Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz .: JuSzT :. #248 üzenetére
Kettővel mellette lévő sem rossz: [link]
-
.: JuSzT :.
addikt
HA minden jól megy, lesz eladó pár dolgom holnaptól. Írok itteni árakat:
Fekete EM5 + HLD6 + pótakksi(k) :
140.000
ezüst 14-42
15.000
ezüst 45 1.8
60.000
fekete 75 1.8
160.000
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #252 üzenetére
Egy pótakksi kellene (ha a gyári töltővel lehet tölteni, nem akarok másikat is cipelni magammal). Árat/állapotot majd írj.
-
|AP|
veterán
Valaki EP5-öt?
"Csak a Mintabolt webáruházban! 1 -2 db van készleten.
Aki kapja marja!!! Csak webáruházas megrendelés esetén érvényes!" -
|AP|
veterán
válasz .: JuSzT :. #256 üzenetére
az még a MM akció előtt volt
-
immi77
tag
válasz .: JuSzT :. #258 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, mondjuk elsősorban Samyang halacsakát kerestem, de ez is érdekelhet.
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
.: JuSzT :.
addikt
Hirdetésem között megnézhető:
EM5 + HLD6 + 16gb SDHC 145000
Autós töltő + utángyártott akksi 4000
Gyári töltő + gyári akksi 6000
45 1.8 60000
75 1.8 175000
9-18 120000A 45 árából nincs topicengedmény
-
immi77
tag
válasz .: JuSzT :. #261 üzenetére
Szép árak, de sajna ez most túl lóg a keretemen bőven.
Én most passzolom, de sok sikert!Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
immi77
tag
válasz .: JuSzT :. #263 üzenetére
Ne kísérts! Sajna most nem ezen a 10-esen múlik, de értékelem a gesztust.
Nekem is függőben van egy bizniszem még, meg más a preferencia. Kell egy normális állvány, meg az asszony hajt, a melója miatt kell valami tárgysátor, úgyhogy most megvan a helye a pénznek igazából.
Az UWA csak az én úri hóbortom lenne, de nem sürgős.Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #261 üzenetére
Óazaqrvahetvenötös
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #258 üzenetére
Nekem egy százast is, ha viszed a 12-esem!
-
|AP|
veterán
Bár még messze van a fillérb@szó ajánlattól.
(az azért beszédes, hogy a GX7-re már nem adják az 5év garanciát... most akkor tényleg discontinued, vagy az csak pletyka volt? )[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
A nagy mikrózás közepette valaki elvihetné az én Sexy One-om is
-
|AP|
veterán
most ránéztem újra hogy érdemes-e vele foglalkozni, de hiába a bőrtatyó, nincs olyan jó ára kint (még 50font cashback-kel sem), hogy megérje vele foglalkozni.
Pedig megfordult a fejemben, hogy ha van kint ismerősöd aki tudná intézni, akkor lehetne tiéd a tatyó a lebonyolításért cserébe -
madgie
titán
Nemtom, szerintem régi, manuális objektívek őrültjeinek jó nagyon az X-E1. Ott nem számít, hogy bizonytalanabb az AF és nincs arcfelismerés, ellenben előny a nagy és szép képű EVF, a Fuji színek és a régi objektívekhez illő kinézet és használhatóság.
Nem akarom promózni (dehogynem ), de a 18-55 nekem soha nem hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Csencselős, most még elméleti kérdés:
Lenne-e érdeklődés C-mount Fujinon halszem objektívekre? Ezeket 1" szenzorhoz tervezték (és nem public, hogy milyen projekt után maradhat valószínűleg pár darab, egy jön velem a GH1-re és pakolom majd a tesztképeket is, de lehet, hogy lesz több is, ami eddig biztosnak tűnik, árban a Samyanghétfél fele alatt lesz valahol)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
ati3x
senior tag
Ez sem tűnik rossz ajánlatnak.. Kérdés milyen ez a 15-ös obi.. Mert amúgy külön ennyi ez az obi, mint most ez a szet..
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
-
|AP|
veterán
-
HÁZIGAZDA
az e-1 a kedvenc vázam a mai napig, de vmi elb.szott lassú a kártyára írás, sírok tőle, annyira. volt már egy gyűjtői példányom, de végül utáltam használni.
de egyébként igazad van, az ideális egy e-400 volna hozzá a 10 mp-es kodakkal, ha már specialty item. szét is nézek az ebay-en (és persze leicából is a fényerősebb volna a jobbabb )
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Studi
veterán
-
Studi
veterán
11-22 hetvenvalamennyiért volt nemrég az indexen. De az nem nekem való. 7-14-et fogtam múlt héten a kezemben, impozáns darab, de azsemnem nekem való szerencsére.
Melyik 14-50-re gondolsz? Mindkettőben van OIS. Amúgy igen, szebb, melegebb, élesebb a képe a 14-54-nek, mint a kisebb Panának. És fényerőben is van annyi előnye, hogy azt a stabi csak épphogy kompenzálja. Ráadásul az erősebb 4/3 vázak már stabisak.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest