Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbriddick77
csendes tag
válasz vati182 #4420 üzenetére
Szia!
32LW4500 kapcsán tudok nyilatkozni. Ezen a tv-n PC módban nincs érezhető input lag. Pontos értéket nem tudok mondani, de a crt monitoromhoz képest nem tapasztalok késést.
Az már más kérdés, hogy nagyobb panel esetén nem biztos, hogy ugyanez a helyzet. Biztosat szerintem senki nem fog tudni mondani. Ezért ha tutira akarsz menni, akkor vásárláskor vinned kellene egy laptopot, és rákötni a kiszemelt tv-re és megnézni.
-
PLaci58
addikt
válasz vati182 #4420 üzenetére
Nyugodtan vedd meg azt, amelyik jobban tetszik. Inpu lagban nem hiszem, hogy nagy eltérések vannak . Olyan 30-40ms az manapság minden TV-nél. Van PC mód, ami kikapcsolja a sok képjavító technikát és elég gyors lesz a TV. Azokat a 2ms-okat meg nem kell elhinni, ugyanúgy mint a több milliós kontrasztot sem
Laca0! nekem törölte a csatorna listát. Kábelre csak akkor érdemes váltani, ha a kábelen vannak digitális csatornák. Ez talán csak a digi-nél van, hogy szabadon vehetők a kábelen levő digitális csatornák. Kábel módban nem lehet beállítani a földi digitálist (Mindig TV).
Nem lehet váltogatni a 2 üzemmódot.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
pigster
senior tag
válasz vati182 #4417 üzenetére
Szia!
Én fps-t nem próbáltam, de Virtua Tennis 2009 teljesen jól ment, akkor ütötte a labdát, amikor nyomtam, Kung-Fu Panda szintén akkor ugrott, ütött, stb, amikor a gombot nyomtam.
Toshiba Satellite laptopról mentek HDMI kábelen keresztül egy 47LW5590-en, minden lehetséges dolog "Játék mód"-ra állítva -
huncutka1029
addikt
válasz vati182 #12735 üzenetére
áramtalanítsd!
ha utána is csinálja, akkor mérj egy betáp feszültséget. a fesz ingadozás okozhat ilyen jelenséget(ki-be kapcsolás) próbálj ki másik aljzatot, vagy elosztót. a legjobb egy túlfeszültség elleni védelemmel ellátott.
Esetleg smart share-en nincs rákötve másik készülék, pl dvd, blue ray vagy hasonló?
Ha igen egyesével csatold le őke, hogy kiszűrd melyik köcsögöl.az input menü más tészta,
Vagy nem jól van becsatlakoztatva a hdmi, rca,scart stb kábel, vagy meg van törvwe a kábel,
Legrosszabb esetben a csatlakozó aljzat hibás.
Mindenképpen hívj szerelőt, ha a jelenségek továbbra is fennálnak, mert ki fogják nyírni a TV-t!!!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Fang
aktív tag
válasz vati182 #12759 üzenetére
Én pont tegnap állítottam be a szerviio-t és pofon egyszerű, csak letöltöd és telepíted, magyar nyelv van benne, tehát minden egyértelmű.
Az egyik fülön (nem vagyok otthon fejből nem vágom melyiken) hozzáadod a megosztani kívánt mappákat a "hozzáadás" gombbal, majd megvárod hogy a folyamat befejeződjön.
A tv-n ezek után meg fog jelenni a serviio mint választható lehetőség és ott már meg is találod a megosztott mappáidat. Irodából egyenlőre ennyire futotta, ha kiegészítésre/pontosításra szorul az infó, csak nyugodtanAz elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
aktív tag
válasz vati182 #12765 üzenetére
én is most raktam fel
azzal a kérdéssel nem kell foglalkozni,ugord át(cancel)
viszont,ha 64bites win7-et használsz annak megfelelő java legyen telepítveremélem segítettem
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
aktív tag
válasz vati182 #12779 üzenetére
Nekem az LW5590-hez gyárilag hozzá volt csomagolva a Nero szerver progija azzal tökéletesen működött nálam.
Néhány hsz-el ezelőtt valaki írta,hogy az LG honlapjárol letölthető.
Próbáld ki aztBocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
morphin
tag
válasz vati182 #22723 üzenetére
Ez egy ilyen világ...én meglepődnék ha a 42-es "használt" tévét el tudnád adni 180-ért. Főleg, hogy a tavalyiakat újonnan lehet annyiért kapni.
,,Ráadásul azzal az 5 év garanciával amit pluszban írtak, ott az MM-ben" - erről van valami papírod? Ha igen akkor valamennyire értéknövelő...de ha csak ilyen himihumi-hamukamu valami akkor lehet nem nyom sokat a latba eladásnál.
-
blakey
titán
válasz vati182 #22719 üzenetére
Mnden további nélkül árulhatták annyiért. Ha azt vesszük, hogy 50"os plazmát is kapsz 200e alatt, akkor a 220e elég magas ár lenne érte.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
válasz vati182 #22728 üzenetére
pl ennyiért hírdetik
tavalyi hírdetés ez bontatlan vacsi új volt!Most vacsi újan ennyi még egy helyen lehet kapni
ehhez viszonyítsd, hogy már a 3-ik generáció jött ki azóta.
Tehát 2011-es ár 235.000
2012 ár 170.000
2013 ban???? 120.000 én ennél többet nem hiszem hogy kapsz értea női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz vati182 #22723 üzenetére
Értem. Viszont ezt már a piac árazza be*, nem az utolsó eladási ár, vagy a vételár. Ráadásul mivel kifutó modell volt már akkor, amikor megvetted, eladási oldalról nézve baromi drágán vetted már akkor is. Egyébként jó tévé, és a száznyolcvanat is megérné, a kérdés az, találsz-e olyat, aki ezt tudja, vagy érdekli.
/*Mármint ha el is akarod adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2