Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizzu
aktív tag
válasz #65675776 #4269 üzenetére
Igen megvan az a baj hogy a cm8738 vista driver nem szimpatikus neki mert visszadugtam alaplapra és az alaplapi hang van a másikat uninstaláltam. No most mi a teendő mert nekem az alaplapim nem jó vagyis belehallatszik a LAN torrent közben milyen hangot ajánlasz ami nem drága és a PVR is csipázza
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Suzuki topik
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Nintendo Switch OLED 64GB. Splatoon 3. Edition (Garanciás) Kiváló állapot+Extra tartozékok! CSERE IS
- - Garanciális! - ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming 24GB GDDR6X 384bit
- Bomba ár! Dell Latitude D630 - Intel T7500 I 2GB I 80GB I 14,1" WXGA I Garancia!
- ddr 4 ram elado
- Wacom Intuos DRAW Pen S (CTL-490D)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest