- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Aham. Az elsőt értem, ügyes húzás.
Csakhogy a másodikkal van egy kis gebasz. Egy fő-fő-igazgató azért van, mert egyszemélyben (vagy testületileg, ha többen vannak) felelős az _egész_ cégért. Ezért is kap olyan marha nagy fizetést.
Olyan nincs, hogy nem tudott róla. Az a dolga, hogy tudjon. Áttekintse a cég működését. Innentől fogva megdögölhetnek az ügyvédjei, mert eleve vesztes szituból indulnak...
Anno rendezvényt szerveztünk. Szívtuk a fogunkat, mert ahhoz, hogy az elektromos elosztóról áramot vételezzünk, órabérben kellett a hely villanyszerelőjét alkalmznunk. Összes dolga annyi volt, hogy induláskor kinyitotta az aknaajtót és bedugta a vezetéket, a végén meg kihúzta. Mindezért vagy 5000 forintot kellett fizetnünk. Szívtuk a fogunkat, káromkodtunk (az összbevétel volt kb. ennyi...).
Azóta megmagyarázták és megértettem. Nem a ''munkájáért'' fizettünk, hanem azért, mert övé volt a felelősség, hogy a bekötéstől nem ég le az épület, plusz nem lesz zárlat, amitől az ott lévő számítógépek is kikapcsolnának. Tökmindegy, hogy mi barmoltuk-e el, ha nem is az ő hibája lett volna egy bármilyen működési zavar, akkor is ő lett volna a felelős.
Nos, ez egy egyszerű munkásember volt. Az ottani ranglétra legalján állt (egyetem). Őt felelősségre vonhatták bármiért, ami akkor ott történhetett.
Nehogymár egy nagyvállalat vezetője ide-oda tologathassa a saját szarát, hogy ő nem is tudja, mi ez! Ez egy nagymennyiségű, valószínűleg pénzbe kerülő megrendelés. Nem hiszem, hogy pár műszakvezető magától gondolta úgy, hogy ''na, önccsük bele ezt a jó kis pirosat még!''... Meg ha így is történt, a szakik mellett ő is felelős érte, ugyanis igazgatónak hívják. Ezért kapja a pénzt. Nem is keveset...
Sipi -
mityku
aktív tag
Mondhatni ügyes (ravasz és cseles, de főként okos) ez az ismeretlen tettes elleni feljelentés!
Bár szerintem most így első héten megy az egymásra mutogatás, az összes újság és tv-rádió ezzel van tele, de gyanítom, hogy jövő héten már a kutya se foglalkozik fele ilyen mértékben. Az egész ellesz sunnyogva, a színfalak mögött már folyik az egyezkedés kb. !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- További aktív témák...
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest