- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Megoldódott. A 10.5.5-ös seatbelt.kext-et raktam fel és minden jól megy. Viszont most van egy másik problémám.
Rendelkezem egy Logitech EX 110 vezetéknélküli egér és bill. kombinációval és az egér mintha néha késne, vagy nem is tudom pontosan leírni, de win alatt sokkal fürgébb az egér. Ezzel tudok vmit kezdeni esetleg vmi programmal vagy kext-el? Az extra billentyűket rajta valahogy munkára tudom fogni?
A másik problémám: van egy Logitech E1000 webcamerám, amit nem tudok beüzemelni. Próbálkoztam a Macam nevü progival, de vhogy nem akarja az igazat. -
golya87
őstag
Hello
Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a baja a gépemnek. Felraktam nemrég egy iPc 10.5.6-ot fel is ment, megy is, csak az a gond, hogy amikor töltenék le vmit (még csak .dmg fájlokkal próbálkoztam) letöltődik a fájl vmi ellenőrzést is csinál a safari letöltéskezelője és középen kijön egy szürke kiírás sok nyelven, hogy indítsam újra a gépet. Mást még egyenlőre nem próbáltam letölteni, de így bajos lesz akármit is feltelepíteni a mac-ra.
A gépem:
Asus P5LD2-SE
Pentium D820
2 Gb ram
Geforce 7300GS
80Gb WD SataElőre is köszi a segítséget!
üdv
golya87
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest