Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
germanh
senior tag
Pentax K100D-ről mi a véleményetek?
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz coolsound #1359 üzenetére
a legtöbb ember nem jut tovább a minden nap plakátokon látott gépeken, csőlátás...
nem azt mondom hogy nem jók azok, mert akkor hazudnák, hanem egyszerűen a legtöbben, akik hirtelen belecsöppenek a fotózás világába, nem is ismerik azokat a márkákat, amiknek nem olyan nagy a reklámozottságuk
egyébként ha szted nem jó gép, akkor fejtsd ki plz hogy miért, ne arra alapozz hogy fotozz.hu-ra hányan töltötték felEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz K.Viktor16 #1483 üzenetére
én a fujit választanám...szerintem komolyabb kategória
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
-
germanh
senior tag
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1680 üzenetére
remélem haver hamar feljön akitól kaptam a linket, mert el nem raktam könyvjelzőbe...
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
hi
úgy kb 1 hónap múlva szeretnék dslr-t vagy valami kompakt/brige-t venni (inkább dslr)
most van egy s5600-asom 1gb xd h-type-al, ezt eladnám és még addig megkeresnék kb max 85k-t
ez sztem (ha nem esik sokat s5600 ára) kb 135k lenne max
ennyiből milyen gépet ajánlanátok (használtan...gondolom)Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1699 üzenetére
na ha azt kéne akkor már inkább vennék egy s9500/9600-ast...
aproneten látni d50-70, 350d...Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1701 üzenetére
igazából én inkább nikon felé húzok...
bár reménykedek egy pentax k100d eljövetelében...nemrég volt egy 120-ért 2000 expoval...Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
-
germanh
senior tag
-
germanh
senior tag
tehát k100d / d50-70
vélemények még a d40-ről?Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1714 üzenetére
oks, nekem is rémlett valami ilyesmi...(a hozzá való obi drága és kicsi a választék)
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
mi is pontosan az a B záridő? hallottam ilyet olyat, de inkább nem merem elmondani mit mert nem vagyok benne biztos
továbbá a gépek amikről beszéltünk: D50, D70, 350D, K100D tudnak B záridőt?
mert nem látom a k100d-n kívül egyiknél semEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1741 üzenetére
akkor valószínűleg csak lefelejtették edigi-n...
szerk.: ezek szerint jól tudtam mi az
[Szerkesztve]Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
hi
perpill 3 áldozat érdekel, főleg az első kettő:
D70s (erre max használtan lesz pénzemsztem)/ D50 (erre akár újonnan is, ha jól láttam)/ EOS 400D (erre csak talán használtan lesz, bár lehet elég se lesz)
perpill pénzmag: 65k + kövi hónap 15k tuti + munkából remélem 30k körül (eddig 21,5) + van egy gépem: Fuji s5600 (akkor még 1év 3 hó gari lesz rá)+1gb h-type xd+soligor tatyi
szerintetek ezt mennyiért lehet majd eladni akkor kb? én perpill max 50k-t látok reálisnak a pakkért...
A 3 gép közül melyik a legjobb választás szerintetek? én pillanatnyilag a d70s mellett döntenék
pro / kontra vélemények?Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1750 üzenetére
Pixinfo-n láttam apróknál 400d-t ha jól emlékszem. Hát igen a kitobi...azért nem elhanyagolható a zoom sem. Egyszer valamikor ha arra is marad majd pénzem akkor szeretnék egy olyat ami kb 10x zoom-al rendelkezik.
És én jobban szeretem a bontatlan scomagot boncolni .
Csak hát D70s kit úgy kb 200kEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
jah és kifelejtettem hogy vész esetére még van úgy kb +17k-m
azzal együtt már sztem kp-ba lesz min 125k-m még ha el is költök belőle pár ft-ot, és akkor még erre jön majd a s5600 pakkért kapott pénz(remélem könnyen elmegy majd úgy 50k környékén)Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1753 üzenetére
hát épp ez az, már úgy megszoktam a fuji 10x-es optikáját...
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
kicsit hülyének érzem magam: hogy is van ez? mi a különbség pl 70-300 kb 4,3-as zoomátfogása és pl egy 18-70-es kb 3,8-as átfogása közt, (nem azt nem tudom hogy mi a különbség 3,8 és 4,3 közt ), hanem hogy mi a különbség abban, hogy 70-ről indul az opti és nem 18-ról
remélem azért érthető a kérdésEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
hasznos kis cikket találtam: [link]
Őket tesztelik:
Nikon D70s
Canon EOS 350D
Olympus E-500
Samsung GX-1sEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz germanh #1764 üzenetére
elolvasgattam ezt a tesztet párszor és egyre jobban úgy érzem hogy nekem egy d70s kell
de hogy hol fogok 165-170k-ból találni alig használtat, esetleg vmi csoda folytán újat , az még erősen homályos , és akkor még ugyebár tatyóról és memkariról szó sem esett...Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1776 üzenetére
az lehet, de meggyőző
dpreview-ot mindig nézem
ezek szerint k100d-t bevennéd a meccsbe mégis?Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1778 üzenetére
''zsíroskenyér diétán''
apropó: milyen géped is van most?
egyébként sokat beszélgettem egy k100d tulajjal, azóta vett egy k10d-t, de csak dícsérte a kistesót isEnjoy the pain!
-
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1785 üzenetére
nade a k10d-vel nem igazán egy súlycsoport árban a d70s
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1787 üzenetére
hát ja végülis nem nagy a különbség, csak én már pl az új d70s-re sem tudom összeszedni a pénzt kövi hónap közepére mikor már meg szeretném venni, szóval nagyon reménykedem, hogy találok egy alig használtat...
de aztán lehet hogy változik a véleményem, vagy megingok, ha beszéltem mulder-ralEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
-
germanh
senior tag
válasz Szten Márs #1825 üzenetére
árulom ugyebár az s5600-asom és azzal jönnek hogy a pixmania-ban olcsóbb (igaz hogy én 1gb xd h-t+tatyót+aksit adok hozzá, de az őket nem érdekli )...meg mittomén...mondom ha ott vásárolsz meg is érdemled
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz atm*RefeeZ #1828 üzenetére
nem feltétlenül tisztább képet
inkább különböző effekteket/hatásokatEnjoy the pain!
-
germanh
senior tag
ma voltam mm-ben végigtaperolni a masinákat
Hát a Canon-ok nem annyira jönnek be már csak úgy ránézésre sem (olyan mintha piszkos lenne+érdekes az anyaga )
Nikon D70s nagyon bejön (szerencsére fel is volt töltve, persze kártya nem volt pont abban..., de azért tudtam próbálgatni ), kellemes, kényelmes, masszív
D40-et még megnéztem kíváncsiságból (nincs a kiválasztottak között )
D70s méreteihez képest játékszernek tűnt, akár a Canon-ok...
Pentax K100D sajna nem volt...
ami a lényeg: ez a kis áruházlátogatás csak jobban megerősítette a D70s 1. helyét nálamEnjoy the pain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs