- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
boomba335 #10907 üzenetére
Nincs közöttük hűdenagy különbség, bármelyiket is veszed. Nekem a Zuiko 50-es makróm volt, illetve a Yashica 55/4-em van most is (na meg a Volna-9 50/2.8), mindegyik penge. Pixelbuzerálva lehet, hogy kijönnek a különbségek, de az engem soha nem érdekelt.
A kolléga által említett Nikkor makró is nagyon jó (sőt, talán az "a legjobb" ezek közül). Szóval nem nyúlsz mellé, bármelyiket is veszed. Amúgy vehetsz 90-100 mm-es gyútávúakat is, de persze azok drágábbak - cserébe rovarokat ezekkel jobban tudsz fotózni, mivel nagyobb tárgytávolságot tesznek lehetővé.MrChris
"...8-11-16-ig is ajánlott rekeszelni a nagyobb mélységélességért, csak épp így sötét a kijelző..."
Nem tudom, mivel fotózol,de élőképes gépen ki lehet kapcsolni, hogy a blendéhez igazítsa az élőképet, így bármilyen rekesszel világos előnézeti képpel tudsz élességet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest