Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz #75912448 #412 üzenetére
Játéknál kezd alalkulni a kép az általad leírt beállítással, tény valóban zizeg a monitor, döbbenet lehet ez lesz a nyerő mikor holnap délelőtt visszaviszem a szervízbe adjanak igazolást a pénz visszafizetésre és akkor már indulok is pestre a pénzemért! Remélem ez a zúgás elég ok a visszavételre, mert én még monitort nem hallottam így zizegni működés közben. Meg szerintem eleve nem normális, hogy állandóan állítgatnom kell ha netezek vagy filmet nézek vagy játszok a gépen. Elöző monitoromnál semmi ilyet nem kellett tenni. Egyszer belőtem és 3 évig ezzel használtam ennyi!. Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
desyron
csendes tag
válasz #75912448 #346 üzenetére
Helló!
Hasonló beállításokat nyomogattam én is össze, a változás:
Piros: 50
Zöld: 47
Kék: 18Fényerő: 50
Kontraszt: 52Így nekem egész jól kijönnek a barna-szürke színek is, bár lehet, hogy kicsit sötétnek fogod találni ezt a beállítást. Nekem magasabb fényerőn/kontraszton kisüti a szemem, nagyon megszoktam a régi monitort Majd idővel felveszem..
Üdv
-
old_artist
addikt
válasz #75912448 #346 üzenetére
Üdv!
Most távol áljon Tőlem, hogy elkeserítselek, de ezt biztonsággal csak hardveres kalibrálással lehet - aránylag - egy TN-es monitort is beállítani, ami műszeres (koloriméteres) belállítást jelent. Persze, ezt még egy prooffal is ellenőrízni lehet, de sohasem lesz olyan, mint egy *VA vagy IPS monitor adta valóságos színmegjelenítésű vagy színintenzitású!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- További aktív témák...