Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz akos3 #17400 üzenetére

    Ja hogy multitáccs :). Azt nem tudja. Bár, Defynél nekem szempont volt hogy ugyan m.t.-os, legyenek rá olyan programok, amikkel tudok zoomolni 1 kézzel is normálisan/biztonságosan. (Engem valahogy nem vonz, 1 kézből nem kényelmes/biztonságos, 2 kézzel meg mél íráskor vagy hsz íráskor fogom-ott nem kell zoomolni-, olvasás/képnézegetéshez ne kellejen már 2 kéz.)
    Eleve köcsögök, hogy nem a legaljába rakják az akksit, hogy lent legyen eléggé a súlypont. Ágyban esete ha még valami eszembe jut, elég kényelmetlen fogni középső súlyponttal a telefont, ki akar bukni a kezemből a pofázmányomra. Félek hogy hasonló lesz az 1kezes multitáccs.

    Eljátszottam a gondolattal hogy N8ra fizetek még a cserénél... N8ban az tetszik h tud OTG-t, pár óráig lekötne hogy szebb játékokat tud futtatni,frankó kamerája van,gg, meg hogy nem kell papírlak a hátlap alá :). Öhm... 3főkép nem izgat(akkor most is lenne),HDMI sem kell nekem... és mégis bő két darab X6ost kapni érte (mintaboltos árak). Plusz még sw fronton nincs messze olyan supportja mint a v5-nek (ahogy a nokiaprogramokon látom).
    szerk: Sőt, a végén arra jutottam (amíg nem tudtam a levásárolandó összeget) hogy inkább egy X6 meg mégvalami, és az utóbbit eladom, mert annyi pízt nem ér meg ez a pár fejlesztés. Nem keveslem/szarozom az N8-at, elég jó cucc; csak nem ér kétszer annyit nekem az a pár apróság.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Aktív témák

Hirdetés