- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Tavaly ősszel 20 év windows után tértem át linuxra. Azóta biztos hogy végig hoppoltam 20-30 disztrót. Nem feltétlen azért mert a fent lévő annyira rossz volt, inkább kíváncsiságból.
Volt közötte Debian és persze Arch rendszer is rengeteg. Sem az egyik sem a másik használata nem okozott különösen nagyobb problémát. Köszönhetően talán a Linux Mind youtube csatornának is. ( Üdvözlet Zolinak ezúton is.)
Szóval személyes tapasztalatom szerint egy kis "linux mind" alapozó után az alapból grafikus felületű Arc-os rendszerek semmivel nem jelentenek nagyobb kihívást mint mondjuk egy Mint.
Nekem nagyon tetszenek a rolling disztrók - AUR támogatással. Épp a telepítések egyszerűsége miatt , illetve hogy állandóan friss rendszerem van.
A stabilitást keresve a Manjaro-hoz jutottam, ami a "késleltetett" frissítési módszerével gyakorlatilag teljes stabilitást biztosít. Nem jelentkeznek különösebb problémák egy debiános fixed rendszerhez képest sem.
Feltételezem hogy ilyen okok miatt lett ilyen népszerű a Manjaro másoknál is.
Számomra egyértelmű a választás. -
törölt tag
Szerintem nagyot dobhat a népszerűségen, hogy (semi-)rolling release, nem kell 6-12 havonta frissítéssel szórakozni, ami időnként kicsit széttúrta az amúgy jól működő rendszert. Fél évente kevesen szeretnek ilyennel szívni, főleg a kezdők nem.
Az aptitude szerintem is egyszerűbb a pacmannél (bár nekem az egyik kedvencem a zypper), de GUI mellett szinte mindegy is.
Illetve az Arch az elég menő rendszer, ez pedig ilyen Arch, emberi lényeknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged