Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kinhank G1-nek vannak ilyen dolgai, mint ennek?"
A Sweet TV-vel kapcs. nem tudok nyilatkozni, de azon kívül nekem (ill. azoknak, akik most a családban használják) semmi gondom nincs vele. Részemről változatlanul ajánlott.#11459 Ferink
"... média lejátszás ..." – én emiatt nem merem ajánlani.
Nekem egy gen. 1 van, amire a legutolsó fw.-t már nem engedtem rá. Az – ugyan ma már kissé lassúcskának érződik néha, de – tényleg mindent lejátszik.
A gen. 2-vel (és tulajdonképpen az előddel is) az a baj, hogy a gyártó meglátásom szerint eléggé félvárról veszi a rá kikerülő frissítéseket. Kimegy valami, aztán majd teszteli a "kedves" felhasználó. Ha, nem jó, akkor max. visszavonjuk (... és nem is kap mást. Ez történt a gen. 1-nél). A gen. 2-nél se jobb a helyzet. Vagy itt vagy a topic-jában volt, hogy a tulajok összehasonlították, hogy éppen kinek milyen fw. van fenn. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán három különböző jött úgy össze, hogy mindenkinek "up to date" volt a rendszere. Én kerülném ...
... de már csak a 8 Gbyte tárhely miatt is. Nagyon hamar meg tud telni (pláne, ha mondjuk Kodi-t is használsz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Compaq Elite 8300 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Bivalyerős gamer/workstation PC RX 7900 XTX + Ryzen 9 + 64 GB RAM!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest