Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Empsepo #125507 üzenetére
20 ezrenként tuti nem, de automatában 100ezrenként én lecserélném, kerül amibe kerül...
Ha kiveszed sebességből, használod a váltót, kuplungot. Ha mondjuk 10 percig állsz, vagy 5 percig, azt mondom vedd ki, az alatt feleslegesen koptatod.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
A valtoolajcserere van gyari eloiras, azt erdmes betartani kiveve ha nem adnak meg csereintervallumot.
Nem kell kivenned N-be. Ha allsz a feken magatol szetkapcsol par masodperc utan. Ha kiveszed uresbe azzal csak a valto mechanikat koptatod feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
Nem kell sűrűn, de időnként muszáj. 60 ezret szoktak általában megadni egyébként csereperiódusnak (átlag váltóknál), de ha el is nagyolják 100 ezrenként azért érdemes.
Azért nem szokták elvállalni, mert a leeresztő, feltöltő nyílás vagy a szűrő előfordulhat olyan helyen, hogy esetleg le is kell szerelni miatta az egész váltót és ez nyűgös. Esetleg nem értenek hozzá és nem tudják milyen olaj kell bele.Nem muszáj kirakni üresbe, az olaj előbb elhasználódik ilyenkor, úgyhogy gyakrabban kell cserélni, de különösebben más baja nem lehet. Ha kicserélték az olajat akkor nyugodtan maradhat D-ben az átlag piros lámpáknál, egyik funkciója eleve ez volna, a kényelem.
Kéziféket ráhúzni és úgy kiszállni a kocsiból azt nem érdemes. Volt már rá példa, hogy télen elkezdte húzni a kocsit. De fékhiba miatt is megindulhat stb.
Persze a mai okos automaták már szétkapcsolnak maguktól is, én le vagyok ragadva az őskövületeknél és sokkal jobban tetszenek a régi tehénbőgős automaták, mint a maiak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest