Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Azért az fura, hogy az első gépem (Szulitának adtam el 20 ezer bukóval
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.
Viszont amit írsz azt írta szinte szóról szóra Vitalij is...tehát van benne igazság.Midegy ez egy kis rejtélyes masina...de nagyon szeretem.
Az egyetlen hátránya, hogy visszafelé erről nem tudsz lépni (tapasztalat), csak GH2 vagy OMD (persze milyen áron...) -
madgie
titán
Egyébként ez tök fura. Mármint nem az, hogy különbség van ebben, hanem az, hogy nem csak ebben. Épp Tulkuval dumálunk ilyen-olyan hack-ekről, és szinte biztosra veszem, hogy azért van annyi féle patch és tapasztalat, mert két ugyanolyan típusú gép sem ugyanúgy működik, videó túlhajtás szempontjából legalábbis. Ez már akkor is feltűnt, amikor a mostani, második GF1-em simán vitte azon beállításokat, ahol az első példány ugyanazzal az objektívvel, sd kártyával és azonos helyszínen elhasalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.