Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Azért az fura, hogy az első gépem (Szulitának adtam el 20 ezer bukóval
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.
Viszont amit írsz azt írta szinte szóról szóra Vitalij is...tehát van benne igazság.Midegy ez egy kis rejtélyes masina...de nagyon szeretem.
Az egyetlen hátránya, hogy visszafelé erről nem tudsz lépni (tapasztalat), csak GH2 vagy OMD (persze milyen áron...) -
madgie
titán
Egyébként ez tök fura. Mármint nem az, hogy különbség van ebben, hanem az, hogy nem csak ebben. Épp Tulkuval dumálunk ilyen-olyan hack-ekről, és szinte biztosra veszem, hogy azért van annyi féle patch és tapasztalat, mert két ugyanolyan típusú gép sem ugyanúgy működik, videó túlhajtás szempontjából legalábbis. Ez már akkor is feltűnt, amikor a mostani, második GF1-em simán vitte azon beállításokat, ahol az első példány ugyanazzal az objektívvel, sd kártyával és azonos helyszínen elhasalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.