Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok,
MacBookhoz szeretnék bluetooth nélküli egeret. 2017-es, így nincs rajta semmi értelmes prt, szóval csak a bt jöhet szóba. Úgy hallottam, hogy a Magic Mouseok kivételével mind röcög egy kicsit, remélem ez nem igaz. Használ valaki MX sorozatú egeret Macen? Főleg az MX Anywhere 2S és Master 2S egerek érdekelnének, mennyire ajánlottak maces környezetben, bluetoothon használva? Webdesignhoz lenne nagyon fontos egy jó egér, grafikai munkához, ez mellett főleg böngészés, fotószerkesztés, irodai munka. 30K a plafon, de ha lehet inkább olcsóbb, viszont elsősorban erről a két egérről szeretnék véleményt olvasni almával
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Sziasztok,
Vezetékes egeret keresek, főleg játékra, minden másra van egy MX Master 2s-em. Fingertip grip fogással használom, főleg fps-t játszanék vele, CSGO, PUBG. Nem kell hogy világítson, de nem kizáró ok ha mégis, plusz gomb nem szempont, a Logitechen is van, de játék közben nem használom, annyira megszoktam a billentyűzetet. 10, nagyon maximum 15 ezer a keret, csak itthon kapható, azon belül is népszerűbb, vagyis általában 1-2 napon belül raktáron lévő egerek érdekelnének.
A Steelseries Rival 110-et néztem ki, ez jó lehet? Mennyire legit a hype ami körülötte van?Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Sziasztok,
Használtok vezetékes egérhez bungeet? Szeretném a lehető legolcsóbban megúszni, elsősorban kipróbált ebayes darabokra vagyok kíváncsi, amit ajánlotok megvételre.
-
SidCorky
őstag
Háj! Egy egyszerű kérdéssel fordulnék hozzátok: melyik a legolcsóbb vevőegység+Bluetooth kapcsolódású vezeték nélküli egér, amit már megvennétek? Mindkettő fontos, mert PC-s játék mellett iPadhez is használnám (ezért nem árt, ha a gyártó által is kommunikáltan támogatja az iPadOS-t), és nem esport szintű FPS-ezésre kell, ha az átlagnál kicsit jobb a késleltetése és a kapcsolat minősége, nekem már megfelel. Márka, szoftver, RGB mindegy, itthonról venném és csak újonnan.
-
SidCorky
őstag
Az a rész csak iPadre kell, oda tökéletes zeneszerkesztéshez, játék vevőegységgel menne, ezért keresek olyat, ami mindkettőt tudja.
Közben a Fnatec Boltot néztem ki, pár teszt átpörgetése alapján nem tűnik rossznak, már csak az iPadOS dolgot kell megtudakolnom, ha a support nem tud okosat mondani, legrosszabb esetben megrendelem és ha nem működik, visszaküldöm.
-
SidCorky
őstag
válasz SidCorky #92267 üzenetére
Szerencsére azóta a PC-hez használt egerem is megadta magát, úgyhogy már nem is annyira fontos az a BT, valami komolyabb kell. A Logitech G Pro és a Razer Viper Ultimate között ment a csata, végül utóbbi nyert a beépített akksi miatt, ahogy néztem a topikot elég sokat ajánljátok itt, remélem sokáig fogja bírni.
-
SidCorky
őstag
válasz Synthwave #92316 üzenetére
Minden fontos paramétert megadtam, amire tudtam a választ.
A Wirelessre gondoltam. Igen, láttam korábban ezt a megjegyzésed, de azért azt nem mondanám, hogy ezek mellett nincs értelmük, mikor az Ultimate 35k, a Viper V2 Pro pedig 60. Kocagamingre nem szívesen adok ennyit, még billentyűzetnél is többször átgondolnám ezt az árat.
-
SidCorky
őstag
válasz Synthwave #92319 üzenetére
Ez tényleg nem sokkal drágább, mint az Ultimate, bemegyek pár üzletbe, hátha ki van rakva mindkettő és amelyik szimpibb élőben, az nyer.
Ezekre azért nem válaszoltam, mert tényleg fogalmam sincs, többféle méretű és formájú egerem is volt és nem rémlik, hogy bármelyik is kényelmesebb lett volna a másiknál, a mostanit is használom így is meg úgy is. Ha megadok egyfélét, lehet hogy egy csomó másik modell is kiesik, miközben azok is kényelmes lettek volna, ezért nem adtam meg inkább semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Külpolitika
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kupon kunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest