- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
vzsryl #221369 üzenetére
Be kell nyomni a vészvillogót azonnal ilyenkor, hogy ne jöjjenek beléd hátulról. Én is követési távolság mániás vagyok, de a vészvillogózás szerintem párszor megmentett engem is már attól autópályán, hogy megtoljak hátulról egy dugót. Sajnos autópályán nagy a tempó, és a féklámpa nem jelzi, hogy satufékezett, vagy csak kicsit lassít... Én a KRESZ-be is beleraknám a vészvillogózási kötelezettséget pályán.
-
rbalint88
addikt
válasz
vzsryl #221369 üzenetére
Meg ez se feltetlenul igaz, lehet csak nem mertek eleg nagyot fekezni… nehez ezt az autozni szereto es (remelhetoleg) vezetni tudo embereknek megerteni, de sokan megijednek az abs daralastol es inkabb felengedik a feket. Nem veletlen jelentek meg a veszfekasszisztensek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest