- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Mercury KM-86 házat vettem az akkori gépemnek. Egy (papíron) 450wattos Mercury táp volt benne. A házzal nem is volt semmi bajom elöl-hátul 12cm-s venti hely, nem nyeklett-nyaklott, nem rezonált. Na de a táp! Már az első bekapcsoláskor is fura volt a hangja de nem gondoltam semmi rosszra. Néhány hét alatt ez jól hallható ciripelésbe ment át. Itt jegyzem meg, hogy akkoriban még semmit nem értettem a gépekhez (ez mára sem változott túl sokat) annyi volt a tudományom, hogy megtaláltam a bekapcsoló gombot meg a játék indító ikonját az asztalon. Néhány hét múlva bekapcsoláskor pukkant egy látványosat és végleg távozott az élők sorából. Szerencsére nem vitt magával semmit. Tanulópénz megvolt. Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább egy gagyi ház, kisebb vinyó vagy kevesebb ram de a stabil tápon biztosan nem spórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bitcoin topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest