Hirdetés
Aktív témák
-
viszkokm
csendes tag
Sziasztok!
Régóta vacilálok, meg sok helyen sok félét olvastam. Ez a felhozatal és 50k a keret.1. Samsung s8500
2. Samsung wave II
3. Samsung galaxy ace
esetleg
4. motorola defyGondolom elsőként a defy-t fogjátok javasolni, de ha elsőre azt mondjátok akkor egy 2. helyezettet is javasoljatok már. Nem vagyok guru, szval nem szeretnék a programok mélyén vájkálni egyszerű átlátható könnyen kezelhető dolgot szeretnék. Nem ismerem egyik rendszert sem, eddig ipod touchom volt és meguntam h milyen körülményes feltörni szinkronizálás backup stbstb. Főképp az alap funkciókat használnám.. multimédia=(zene,film), gps, kamera, egy-két segédprogram ami jól jöhet és néhány játék elütni az időt. Ezeket figyelembe kérem a tanácsotokat. Kösszenytű
-
viszkokm
csendes tag
Sziasztok! Megint a ti véleményeteket kérném a választáshoz. A jelenlegi felhozatal:
1. Samsung Ace
2. Samsung i9000
3. Htc desireFőképp fotózás, film, zene néha játékra használnám + az alap dolgokat és nem akarok napokat azzal tölteni, hogy barkácsoljam meg a szoftverét buheráljam. Légyszíves segítsetek, köszi
-
viszkokm
csendes tag
válasz szabozsolt87 #26900 üzenetére
Nekem a motorola defy abszolut bejön,(pláne, hogy kicsit strapabíróbb is) csak egy dologtól tartok, hogy nem lesz rá több frissítés és én nekem egy telefon 4 évig húzza alsó hangon, szval nem lesz egy év után az, hogy nem találok rá új dolgokat és "elévül" maga a szoftver,???mert a hardvere nyilván el fog, de ezzel tisztába vagyok. Remélem sikerült elmagyaráznom, hogy mitől félek. Szóljatok hozzá légszíves ehhez.
-
viszkokm
csendes tag
válasz szabozsolt87 #26937 üzenetére
Ez lehetséges? Egy hirdetésben olvastam: Új készülék!!! 23-hó.garancia van rá a T-mobil üzletekben. Gyári összes tartozékával adom+ Magyar menüs + sok játékkal.Android 2.3.4 fut rajta. A készüléket előfizetéssel 55000Ft-ért vettem + magyarosítás+játékok.Mindent tud amit egy csúcsminőségű telefonnak kell ,de le van írva a neten. Pénzt szeretnék érte kapni,csere most nem érdekel.
Magyar menüvel kapható és 2.3.4 el??? T-nél???
-
viszkokm
csendes tag
válasz szabozsolt87 #26941 üzenetére
Valószínűű, de majd rákérdezek a hirdetőnél
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs