Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A következő felhőd otthon lesz
- Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Aktív témák
-
legenda
válasz snecizero #24134 üzenetére
én például felébredtem, és a sok nokia (...n80, n95, n95 8gb, n97) után samsung galaxy s, majd galaxy s 2 telefonom lett!
az n8 esetén részemről sajnos több hátrány szól ellene, mint előny mellette...bozsozso; mint már előttem is írták, 2.1 alatt is kivitelezhető, de 2.2 a biztos!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
picur220
veterán
válasz snecizero #24134 üzenetére
A zseniális ovi store hatalmas kínálatával, meg a gyönyörű, 60000000000 éves kezelőfelületével megspékelve hatalmas haszon a symbian. Én csak annak ajánlanám az N8-at, akinek nagyon fontos a fényképező, videófelvevő, és/vagy sokat navigál. Pl ha már azt megnézed, hogy állóban nincs QWERTY, fekvőben meg olyan idióta kiosztása van, hogy csak úgy füstöl...
A Wave sokkal olcsóbb, valamint más nem is nagyon lehet kapni. A Galaxy S meg szerintem drágább kategória.A másik 17 hozzászólásod is ilyen hasznos amúgy?
Android SD-re telepítés témára:
2 megoldás van.
1, apps2sd, data2sd, stb: Az SD-n létrehozol egy EXT2 partíciót, és megfelelő scriptet telepítesz, ezután minden, ami a /data/app-ba vagy a /data-ba kerül, az SD EXT-partíciójára fog menni.
2, A gyári megoldás a sima FAT32 partíción létrehoz egy .android-secure mappát, és amikor átmozgatsz egy progit, ide teszi egy részét *.asec fájl formájában. Ennek a hátránya, hogy minden progiból marad valami a belső memóriában, ami így egy idő után megtelik; valamint csak olyan progikat tudsz áttenni, amit úgy írtak meg, hogy át lehessen tenni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest