- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Persze, azokat, amelyek kizárólag mailscanre készültek, csak így tudod használni. A legtöbb nagy levelezőrendszerhez vannak modulok, melyekkel hozzáillesztheted a víruskeresőt. A Qmail-hez a qmail-scanner, a Postfix-hez nem tudom, de a weboldalán biztosan van.
Legtöbbször egyébként úgy szokták megoldani, hogy a külső routered, ami egyben SMTP/POP3/IMAP szerver is, fogadja a leveleket SMTPn, majd nem közvetlenül a postfix/sendmail/qmail segítségével a felhasználóhoz hajigálja a leveleket, hanem átnyomja a procmail-en. Ez egy általános feldolgozómodul, ebbe belefűzető - többek között - a víruskeresés is.
Tudom ajánlani a Gentoo Linux pár kiváló leírását egyszerűbb, otthoni levelezőszerverekhez: Bővebben: link és Bővebben: link
Ebből sok hsznosat lehet mazsolázni (amire pl. eddig nem is gondoltál, hogy jól jöhet). Főleg az elsőben vannak nagyon jó dolgok.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest