Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz varadigabor #2450 üzenetére
Nekem még nincs wormhole (mivel az ahhoz szükséges side ops-ot nem adja be ), de tudtam fultonozni a parazitákat.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Adam_Shepard
addikt
A mission 22 után folyamatosan fogja ezt a rajtautest csinalni?
.
-
Rage47
veterán
45. küldetés kiborított tegnap. Ma nekiállok újra. :S
-
sheep
addikt
válasz Adam_Shepard #2452 üzenetére
Nem. Legalábbis nálam nem csinálta.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Rage47
veterán
86 óra alatt értem a sztori végére.
kicsit felkavart nagyon tetszett, de kicsit csalódott is vagyok.
remek játék az biztos -
Rage47
veterán
A 4. rész amúgy a sorozat befejező része?
-
Rage47
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
46. után
Én is úgy megnéztem volna, hogy közben mit csinál BB. Most kb. kedvem sincs játszani újra vele, mert tudom, hogy csak egy hasonmást irányítunk. Olyan felemás érzésem van. Tegnap le akartam törölni, de hagyom még ülepedni.
Kojima elérte, hogy duplán phantom pain érzésem legyen. A bejefezés és Quiet miatt is -
sheep
addikt
Én a
akadtam el, 2x próbáltam de de az utsó másodpercekben mindig meghaltam.sahelanthropus boss fight-nál
Unom már a sok futkározást, öreg vagyok én ehhez a japán godzilla fílinghez.
Hozzáteszem én nem vagyok MGS fan, ez az első játék, a szabad világ lenyűgöz, az AI nagyon jó, imádok lopakodni, nagyon élvezem a fejlesztgetést. De az ilyen boss harcok nem az én világom, számomra abszolút nem illik bele a játékba. Tipikus japán fétis a robotokhoz való vonzódás
Én annyit vártam hogy egy Splinter Cell féle lopakodós játék legyen amit meg is kaptam, sőt sokkal többet. De egy idő után unalmas ugyanazt csinálni 200x.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
.LnB
titán
Nézd, én már egy ideje befejeztem. És azóta kb el sem indítottam. Le is írtam már a véleményem párszor. Reklám: Pont ma ment ki Logout.hu főoldalra erről a cikkem.
Ez egy szép gesztus Kojimától, egy köszönet a rajongóknak. De befejezésnek nem működik, és szerintem nem is befejezésnek lett szánva.Azzal nekem nincs bajom, hogy Phantom Snake-et irányítottunk. (#2460) sheep Mikor megjelenik Psycho Mantis gyors bele kell egyet lőni. (nem írtad, hogy miért akadsz el, lehet ezért. Ha tudtad ezt akkor tárgytalan)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Minden valamire való MGS fan várná a Kojima folytatást.
Én és orich már miután végigjátszottuk akkor kisírtuk egymás vállán egymást.
Szomorú dolog ez sajnos. De el kell fogadni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Rage47
veterán
46 után:
Amúgy 46 és 51 között csak ilyen újrajátszós szarok vannak? -
Rage47
veterán
ezt nemtom láttátok-e, vicces
Gun Eater -
varadigabor
senior tag
Amúgy így végig játszva.
Utólag már könnyű okoskodnom hogy hogyan kellett volna.Szerintem kèt részben vagy háromban jobb lett volna ki adni. Első chapter elég lett volna. 1 èv múlva a második chaptert normálisan befejezve meg kibővítve. Utána meg harmadikat amiből semmit nem csináltak meg. Konaminak is vissza jött volna a pénze hamarabb. Kojimának is lett volna ideje hozzá.MGO is látszik hogy nincs befejezve. 3 játék mód szerintem semmi az előző Metal Gear Onlinehoz képest.
Multi mondjuk nagyon király. De hogy normális szerver nincs az egy vicc, kilép a host és kidob.....
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Rage47
veterán
válasz varadigabor #2469 üzenetére
egyetértek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rage47
veterán
Stefanie Joosten találkozik magával
34. perc körül[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
El venném feleségül
Biztos be tudna mutatni Kojimának
Meg kérdezném hogy mi volt ez a Kojima vs Konami harc és exkluzív hírekkel szolgálnék csak nektek(#2476) orichalcos : Szerintem a nyers anyag sincs meg hozzá. az is kék lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Kecuhun
senior tag
válasz varadigabor #2478 üzenetére
A nyersanyag hiányzott. Időközben meglett.
-
sheep
addikt
sírok:
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kephamos
addikt
TPP-ben jól sejtem, hogy a sneaking suitokban könnyebben észrevesznek, mint adot terepre való sima camo ruhában?
-
Rage47
veterán
válasz Adam_Shepard #2483 üzenetére
-
sheep
addikt
-
varadigabor
senior tag
Mondjuk nem tudom mi értelme van mikor single részen van csak ló meg stb. Kutya se látja csak te.. (jó meg DD).
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #2490 üzenetére
-
sheep
addikt
válasz bulikavagyok #2491 üzenetére
báááázzz...ahogy ütögette a büfé oldalát a csaj meg nézett
ezek készen vannak9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
.LnB
titán
válasz Snip3r_HUN #2490 üzenetére
Na ez tényleg nagyon jó!
Kedvenc részem mikor kúszik a pad alatt és a csaj észreveszi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Rage47
veterán
végigjátszóknak:
hiányzik a játékból :/ -
Adam_Shepard
addikt
Kikongo, ugye?
.
-
Kecuhun
senior tag
Megcsináltam mind az 50 főküldetést. A mellékküldetésekből kb 20 db. maradt, viszont ezeket nem mutatja. Így nem is lehet kiválasztani. Miért? Mikor válnak játszhatóvá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest