-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
válasz NightGT #143806 üzenetére
[Itt árulja a srác a gépet], de igazatok van, tényleg használt cuccokból rak össze több konfigot, s adja saját 1 év garival.
OC amúgy engem nem érdekel különösebben, mindig szerettem inkább a cuccaimat a "biztonságos gyári" értékeken futtatni, sztem a jövőben sem lesz ez máshogy
Esetleg egy vállalkozó kedvű, hozzáértő valamelyik gépösszerakóban segítene nekem összerakni egy gépet, ami szereléssel együtt 170 körül kijönne? Picit túl megy, az nem gáz, de ne sokkal, mert félek h szexelvonás lesz otthon :D
Bele tudnék én is mélyedni a gépösszerakóba, de félek h úgy járok mint más dolgokkal sokszor: annyira bele tudom ásni magam, hogy a végén még fél év múlva sem tudok dönteni[ Szerkesztve ]
-
shapphire
aktív tag
Pont az ellenkezője. Ha a múltból építkeztem használt cuccokból, azokból időközönként felbukkanó, mindig más komponensre kiterjedő (rá jellemző) hibák sorozata jött ki.
Persze, félre lehet nyúlni kicsit, meg nagyon.
De Paxker által írt konfig fejleszthető, míg a másik kettő szinte "kuka" egy idő után.
Én vagy gyűjtenék mellé egy 1600 vagy 2600-ig + 2×8gb ram (míg ilyen olcsó), vagy megvenném amit írt. (Amd vonal)
Szerk.: palfitom is beelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Igen, a i7 3770+16 giga ram+1070Ti kombó valóban nem rossz.
Ugyanakkor a FHD 60Hz-es monitorhoz felesleges a 1070Ti ereje, ezért inkább én is az új gépet választanám, ami fejleszthető és garis.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!