Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#138187) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Unokatesóm szeretne magának valami gépet, de sajna az sem tisztázott, hogy PC, vagy laptop legyen-e, így mindkét oldalról gyűjtök infókat első körben aztán majd eldönti. Sajna annyit ért, és annyi érzéke van az informatikához, és minden műszaki dologhoz, mint egy csirkének. Szóval lehet, hogy egy kész gép lenne jobb neki, de igazából én inkább egy használt üzleti, prémium laptop felé hajlok. Na de az igények:

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
Játék-->0%; csak netezés, ill. szövegszerkesztés, szóval irodai munka.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmivel
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Előzőből kifolyólag mindenre, komplett gépre, perifériákkal.
4. Mennyi a kereted rá?
Ez is jó kérdés, hiába kérdeztem tőle, nem kaptam rá választ, de mivel apósomnak is tervezek összerakni egy PC-t, amivel azért játszani is tud, és az meglenne 150 körül, így azt mondanám, ez az irodai konfig jó lenne olyan 100 körül. De nem annyira árérzékeny, mindegy, hogy 90e vagy 120e.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
Nincs monitor, az is kellene majd.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Én igen, de jelenleg erre a célra neki teljesen mindegy, melyik gyártó/márka. Semmi egyéb igény nincs.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.