Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Tényleg elég valószínűnek tűnik.
(az e-m10-ben és az e-m1ben a live comp sok egymás utáni expójához is csak elektromos zárat használ, de nagyon nagy minimális záridővel (1/2 sec) , találgattam is hogy azért mert ezekben a gépekben még amúgy nincs jól működő e-shutter.
Ez egyben azt is jelentené hogy az e-m5II-ben feloldanák/feloldhatnák a live comp egyik legbosszantóbb hiányosságát a minimális záridővel, és amiről már korábban is linkeltem cikket, bizonyos helyzetekben (pl. vízesés) lehetne végre bármelyik objektívvel drága ND-szűrők nélkül hosszúexpót utánozni (ugyan más lenne, de a végeredmény hasonló, és hát "ingyen" )[ Szerkesztve ]
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
titán
Félvillanyos eddig is volt, úgy hívták, hogy Live Composite/Bulb. Az, hogy eddig nem engedélyezték a teljesen villanyos redőnyt egyszeres expóknál, eddig is politikai (izé, marketing) döntés volt. Szóval attól, hogy a mark2 egy fizikai redőnnyel megoldja a 8x expót, még nem jelenti azt, hogy lesz választható full villanyos redőny.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
Hazavágná sztem. Már a Sony A7R-re is panaszkodnak, ott ugye mechanikus az első redőny is, míg a tesó A7 és A7S-ekben elektronikus. Nikon D800-aknál is volt 1-2 ilyen panasz, hogy beráz, de nagyon nem visszhangzott tőle a net úgy mint a Sony esetében, mert a váz jóval nagyobb, nehezebb, markolattal és üveggel pláne, tehát kisebb a berázás mértéke, mint egy pici váznál, aminek a tehetetlensége is pici.
Nekem Oly-n elég már az 1/320 alatti elektronikus első redőny is, használom is a funkciót. De nagyon meglepődnék, ha az M5 mk2-t ennél a pontnál b*ná el az Oly.
Vagy a marketingnek köszönhetően a full elektrót tartogatja az M1 mk2-be..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest