Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Hát akkor az oldalát ezután sem tudod majd feltenni.A Vendetta2 jó választás bár 10k felett van asszem.
Meg úgy értettem,hogy elfér e hogyha a ventit felteszed a bordára akkor nem lóg e nagyon a ramok fölé.Mert a reaper elég magas nehogy összeakadjon a ventivel.Megkéne mérni.
Nekem a Achilles ventije és a reaper között nincs 1 cm.Egy Ninja pl így nem férne el nálam. -
Henk
veterán
Milyen különbség,méret vagy teljesítmény?Teljesítményre nem tudom megmondani,de biztos,hogy sokkal jobb.A frostytech oldalán lehet,hogy van olyan teszt amiben mindkettő benne van.Elég sok hűtőt kipróbáltak,nézd meg.
Itt a Vendetta2,ez pedig a tx2.
Az Ocz magasabb,de a tx2 szélesebb.Az ocz-re számold még rá a ventit,tehát a szélessége még 25mm-rel több.
A z600-ról is van egy cikk,a képek alapján lehet,hogy elférne.Nézegesd meg.
Cthulhu Dawn:nekem ventivel is van annyi simán.Majd nézd meg nyáron mennyi lesz kánikulában,akkor lehet indítani a ventiket.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Itt egy nagyon jó teszt/ismertető a z600ról:
[Katt777 cikke]Az írás közepén van egy kép ahol a memóriákhoz viszonyított helyzetét mutatja be. Nagyon ügyesen tervezték meg a CM mérnökei, ahogy képen láthatod a legtöbb ram elférne ott.
/leszámítva a ventilátoros hiperszéles cuccokat/
Hűtési teljesítményét láthatod a grafikonokon. Én valószínűleg egy ilyenre fogok beruházni, vagy Vendetta 2-re. Attól függ melyik lesz raktáron. Z600 mellett szól: olyan ventit teszek rá amilyet akarok, de ez pluszköltség, a vendetta 2-n állítólag elég halk van, és hozzáadják.OCZ-hez adnak átalakítót a nagynehalemes sockethez? Vagy a Z600hoz?
-
Ace Ventura
addikt
Nem nagyon tudtam, mert ahogy meghirdettem, rögtön el is vitték, úgyhogy nem tudtam letesztelni.
Egy biztos, a gyárinál sokkal jobbÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
siriq
őstag
Nekem mar meg van. Igaz, meg nem raktam fel. Nem volt ra idom. Talan a jovoheten, ha akkor sem, marad tavolabbi idopont sajna....
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Henk
veterán
Mindegy mert lehet nálad tök más hőfokok lesznek ugyanolyan hűtővel.Ha más a házad szellőzése vagy jobban melegedő procid van mindjárt más hőfokokat produkál.Amúgy ha megnézed ezeket a hűtőket max 2-3 fok különbség van egy c2d-val.
Macka: 4x1gb is elfér?Nekem az Achilles-el is összeér az utolsó ram. -
Henk
veterán
Én a 2 közül a Vendetta2-t venném.(de lehet inkább egy Xigmatek S1283-at,gondolkodok is egyen)
Egy 8500-nél(főleg ha nem is lesz agyonhúzva) a 2 hűtő között minimális különbségre tippelnék.
Az Ocz-nél a HDT technológia miatt jobb a hatásfok és sokkal keskenyebb a hűtő.Ha hasonló eredményeket lehet velük elérni én a kissebb hűtőt választanám.Volt Orochi-m azóta én így látom a dolgot.Mondjuk a ramok mindkettővel elférnének,de nekem pl 4x1gb van(szintén Reaper) és nekem a cpu ventijével összeér a ram.Pedig az én hűtőm 60mm széles+25mm a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest