- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mőbiusz
csendes tag
HEllo én már írtam ide 11. napnál tartok most jöttem vissza korházbol.Az első nap után a 8. nap hajnalba is bevérzett bedig ekkora a lepedék 90%-a lejött..
Kis vércsík jelent meg azsepin akkor rögtön taxi és be a korhazba utána egyre jobban véreztem.(Ezek atorok bevérzések legnagyobb részt nem oylan nagymértékűek így simán belehet érni a korházba...)
Dokik töbször tamponálták vmi csípős anyaggal (amitől kidobtam ataccsot.. ) plusz kaptam vérzéscsillapítot szuriba.
Szerencsére így el állt ellenkező sestbe újra műtő és ér elkötés amit állítolag már iylen gyógyult állapotba csak égetéssel lehet...Ha így el sikerül állítani akkor az nem hosszabítja agyógyulást ellenbe azzal ha lekell égetni
Megfigyelésem szerint a seb levállás így a bevérzés is északa vagy hajnalba következik be és minél gyogyultabb állapotba vagy annál könyebb elállítani 10 naptól a valószínűség egyre kisebb de a doki szerint a sebblevállás után is bevérezhet mikor újrahámosodik a torkinca.
Sőt vkinek a seblevállás után 2 héttel is bevérzett így kerülni kell a megeröltetést összvissz ugy egy hónapig és Szexelni se szabad!!! Amit nmetudom csak a testmozgással van e összefüggésbe v a vérnyomással v mivel meg hoyg melyik részét nemszabad de ez fusztrál legjobban.... -
Mui
tag
Szia Kyra25!
Hú ez az élmény nagyon borzasztó lehetett, és meg is értem hogy félsz, de nem tedd.
Tudom közhely meg minden , de tényleg próbálj meg nem erre gondolni!
Én ma vagyok 12 napos, és ma volt az első nap amikor már nem kellett gyógyit bevennem! Nagyon boldog vagyok, bár szerencsére nekem nem volt semmi komplikáció!
De egyet jó ha tudsz, már most az 5dik napon ahol tartasz, szóval már most is estek le varratok, és észre sem vetted, ez komoly! Onnan tudom hogy én az 5dik napon voltam kontrollon és mondta a dokim hogy már estek le, és a többi is lefog szépen lassan, meg is lepődtem, még meg is kérdeztem hogy tényleg.
Lényeg hogy próbálj nyugodt lenni, maikor szükség van a fájdalomcsillapítóra vedd be nyugodtan, és ne erőltess semmit, még a nyelést se ha úgy érzed, és sok sok sok sok folyadék! És ha lehet ne köhögj nagyon, bár szerintem az a doktornő jól rendberakta a torkod, nem hiszem hogy gond lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest