Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
az első 'hivatalos' kép a ghostbuster hq-ról az új figurák egy részével.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
aha
-
LÁZ
Topikgazda
ja, durva dolgok vannak ebben a témakörben, annyira szépek, hogy iszonyat, ha jól emlékszem az Ideas projektek között is van pár ilyen, pl most a Mediavel Market volt amire összegyűlt a support, de nem lett belőle semmi
-
LÁZ
Topikgazda
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ott mindig a licence nyomja meg az árat, mert mindenhol 9-10k, jövőre is annyi lesz... viszont 5-6 figura mindig van, amiből 2-3 biztos limitált, ebayen simán elkérik a készlet árának a felét a karácsonyi c3po-ért
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Incubus #6594 üzenetére
igen, meg a rudolf R2, az a 2-3 limitált figura mindig 5k körül megy ebay-en, szélsőséges esetben többért is, de azok az értékek a készletben. Az előzőben is a mikulás Darth Vader és a karácsonyfa R2 volt az érték, pláne úgy, hogy kicsit promózta is a lego, meg volt őrülve mindenki a Darth Vader-ért mikor már sold out volt a Lego-nál a készlet október/november környékén..
-
LÁZ
Topikgazda
"Eladó a képeken látható, teljesen új, hiánytalan állapotú LEGO Imperial Star Destroyer. Gyűjtői kiadás, egyenesen az USA-ból. Doboza kissé viseltes, de maga a lego hiánytalan állapotú, összeszerelési útmutató mellékelve. 3104 db-os, összeszerelt állapotú. Igazi ritkaság, gyűjtői kiadás. Eredeti ára 2.495 usa dollár."
2495 usa dollárért 1 első kiadásos falcont vesz az ember
-
LÁZ
Topikgazda
ha jó árban megy el a fallout pipboy-om, lehet elgondolkozom rajta, 150ért lenne benne biznisz, bár ntom, útmutató van e hozzá..
és egy kis karácsonyi/mikulásos készülődés
ps. bár megfogadtuk, hogy idén már nem rendelünk legóéktól, de az ajándék mézeskalácsház miatt majd csak 'muszáj' lesz, az nagyon bejön a páromnak
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6612 üzenetére
a HQ belsejéről vannak már vhol képek?
-
LÁZ
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
elirták a dobozt, ezért nem árulták egy ideig hivatalosan sem, rossz volt a felirat, aztán ahová már kiküldték az ilyen dobozzal, azok a boltok meg kaptak matricát, szóval nincs darth vader figura, az a 2014esben volt
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Ne tessék elfelejteni
Exclusive
VIP Offers
Tomorrow 21st
November Only.insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
naja. alltimeupdate achievement unlocked , sajnos elég lájtos lett a nagy vip offer
20k felett ajándék mézeskalácsház /ami elég jó anyag egyébként/
és 40k felett 5% kedvezményskippelem is, viszont remélem, hogy decemberben, vagy dec 2. felétől majd megint ajándékba adják a mézeskalácsházat, mert az kelleni fog
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
igen, asszem tavaly százalékos kedvezmény volt, tán 10%, és elég sok készlet volt leárazva 30-40-50%-al is, meg gondolom lesznek ajándék készletek bizonyos vásárlási összeg felett is.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Real_Necro #6730 üzenetére
viszont az operaházra már kapna az ember 333 pontot/4500ft kedvezményt, amit később levásárolhatsz, dupla vip pontos időszakban pedig az már 9k, ami azért nem egy rossz dolog. Lehet, hogy itthon pont annyival olcsóbb, de adott esetben azért a 9k-ért ha jókor vásárolsz, több mindent is vehetsz, vagy egy szintén ilyen komoly készlet lehet kevesebb annyival.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #6740 üzenetére
lusták voltak a tervezők/marketingesek újat kitalálni
@Real_Necro: vásárolsz vmit, és utána kéred, hogy vip lehess, aztán jól vip leszel, és kapsz egy csinos kártyát is postán elvileg /én bécsben voltam egy hivatalos lego shop-ban, és ott kaptam a sajátot/
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
kiküldik azt magában is, ha nekem a maréknyi elempótlást kiküldték ingyen, akkor a saját kártyájukat simán. Maga a kártya minőségi darab, elég jól néz ki, bár fizetni/használni csak bécsben tudom, de nekem számit, hogy vmi kézzelfogható jele is legyen a vip tagságnak.
ugyanez a helyzet a lego passporttal, az is egy elég nájsz darab, meg is lepem majd vele magam karácsonyra.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #6755 üzenetére
itthon a királyi posta a továbbszállitó, szóval a postásbácsi fogja kivinni, általában időben, ha alapszinten törődik a munkájával, és megvan a normál értékrendje is hozzá , ha nem, akkor képesek otthagyni a postán az értesitővel együtt /1hét , ha nincs dolgom ott, nem derül ki, én meg már 2naponta izélgettem szegény lego supportot emiatt...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6773 üzenetére
szerk. akko dupla, ámerikában egy kicsit több készlet van akciózva , de ott sincs semmi xtra
mán elérhetőek a shop-ban, de semmi xtra, kb amik eddig le voltak irva
-20k felett mézeskalácsház
-40k után 5%
- pár készlet/operaház/mindstorm/cooper/brick bounty +2 friends,1 city,1 duplo készlet minimális akcióvalasszem ennyi, hétfőig, aztán lehet a cyber monday-ben is lesz vmi..
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
kockaáruház 12.500.- , ntom árgépen mennyibe voltak
-
LÁZ
Topikgazda
Akinek van Merci kamionja, ráfeküdhet erre
-
LÁZ
Topikgazda
-
-
LÁZ
Topikgazda
promóciós készlet volt, gondolom ebay-en lehet ennek megfelelő árban
-
LÁZ
Topikgazda
néhány hardware legóból, útmutatóval
C64re rámegyek
-
LÁZ
Topikgazda
egy időben hajtottam én is, egy külföldi fb-os lego csoportban egy angol srác összeválogatta, kb 300k-ra jött ki a vége forintban, ami még mindig kevesebb, mint amennyiért mennek az ebay-en /1200 font-tól a végtelenbe, pláne ha first edition/. sztem az utánrakottakért is el lehetne kérni 1000-et, mert mégis csak egy ucs falcon a végeredmény...
-
LÁZ
Topikgazda
kiindulásnak ez a legjobb oldal sztem.
First edition, van hozzá tanusitvány, hogy az első 10000 legyártott darab egyike, a dobozon is van plecsni.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Sirandrish #7015 üzenetére
igen, a normál kiadás kb 300k-tól felfele, a first edisön pedig 450 minimum. Anno kb 100 volt mikor kiadták, sajnos akkor még nem voltam ennyire ráállva a legókra, mert biztosan megvettem volna valahogyan.
Azért is ennyi, mert ez a legnagyobb SW készlet, illetve a 2. legnagyobb elemszámú lego készlet, az első a Taj Mahal.
ps. Legóék igazán kiadhatnának vmi remastered verziót, már 2007es készlet, igy lenne esély 100k körül megcsipni 1et,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest