Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
herb555
tag
Akkor így tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
-
nggabi
félisten
válasz #40993792 #33099 üzenetére
csak h tanulj. ha kevesebb hely van a chace partíción mint amekkora a letöltendő app (pl angry birds) akkor száll el ezzel az új market. a régi vmiért jó... meg az amúgyis jó
szezso: gördeszka? (zsóti csitt ) dominóban 40. ugyan nem 7 hanem csak 6 de nagy kijelző, meg a kijelzője is nagy... és jó nagy a kijelző
"szenyor dzsíííí"
-
herb555
tag
Csak hogy kisebb jóval az alkalmazás, mint amennyi a telefon memóriája.
-
Benhill
senior tag
Kis segítség kellene. Nézegetem a telókat, illetve már van 2 jelölt:
- optimus black
- defy+Amire használnám leginkább: net, wifi, fenyképezni, gps, film.
Szeretem ha van jó sok widget.Ami szerintem még fontos szempont, hogy legyen hozzá elegendő frissítés.
Jól hallottam hogy a defy+, nem fogja megkapni az android 4et a közeljövőben?
Valamint defy+ -t már nyomkodtam, de a 720p-s videó akadozik, ez normális?[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz Benhill #33116 üzenetére
Háát...A Black 4 hüvelykes kijelzővel szerelt, ami szerintem szebb mint a Defy+-é márcsak a Nova technológia miatt is. Fényképezés terén kb egy szinten vannak a Black talán mintha egy hangyányit szebb képeket készítene. 720p-s videók a gyári rendszerre akadnak Defy-n biztosan, de lehet Defy +-on is, állítólag egy is mókolás és a defyn sem akad. A Blacken nem tudom milyen alapból, de a két hardver közel azonos a Blackben egyel újabb szériájú proci van mint a Defy-ben de ugyanazon az órajelen
A Defy szinte biztos, hogy jobban bírja szuflával
Én azért megnyomkodnám mind a kettőt, mert már csak a méretek miatt sem mindegy melyiket választod
[ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Mostanság nagyon megtetszettek a BlackBerry telefonok csak ez a saját OS annyira nem jön be. Mármint tetszik, meg hihetetlenül gyors, csak hát messze nem olyan támogatott mint az android, iOS, vagy a wp7. Hasonló ilyen kialakítású android gép nincsen? Láttam a nokiánál is ilyet, de az meg ugye symbian... Lényeg a lényeg, ilyen rendes fizikai qwerty gombsoros telefont keresek Tippek?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz milanmylo #33119 üzenetére
Ha mindenképp "egy részből álló" kell akkor van Motorola, LG és Samsung is így hirtelenben, ajánlom figyelmedbe az XXL GSM keresőjét a QWERTY opciót bekapcsolva. Lesz pár széttolhatós, de megtalálod az egyben lévőket is.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
krups8
tag
Helló!
Segitségre lenne szükségem. A T-s hüségidőm lejár és olyan telefont keresek, ami okos és kiszolgálja a tök átlag felhasználási igényeimet, viszont a pofás, fasza darab. A qwerty bill bejön, de nem létszükség, a felbontás az oldalböngészés miatt minél nagyobb, annál jobb, kapacitiv szerintem már az összes, tehát ez adott, méret ügyileg az X10 mini, vagy a Motorla Milestone-ja is ok. Őszintén szólva Milestone lenne az etalon és olyan kellene, de az már nincs, vagy nem annyiért, viszont a későbbiekben akár elcserélném egy olyanra amit most veszek, tehát lényegében egy értéktartó, legértékesebb" tel. kellene nekem, a Telenor vagy a T 4-5E forintos (2 év tarifahüséggel) havi előfizetés kinálatából, amikhez 0 körül adják őket.
Ha valaki érti... Lényegében, ha valaki tud a fenti kinálatból tetsző telefont és Milestone-ja van és elcserélné... az lenne a legjobb.
-
namito
csendes tag
Sziasztok.
Eddig egy Samsung J700-at nyüstöltem, de ideje beújítanom egy komolyabb telefont.Kinéztem 2 telót: Nokia N8 v. SGS I.
Szerintetek melyikkel járnék jobban hosszútávon? -
Kristóf36
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni karácsonyra.
Két telefon között vacillálok.-LG Optimus Black.
