- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Mit lehet kérni egy Xiaomi Mi8 6/64gb-os telóért. Kijelző cserés.
-
Fryskitt
addikt
Sziasztok, mennyit ér most egy Apple Watch Series 1 42mm-es sötétszürke alumínium óra, lényegében karcmentes, használattól függően 1-2 nap akku idővel (kb. ennyi volt új korában is), most másfél éves. Töltő kábele, megvan, működik (úgy tudom más tartozéka nincs is gyárilag).
-
janakbacsi
őstag
iphone 6 16 gb-os verzió, 4 éves, jó állapotú, kivéve az akkut, mert az "kakukk" benne. t-mobile függő, de úgy tudom, hogy ingyen függetlenítik igény esetén. mennyi lehet a reális ára? köszönöm.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Egy beárazásra lenne szükségem!
iPhone X 64Gb Silver, független.
Tavaly novemberben kett vásárolva Media Marktban, még garanciás.
Karcmentes, újszerű. Megvétele óta üvegfólia plusz gyári szilikontok védiKöszi
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy árazásra lenne szükségem:
Samsung Galaxy Ace 4.
A telefon kb 2 éves, telenornál lett véve, de HIVATALOSAN függetlenített.
a fém keret zsebkopott (néhol már jön le a fém "festés"), de a kijelző KARCMENTES!
Hátlapja is szép állapotban van.Tartozékokat alapból nem adok, erre kérnék így egy beárazást
-
PixAlan
aktív tag
Sziasztok,
LG G4 H815 fehér
A hátlapot tartó egyik pöcök letört a készülékről, így a hátlap nem ül tökéletesen rajta(magán a készüléken tört le, szóval hátlapcsere sem oldja meg). Hátlapon még egy ponton van egy kis repedés, a szélén is ki van pattanva egy részen egy kis darab.
Előlap 0. perctől fóliázott, így ez karcmentesTartozékok: Van hozzá két extra eredeti akkumulátor külső töltőegységekkel. Alap charging brick illetve kábel megvan, utóbbi már eléggé le van harcolva, ugyan tölti, de könnyen kiesik. Fülhallgató nincs már meg. Szilikon tokok + üveg képernyővédő.
Független, nincs már rá garancia.
-
Xiaomi Redmi Note 4 3/32Gb normál állapotúak: 40K Hibásak: 20K
Honor 8 bontatlan: 80K teljesen jó
iPhone 7 128GB: 120-130K
Huawei P8 Lite: 20K
iPhone 8 Plus 64GB: 200K
Sony Xperia M2: 10-15K
LG G4: 30K
iPhone X 64GB: 230GB
iPhone 5S 16GB ÚJ: 50K
Xiaomi mi 6: 50K
iPhone 6 16GB sérült: 20K
Samsung Galaxy S6: 40K
Apple Watch 1 gen: 40-45K
Samsung Galaxy S7: 60K
-
Elnézést kérek el voltam havazva. Rövid időn belül pótolva lesznek az árazások.
-
jim bcs
nagyúr
A topik ideiglenesen szünetel! -
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A8 vagy Huawei Mate 10 lite közül melyiket ajánlanátok?Kérlek ezt a kérdést a megfelelő topikba tedd fel. Itt csak árazunk.
[ Módosította: McNamara ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Mennyit érhet a teló?
Samsung Galaxy S7 (GM-G930)
állapota kifogástalan
valamennyi gyári tartozék, vezetéknélküli töltő
Vodafone függő
garancia 2019. márciusig -
smallmer
őstag
Sziasztok!
El szeretném adni az 1. generációs Apple Watch készülékemet.
Adatai:
A készülék pontos típusa, típusszáma is!
APPLE Watch 42 mm-es, rozsdamentes acél asztrofekete tok fekete sportszíjjal (mlc82hc/a) - A1554
állapota
Tökéletes. Fóliában volt a kezdetek óta.
tartozékai
Minden gyári tartozéka megvan. Doboza is. Pont mintha új lenne.
függősége (ha van)
Nincs
garancia (van/nincs)
Nincs, nem régen járt le.Köszönöm szépen.
-
D-Phrag
senior tag
Üdv!
Egy kiváló esztétikai állapotú és működésű, még november végéig garanciális Samsung Galaxy S6 Gold készüléknek mennyi a reális piaci értéke? -
ZackMarley
csendes tag
Sziasztok!
Paraméterek:
-iPhone 6 16gb Ezüst
-Független
-Tartozék csak a doboz
-Külseje zsebkopott, üvegfólia törött, a hátlapi kamera lencséje bevan repedve, használatkor nem feltűnő, a kijelző bal felső sarkában Night Shift módban piros csík/folt jelenik meg.
-Hibátlanul működik mindene.Mennyit érhet ez a telefon? Előre is Köszönöm a választ!
-
TheVamate
újonc
sziasztok
Egy Xiaomi mi 6-ra szeretnék kérni árazást
Kicsit több, mint egy éves, de az első 8-9hónapban tokban üvegfóliával volt, azóta sajnos már enyhén karcos,
oldaláról kicsit kopik a festék(ennél a telónál jellemző) kártyafüggetlen, minden faszán működik benne. tartozékok, doboza megvanköszi
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Egy zsír új fóliás független iPhone 5s 16GB-ot mennyiért lehetne elpasszolni, amiért el is viszik?
-
mandin
senior tag
Sziasztok,
Árat szeretnék kérni egy 64GB-os ezüst iPhone X-re, jó állapotban, minden tartozékával / dobozával, MediaMarkt-os számlával és november 19.-ig lopás / törés teljeskörű biztosítással, a gyári garancia szintén eddig tart.
Köszönöm
-
freelanced
addikt
Üdv !
Árazást szeretnék kérni egy független LG G4 telefonra, két hátlappal, mindkettő jó állapotú ( bőr + ezüst ), doboz, fülhallgató van hozzá, töltőkábel és fej sajnos nincs. Állapotra nem nagyon látszik rajta a használat, tokban tartott és fóliázott.
Köszönöm !
-
plevips
tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy Sony Xperia M2?
A készülék pontos típusa: Sony Xperia M2 D2303
típusszáma: D2303
Állapota: A kezdetektől fólia volt rajta (ezt most levettem, de amióta nincs rajta nem is használtam, illetve tokban van!), ezért szinte karcmentes. Játék soha nem futott tarja, megkímélt állapotban van.
tartozékai: gyári töltő
függősége: telenor
garancia: nincs -
nitro16
senior tag
Sziasztok
Egy árazást szeretnék kérni.
-Iphone 8 Plus 64GB ezüst telefon,
-makulátlan karcmentes mindenhol
-összes gyári tartozéka megvan, minden bontatlan
-Istyle vásárlás, magánszemélyre 2018.11.10-ig a termékgarancia + innen még egy év szavatossági.Előre is köszi.
(most láttam véletlen válaszra, nyomva írtam meg bocsi.) Legalább észrevetted, dicséretes. - jim bcs
[ Módosította: jim bcs ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!Árat szeretnék kapni:HONOR 8 okostelefon, 'midnight blue'
4Gb RAM 64GB háttértár.
2018.06. Havi vásárlás ( Euronics) , onnantól 2év gyári garancia.
Makulátlan, gyári állapotú, fóliázott, tokkal védett ( adom mellé)
Bontatland headset, QC 3.0 gyorstöltő, minden gyári tartozéka, doboza megvan.
Számla+ garanciajeggyel
Gyári recovery, nem volt mókolva.
Android 8.0(#7177) OFF törölve! Kivárod a sorod, vagy töröljük a kérésedet! Ne türelmetlenkedj! - jim bcs
-
bgabi1199
csendes tag
Sziasztok mennyit érhet a kis telóm?
Apple Iphone 7 (A1778) 128GB Gray független.
Töltő,earpods, lighting-jack átalakító.
Dobozzal, összes tartozékkal, számlával + 1 itt ott kopott jetblack akkumlátor fedélell vagy hátlappal kinek hogy tetszik. Minden papírjával még a matrica is megvan.
És van egy Huawei P8 Lite(ALE-L21) 16gb független dobozával,töltőjével.
Előre is köszönöm.
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi a reális ár egy bontatlan, független, 2 év garis, 32 GB-os, dual simes Honor 8-ért?
-
Kedves McNamara!
Szeretnék frissítést kérni néhány készülékre, ami eladósorba került.
Típus: Xiaomi Mi 5S Plus 4/64 Gb.
Állapot: Alapvetően szép állapotú, USb körül a fém karcolódott és jobb alul lett egy kopás a 45 fokos "élen", amit nem védett a tok (tokot levéve láttam, passzolom, hogy hogyan keletkezett, nem volt dobálva a telefon, ezt én használtam). ~1 éves.
Garancia: lejárt.
Független.Egyéb infó: Hátrányként annyit említenék meg, hogy a ma divatos B20 nincs benne (mondjuk Bp.-en élek, sokat én nem láttam ebből) és nem EU-s a töltője, de anno kaptam hozzá átalakítót (ebből a telefonból nem is bolt B20+EU plug).
Hirdetésem: [link], kb. 1+ hónapja 60-65k-ra áraztad be, azt hiszem az most kicsit már sok lenne, így 59.000 Ft-ra tettem, de lehet még ez is magas, plusz talán kicsit jobb minőségű fotók se ártanának.
Típus: Xiaomi Redmi Note 4 3/32Gb fekete
Állapot: enyhe használati karcok akadnak, töltő, doboz megvan, a kijelzőn viszont van egy enyhe sárgás folt. Képek a telefonról: [link]
Független.Típus: Xiaomi Redmi Note 4 3/32Gb fekete
Állapot: enyhe használati karcok, de szép állapotú, kijelző jó, töltő, tok megvan.
Képek a telefonról: [link]
Független.Típus: Xiaomi Redmi Note 4 3/32Gb szürke
Állapot: A házon több ütésnyom is van, illetve a kijelző repedt. Érzékelés tökéletes, "csak" az üveg sérült. Doboza megvan, töltőt még nem sikerült előkerítenie a kolleginának, így azt vegyük úgy, hogy nincsen. Képek a telefonról: [link]
Független.Típus: Xiaomi Redmi 4X 3/32Gb fekete
Állapot: Átlagos, használati karcok, amiből sajnos a kijelzőre is jutott pár, illetve ennek is van egy kisebb sárga foltja, doboz van, töltő, kábel nincs. A gombok alul nem világítanak, legalábbis amikor ránéztem, lehet ez gyári vagy állítható.
Képek a telefonról: [link]
Független.Előre is nagyon szépen köszönöm.
(#7183)
A Mi 5S Plus 4/64Gb közben elkelt, így az a része tárgytalan a kérésemnek, a többi még érdekelne.[ Módosította: jim bcs ]
-
iPhone SE 32GB ÚJ: 75-80K
Lenovo K5 Vibe: 20K
iPhone 7 32GB: 110K
Honor 6: 45K
iPhone 6S 16GB: 65K
Samsung Galaxy s8+: 130K nem igazán éri meg a Note 8-ra cserélni ha rá kell fizetned és nem kell semmire a ceruza.
-
DarthFater
tag
Hello,
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek
Szerintetek megérné lecserélni az S8+ -omat egy Note 8-ra?
Ha igen, mennyiért lehetne eladni egy (tényleg) teljesen hibátlan, jól működő, 2019.áprilisig garanciás S8+-t?
Nem repedt, nem törött, nem beázott, nem is karcos. Első kibontott percétől kezdve Spigen tok van rajta, és mindkét oldalt fólia (még a tok mögött is).. MInden tartozéka megvan, csak a füles az egyetlen (plusz) amit nem tudnék adni hozzá, dehát ki akarna egy ilyen fülest
Szóval nagyon rendben van a jószágCsak hát nem tudom eladjam-e, mert egy Note 8-ra tudnám most cserélni egy jó ismerősöm által. Az övé is tutira kiváló állapotú, az előzőt is tőle vettem, szóval ezzel biztosan nem lenne gond.
Csak, a kérdés az lenne, hogy érdemes lehet-e lecserélni, és ha igen, mennyiért adnátok el és vennétek a Note-ot?Nagyon köszi előre is! 😊
-
karoli9
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi portéka jelenlegi értéke érdekelne:
Modell: Apple iPhone 6S (A1688)
Szín: Space gray
Tárhely: 16 GB
Vásárlás ideje: 2016. 12. 09.
Akkumulátor állapota: 82%
Készülék állapota: hajszálkarcmentes, olyan, mint egy gyári dobozból elővett aktiválatlan darab, ugyanilyen hibátlan működéssel
Függőség: Kártyafüggetlen
Tartozékok: gyári doboz minden hivatalos alkatrésszel (töltőfej, kábel, fülhallgató, pin), szénszálmintás szilikontok, üvegfólia
Egyéb: még 2 év és 2 hónap eMag háztól-házig garancia (jótállás, nem szavatosság!), amit garancia kiterjesztés keretében vásároltam, eredeti számla és jótállási jegyKöszönöm előre is!
Üdv, Karesz
-
theooracy
aktív tag
Üdv! 2015-ös Honor 6 H60-L02-es dual simes, 16GB.-os karc és kopásmentes. Tökéletes akkuállapotú, root és egyéb buhera mentes telefon minden tartozékával, gyári dobozában, szilikon tokkal, +2db új Nilkin tokkal.
Mennyiért lehetne eladni?
Köszönettel. -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok Iphone 7 másfél éves 32gb-os hibátlan kártyafüggetlen Rose gold minden gyári tartozékával dobozával mennyit érhet mennyiért lehetne eladni?
-
Tin
veterán
sziasztok,
iPhone SE 32GB független, fekete, gariban cserélt készülék, aktiválatlan. tehát zsír új 0 perces "refurbished".
dobozos amúgy, minden tartozékkal (többsége bontatlan), számlával, év végéig garis még.
ez így mennyiért eladható most? köszi!
-
iPhone 5S 32GB: 35-40K
Huawei P9: 55-60K
Samsung Galaxy S7 EDGE Új: 80K
iPhone 6S Plus 64GB: 90K
Sony Xperia Z2: 15-20K
HTC Desire: nem sokat, tartaléknak tedd el.
Samsung galaxy C9: 60-70K körül tenném fel.
Samsung Galaxy S8+: 120K
-
petya2012
őstag
sziasztok
Samsung galaxy s8+-om van
mennyibe mennek el mostanság ezek a telók használtan??1,5 éves az enyém
a telekomtól vásárolt az kártyafüggetlen? -
Szilofon
aktív tag
Üdv!
Beszamitasbol hozzám került egy szép állapotú Samsung galaxy C9 pro ritkaság. (6gb ram)
Mennyit kerhetek érte? (én 65-75-re gondoltam)
Előre is köszi -
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy HTC Desire (A8181) ér még valamit? Független, kicsit kopottas, de vállalható állapotban?
Előre is köszi
-
Sziasztok!
Sony Xperia Z2, dobozzal, összes tartozékkal mennyit érhet?
-
cyberkind
félisten
Egy független Apple iPhone 6s Plus 64GB tökéletes állapotban, minden tartozékával együtt mennyit érhet 2 évesen, garancia nélkül?
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok
Mennyit érhet egy bontatlan dobozos s7 edge silver? -
t.imi
addikt
Üdv!
Huawei P9 l09 Telekomos, már független.
1 éves, a plusz 1 év garancia él.
Nagyon szép állapotban, töltő, usb kábel, doboz, készülék. -
14Spike88
tag
Sziasztok,
Iphone 5s nagyon jó állapotban, üvegfóliával, minden gyári tartozékkal, gyári függetlenül, gari nélkül mennyit érhet?
Szürke/fekete, 32Gb-os.Köszi
-
re-d-evil
tag
Sziasztok!
Beárazást szeretnék kérni az alábbi telóra:
Xiaomi Redmi 4A Pro (2/32)
Kicsivel több mint egy éves, hibátlan külső, mindig tokban volt tartva és üvegfólia volt a kijelzőn.
Minden frissítést megkapott.
Vannak még hozzá különböző tokok és kettő bontatlan üvegfólia.
Gyári dobozzal, tartozékokkal. A gari lejárt, az aksija már kicsit gyengélkedik, de még így is elmegy másfél napot.
Köszi előre is.
-
WayteQ Talk5H: 5-10K
Samsung Galaxy Ace 3: 5-10K
BlackBerry Q5: 15K
iPhone 5S touchid hibás: 10-15K
iPhone 7 Plus 128 GB: 150K
Samsung A8 (2018): 70K
Samsung Galaxy S7 beázott: nem ér semmit szinte. az épp alkatrészek esetleg.
OnePlus 5T: 140K
Xiaomi Mi5S Plus: 60-65K
Xiaomi Redmi Note 4 3/32: 35K
Xiaomi Redmi 4X 3/32: 35K
Apple iPhone SE 64GB: 50-55K
iPhone 6S Plus 64GB: 75K
Apple Watch Stainless Steel 42mm: 40k
Fitbit flex: 15K
TrackR BRAVO: 3K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest