- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz Kombat #16363 üzenetére
ohhó, köszönöm a felvilágosítást! gondolhattam volna, hogy az FSP csak egy rövidítés!
szóval akkor a 350is elég!
a mostani is 350es, ezér abból indultam ki, hogy azér elkél egy 400as, de akkor ezek szerint rosszul gondoltam! bár ha már beruházok, veszek pár ezerrel egy nagyobbat! ki tudja!Apple and Android user
-
Csigger
őstag
sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni tápügyben, mivel most jutottam el, hogy lecseréljem a szutykos 350Wos Codegány tápomat, mer nemigazán bírja már el a gépemet, és nem szeretném, ha hazavágna vmit!
szóval a konfigom a kövi: ASRock 4CoreDual-VSTA, Intel Core 2 Duo E2160,2x 1Gb Kingmax Mars 800MHz ram, Maxtor 80Gb (7200RPM),Samsung 120Gb (7200RPM), Asus N6600 TD 256MB/128bit, valamint egy Cd illetve egy DVD olvasó, a házamnak meg van 2 8cmes ventije!
Úgyhogy ehhez szeretnék vmi megbízható tápot olyan 7-8k környékén!
Az lenne a lényeg, hogy valszeg le lesz cserélve rövid időn belül a VGA karim is, egy PCi-e cuccra, olyan 9600gt magasságában gondolkodtam, szóval jó lenne ha még azt is elvinné a cumó!Konkrétan az FSP 400PNF tápra gondoltam, de most sok helyen láttam már ezt a Fortron vagy milyen megnevezést is! Ez ugyanaz lenne?
Válaszotokat illetve a segítségeket előre is köszönöm!Apple and Android user
-
Csigger
őstag
sziasztok!
a minap nézegettem a privijeimet és ráakadtam egy üzire! Régebben egy Superflower tápot néztem ki magamnak! Mit tudtok ezekről? Lehet még ilyeneket itthon kapni? És ha igen milyen minőségűek ezek a tápok?[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
köszi szépen, ezzel csak te is megerősítetted a döntésemet! holnap ramcserém lesz, de ha még összejön egy kis zsé akkor amint lehet megveszem az FSP-t, 6000ért találtam egy boltban, amit normálisan meg lehet közelíteni! úgyhogy az lesz a kövi, amit lecserélek!
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
sziasztok! átolvasgattam a topicot, és nézegettem pár tápot! a gépembe most egy codgány táp van ezt szeretném lecserélni minnél előbb! a konfigom a kövi:
ASRock 4CoreDual-VSTA, Intel Core 2 Duo E2160,2x Infineon 512Mb/400MHz ram, Maxtor 80Gb (5400RPM),Samsung 120Gb (7200RPM) Asus N6600 TD 256MB/128bit, Belinea 17'' 103055 100Hz, Codegen 350Wos táp, Aerocool Aeroengine JR Black háznah most a helyzet az, hogy pár napon belül lecserélem a ramokat is 2 x 1 Gb 800asokra és megvárom az új nVidiákat, egy 8600Gt-ben is gondolkodom rövidtávon! annak meg lehet elkél majd egy PCI-E csatoló is!
ehhez mekkora táp kellene? olyan 7 ezer forint környékén mit tudtok ajánlani?
ahogy hallottam az FSP ajánljátok ezt néztem ki: FSP 350 PNR[ Szerkesztve ]
Apple and Android user