Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Azért az fura, hogy az első gépem (Szulitának adtam el 20 ezer bukóval
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.
Viszont amit írsz azt írta szinte szóról szóra Vitalij is...tehát van benne igazság.Midegy ez egy kis rejtélyes masina...de nagyon szeretem.
Az egyetlen hátránya, hogy visszafelé erről nem tudsz lépni (tapasztalat), csak GH2 vagy OMD (persze milyen áron...) -
madgie
titán
Egyébként ez tök fura. Mármint nem az, hogy különbség van ebben, hanem az, hogy nem csak ebben. Épp Tulkuval dumálunk ilyen-olyan hack-ekről, és szinte biztosra veszem, hogy azért van annyi féle patch és tapasztalat, mert két ugyanolyan típusú gép sem ugyanúgy működik, videó túlhajtás szempontjából legalábbis. Ez már akkor is feltűnt, amikor a mostani, második GF1-em simán vitte azon beállításokat, ahol az első példány ugyanazzal az objektívvel, sd kártyával és azonos helyszínen elhasalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal Gear Solid
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) bandingolt rendesen, amit neked adtam el és a mostani (mindkettő korábbi modell) pedig nem.