkor E2180, ha nincs feltétlenül, akkor E6750, vagy E8200. Plusz még akármelyik procihoz kéne egy hűtő, mert a gyári nem jó, HyperTX2 5k.Ennek elég egy 350W-s FSP táp is, max. egy FSP SAGA 400W 9k-ért.
Icewolf || kósza ||
-
Bzzz
senior tag
Az E2180 nem túl kevés egy 9600gt-hez?? Vagy csak szénné kell húzni és már ki is hajtja ?? Chieftec tápok azok gyengébbek az FSP-nél??
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Cheesy
őstag
IPON garanciával kapcsolatban:
A hibás Kingston memmodult kb. 20 perce kaptam kézhez.
10-én jött érte a futár és tegnap hívtak, hogy ma hozzák. Tehát 1 nap híján 2 hét mire kézbeadástól kézhezvételig eljut a garanciás csere. Ez átlagos?
Mindezt nem offensive írom, csak furcsamód ilyenkor a 'kézhezvétel' pillanata feledteti a 2 hét várakozástwww.vakbelmutet.hu
-
Xyrius
csendes tag
válasz VaniliásRönk #9678 üzenetére
Ok, köszönöm a segítséget!
-
kételkedem
addikt
nem kevés, nem kell szénné húzni!
["Meglepetés viszont a CPU – még leírni is furcsa, de ha valaki egy alapórajeles E2180-at tesz egy 9600GT-t alá, akkor a CPU alig fogja visszafogni a rendszer teljesítményét 1280x1024-ben – 1600x1200-ban pedig minden bizonnyal egyáltalán nem."
]
Olvasgasd bátranHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sajnos egy ideje vegetál az Abit, nem csak az AM2-es Phenom BIOS-okkal maradtak adósak, de Intel oldalon is vannak hasonló gondok.
Meg ugye lassan kizárólagos Intel/nVidia partner lesz, bár ez talán csak nálam rossz pont."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
kételkedem
addikt
válasz [CS]Blade2 #9692 üzenetére
Egyébként nekem az FSP 400PNF bevált. 12cm-es alsó ventije van. Nem ciripel, nem zúg, a venti is elég halk szerintem A 8k-s ára pedig nagyon versenyképes!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lsc
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9691 üzenetére
Ip 35-ös lapjairól különösebb gondot nem hallottam , ezért kérdezem . Amd vonal más , ott elég halovány a választék , viszont ebben a példában ip 35-ről volt szó .
Az élet kegyetlen .
-
VaniliásRönk
nagyúr
Úgy hallottam valamelyik régebbi high-end lapjukhoz nem érkezett Penryn BIOS, pedig a konkurencia hasonló lapjainál megoldották.
#9696: Ami kellemetlenebb, az AN9 32X Fatal1tyhez sem.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz VaniliásRönk #9695 üzenetére
Amennyiben ennyi akkor újat nem tudtam meg , azt hittem valami gond van a 35-ös lapjaival , csak lemaradtam róla . A bios érdekes az abitnál , a kn9 ultrához sem jött phenom bios .
Az élet kegyetlen .
-
Bzzz
senior tag
válasz [CS]Blade2 #9692 üzenetére
és 10e Ft környékéig???
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék 1 gépet, már 1 konfigurációt összevállítgattam, de van 1-2 dolog, amit azóta nem találok sehol. Sztetek ez a gép így korrekt? Nem értek nagyon ehhez, itt is segítettetek, meg haveri kör, stb, szóval minden javaslatot elfogadnék.
No a gép:
vga: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB PCIE
alaplap: GIGABYTE GA-P35-DS4
proci: INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX
procihűtő: COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP (na ezt már nem találok pl)
memória: CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT CL5 (ezt se találtam már)
merevlemez: WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2
ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
táp: CORSAIR VX450W
dvd író: PIONEER DVR-215DBKMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest