Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
lev258
üzenetére
Köszi...
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgatós találkozó
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- BestBuy ruhás topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
Rowon