Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#155042) gjohnny


gjohnny
tag

Sziasztok!

A 2016-ban összerakott gépemet eladom, és szeretnék egy újat. Legyetek szívesek ajánlani egy konfigurációt.

1.Mire fogod használni a gépet?
Játékra ás munkára. A játéknál single és multiplayer is.
2.Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
A régi gépet teljesen cserélem. A monitor, billentyűzet és egér marad csak meg.
3.Milyen alkatrészekre van szükséged?
Alaplap,Proci,Procihűtő,Ram,Ssd,Vga,Ház,Táp,Házhűtő ventilátor
4.Mennyi a kereted rá?
kb. 400 ezer
5.Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta?
Egy Dell P2417H monitorom van. Felbontás: 1920 x 1080 60 Hz. Csatlakozók: HDMI,DisplayPort. Nincs G-sync-et és Freesync.
+1.Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Házból egy elegáns feketét szeretnék, amelynek jó a minősége, hűtése, csendes és van por szűrés. A meglévő egér és billentyűzet pirosan világít, így a házban is egy szolid piros világítás lenne jó. AMD procit szeretnék 3. Gen-eset és Nvidia RTX 2xxx Vga-t. Alaplapból olyan kellene, ami alapból támogatja a 3. Gen procikat, valamint minőségi és stabil, jó a hűtése, tud FAN stop-ot, világítás állítást. Nem akarok procit túlhajtani. Proci hűtőnél ha belefér egy halk, megbízható 2 ventis vízhűtés az jó lenne, ha nem, akkor a Be quiet! léghűtőket preferálom a könnyű szerelhetőség miatt. SSD-ből M2 1TB lenne jó. RAM-nál elég a 16GB vagy kell a 32? A régi gépben Corsair Vengeance van. Házhűtő ventilátor minél halkabb kellene. A régiben Noctua van. Vga-ból egy halk, de jó hűtésű kellene FAN stop-al, ami újra felpörgésnél nem üvölt és aztán beáll. Tápból is egy megbízható, magas hatékonyságú, halk lenne jó.

Köszönöm előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.