Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #12623 üzenetére
Szép estét.Mondtam unokatesómnak,hogy kicsit jobban határolja be,mit is szeretne és mik az elképzelései.Így jelenleg két típust nézett ki .
Az egyik egy ML 350
A másik egy CLS 350
Viszont hahu-n nincs sok választék,ezért lehet Ausztriából vagy dél-Németországból hozna egy jobb állapotút.
A V6-os motor mennyire számít megbízhatónak vagy problémásnak?Fogyasztása ahogy néztük olyan 10 liter vegyesben.Mondtam is neki nem lesz olcsó az ingázás.Az automata váltóval szoktak gondok lenni?Feltéve persze,hogy rendszeresen lett benne cserélve olaj.Szóba került a C200 is.Nekem személy szerint azok jobban tetszenek.De hát nem nekem lesz.Pedig fogyasztásban is jobbak valamivel papíron.De nem V6-ok.Pedig feketében milyen jól néz ki.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását