Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz lumpen_stex #17044 üzenetére

Az 550-el gondolom szerencséd volt, lehetett volna az ellekező eset is, hogy meg sem mozdul a 3. és a 4. mag. Egyébként nem ártana játékokkal is tesztelni, mert van amikor csak ott hibázik a cpu. Azt nem értem, mitől 30k nyereség ez neked, mikor 20k egy ilyen 2 magos 550, a 955 meg 35k körül van. Szóval nálam az 15k.

A DVI bemenetről: igen, még mindig figyelni kell, nem csak 2010-ben, még ebben az évben, 2011-ben is. A boltok erre nem nagyon ügyelnek, nagyjából kb. sz@rnak rá milyen bemenettel rendelkező monitort adnak el...

(#17045) sittes79: 1156 tokozású i7-860-at vagy i7-870-et tehetsz bele, bár arra már nem árt egy komolyabb cpu hűtő sem. A 430-as Hipro elvileg elvisz egy GTX460-at is, bár a 6850 Radeon-nak jobban örülne, mivel kevesebbet fogyaszt és ugyanazt tudja. A táp attól hogy oem, doboza nem lesz és tápkábele, de a sata molex stb kábelek mind rajta vannak (mivel nem moduláris, bele vannak forrasztva a táp házába:) , ugyanazok mintha dobozosat vettél volna. A SATA kábeleket meg egyébként az alaplaphoz adják, MSI-hez általában egyet, ASRock, Giga, Asus-hoz 2-öt, Bulk-oshoz meg semmit:)

[ Szerkesztve ]

törölt tag

Vmit figyelmen kívül hagytam:
    CODEGEN 6233-A2 400W

Nem tudom ezt neked ki ajánlotta, MI NEM AZ BIZTOS, mert ez a tápnak nem nevezhető díszdoboz, nem más mint egy ipari hulladék, ami ajtókitámasztásra jó. Én ilyen táppal gépet nem kapcsolok be, mert életveszélyes az összes alkatrészre nézve!

Kodegen = HULLADÉK

[ Szerkesztve ]

• agemate

addikt

Jó kis gép, de mi az a CODEGEN 6233-A2 400W? Ház 400W táppal? Ha igen, a tápot sürgősen cseréljétek le minimum egy Chicony Hipro 380/400/430W-ra, mert a legkisebb hálózati áramingadozásnál leégetheti az egész gépet, arra pedig a garancia nem vonatkozik!

• lalimano

tag

Ez a 400W-os Codegen táp tényleg nagyon brutális.
    Én most is egy ilyen tápot használok (hülye voltam, rámsózták :D), de a 2,6Ghz-es cerka procit meg a 64Mb-os videókarimat nem féltem. (az adatok meg le vannak mentve egy 500Gb-os külső winyóra, ami külön hálózati áramforrásra van kapcsolva)
    Valamennyi védelem tényleg van benne, de az nagyon minimális.
    Nem egy olyan történetet hallottam, hogy ilyen táp mindent vitt magával.
    Azt mondják kb 1 évet bír, de azzal a konfiggal amit összeírtál még veszélyesebb (valójában kb 300W-ot tud nem 400-at)
    Szerintem amint tudod cseréld, mert nem sokkal drágábbak a rendes tápok
    Nem hiszem, hogy egy táp miatt megérné bíróságra járkálni (a géped árát se valószínű, hogy visszakapod, mert addigra nem érnek már annyit azok a cuccok)

A lényeg: CSERÉLD LE AZT A CODEGENT, hidd el mindenki jót akar neked, aki ezt mondja
    (gondolj csak bele, mennyi fontos adat lehet a winyón -és arra nem szól a grancia legfeljebb adnak egy másik winyót- Én speciel fölkötném magam, ha minden adatomnak annyi lenne)

Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül

Aktív témák

Hirdetés