-Xperia Neo.A két telefon közül melyik erősebb hardveresen?
-
fatal`
titán
válasz namito #33122 üzenetére
Én Nokiát nem vennék a Symbian miatt, így marad az SGS. De megnézném a helyedben a Galaxy W-t, ami nagyjából ugyanaz, mint az SGS viszont új telefon, így lesz rá frissítés. Az SGSre már valószínűleg csak főzött ROMok lesznek.
(#33123) Kristóf36: Kb egyformák, a GPU talán a Neoban erősebb, bár van, ahol a PowerVR gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz namito #33122 üzenetére
Én simán az SGS-t mondanám, de ez nem biztos hogy nálad is igaz lenne. AZ N8 fényképezés terén veri az SGS-t, meg úgy általában az összes telefont. Masszív kis telefon, nekem mondjuk külsőre is tetszik. Az elődöt elnézve, a symbian és az android is új rendszer lesz neked. Az android fejlődik, sokrétűbb, a symbian már leáldozóban van. Én már csak az android miatt is az SGS-re szavaznék. Nézd meg élőben a kijelzőjét és ha tetszik, akkor ne habozz!
Szerk: Frissítés ügyben ahogy írták is, hivatalosan már nem lesz rá Ice cream sandwich, de főzött változatban már van is béta, úgyhogy csak meg kell tanulni romolni . Nem nagy dolog, bele lehet jönni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
krups8
tag
Értelmesebb kérdésem az volna, hogy a pink sziinüek Mediamánia (konkrétan S) csomagjában az adatforgalom (500MB) az csak YouTube videók és minden más letöltésekből eredendő adatforgalomra érvényes, vagy szimpla böngészés is fogyasztja? Telenornál az Okostarifáknál korlátlan a böngészés és csak a fent emlitettek számitanak a meghatározott adatforgalomba. Ezt igy egyértelmóen nem találtam a T honlapján, de telenor lesz a dologból, ha nem ugyanezek a feltételek a T-nél is.
pls.
-
milanmylo
aktív tag
válasz CHIPman #33120 üzenetére
Egyelőre még csak szemezgetek Jövő nyáron tervezem lecserélni az SGS2-t és nagyon megtetszettek a blackberryk formája. Elegánsabbnak tartom a teljes érintőkijelzősöknél. Gondolom jövő nyár végére jön az új alma, sgs3 ésatöbbi, szóval akkor majd lehet szemezgetni
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Magyar elektronikai üzletláncnál vett telot le lehet tiltani, vagy az csak a szolgáltatók eszköze?
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Gregorg
tag
Köszönöm a válaszokat!
Egy másik kérdés:
HTC Hd2
Moto defy
Nexus smelyiket éri meg annak tudatában h fontos a nagy kijelző, a flash és a jó kamera?
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
okostelefont szeretnék venni. vagy t-mobile vagy függetlent. esetleg tudtok ajánlani kb 45-50 ezer ft értékben? Mondjuk legyen egy jobb fajta kamerája és minimum 3.5"-os képernyője. -
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Év végi telefon csere előtt állok, mint itt sokan és szeretnék egy kis segítséget kérni. Első szériás SGS-em van. Kicsit unom már a bajait. Az új rommal időnként "android phone váratlanul leállt" van, ha használom állatira melegszik (nem annyira mint az előző rommal), a GPS egy fos, és állatira szaggat időnként a működése, lapozás, egyes játékok. Gyári 2.3.5.rommal. Moddolt romokkal meg melegedés volt ezerrel. Szóval cserélni kéne.
Amire használom: Mobil iroda. Email olvasás, email írás ritkán, weboldal nézés, csatolmányok megnézése, Facebook, Pár játék: Contract killer ( ez most játszhatatlanul szaggat), Farm Story és társai. FPS és autós dolgok nem.
Amire nem, vagy csak ritkán használom: Fényképezés, videózás, zene/mp3 hallgatás, video nézés (soha), rádió ritkán. Ha van hozzá egy headset, az nem baj, de nem létkérdés.
Elvárások: Stabil, gyors működés. Akku jó lenne, ha legalább 1 napig elmenni..mondjuk reggel 8-tól este 10-ig mindenképpen, bekapcsolt 3G, Wifi, BT és haszálat mellett (de lehet, hogy ez csak álom a részemről ). Nem érdekelnek a moddolt romok,maradnék a gyárinál, ha a gyári rom jó és frissítik is, nem úgy mint az SGS-t. ICS upgrade reménye előny lenne, 2 évet ki szeretnék húzni vele megint. Kijelző mérete jó lenne, ha nem lenne kisebb, mint az SGS-é, minősége is kb olyan lehet, vagy jobb (ha van egyáltalán jobb)
A T-nél vennék új telefont, MédiaMánia XL-be, ha van nekik olyan, amire a végső döntés esik. Egy qwerty-s telefonra fájt volna a fogam, hogy egyszerűbb legyen a gépelés, de ahogy nézem egy jó és erős qwerty-s telefon csak álom egyelőre...vagy nem? Ha nem QWERTY az se baj, csak a többi menjen vele f@szán, hogy ne az ideget egyem a telefon miatt a munka helyett.
Előre is köszi a segítséget!
What else?
-
nggabi
félisten
válasz ATM_automata #33137 üzenetére
(resetelni próbáltad már? mert a fenti problémákkal én nem találkozom...)
SGS2
"szenyor dzsíííí"
-
slett27
addikt
Én is kérnék ajánlatot 25-30e között használtan, függetlent.
Legfőbb elvárások :
- legjobb foto (ez a legfontosabb)
- navigáció (amihez nem kell előfizetés, a GPS jeleket a mobil hálózat nélkül használja, na most itt megakadtam... hogy is van ez ?)"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
krisztian7
tag
hello,
szerintetek mennyire jó ötlet befektetni egy milestone-ba? kb30-35 körül vannak és nagyon tetszik, de kevéslem a rom-ot. főleg játékra, filmekre, böngészni használnám. nem akarok sok programot egyszerre használni. a galaxy ace-t nézegettem, de azok kicsit drágábbak, ráadásul nem olyan jó a kijelzője, ráadásul a processzora se olyan fejlett. Van ismerősőmnek defy-ja hozza kb azt a szintet a milestone? hol lehetne érezni a kevés rom-ot?
köszi -
Domxc
senior tag
válasz krisztian7 #33142 üzenetére
Nem jó ötlet. Elavult proci, és sokat nem tudsz rajta frissíteni sem. A Defy fényévekkel jobb mint a Milestone.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
bach22
tag
Hali!
A helyzet az lenne, hogy a jelenlegi telefonom már rég elavult, és eljött az idő, hogy egy újabbat vegyek. Van pár telefon, mi között vacillálok, szeretném, ha segítenétek kiválasztani a megfelelőt.
Szóval T-mobile-nál szeretném megvenni, MediaMania S díjcsomagban. Maximum 30 ezer forint körül költenék rá, plusz minusz pár ezer forint.
A felhasználási cél: hát egyrészt szeretném, ha jól futnának rajta a játékok, ezenkívül neteznék vele, meg zenét hallgatnék, szóval ezek alapvetőbb dolgok.
A versenyzők tehát:
ZTE Skate, Sony Ericsson Live, Samsung Galaxy Ace, Motorola Defy.
ZTE Skate nagyon kecsegtető, de nem tudom jó választás lenne-e, tetszik benne, hogy olyan brutál nagy a kijelzője.
Sony Ericson Live is tetszik, de a kijelzője aggaszt, a másik 3-hoz képest kisebb ugye.
Előre is köszönöm szíves válaszotokat -
fatal`
titán
válasz bach22 #33144 üzenetére
Ezek közül mindenképpen a Defy (a kijelzőméret miatt mondom). Ha nincs, akkor a Live és a Skate közül válassz.
A skate szerintem akad (persze mindjárt nekem esnek jópáran), ha fontos a nagy kijelző, akkor azt vedd, de nagyon elavult a hardvere, a Livenak sokkal erősebb a hardvere, de kisebb a kijelzője.
Esetleg a Liveal szemben megnézheted az Xperia Minit / Mini Prot is, ezeknek mégkisebb a kijelzője, de szebb, mint a Liveé (jobb színek, nagyobb betekintési szög), a Pron pedig van kicsúsztatható QWERTY bill.
[ Szerkesztve ]
-
menson
csendes tag
Üdv...még új vagyok ...és lenne egy kérdésem: Szerintetek zte skate-t vegyek vagy sony ericsson live-t
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest