Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomantiii

    őstag

    válasz #65675776 #10053 üzenetére

    Az odáig okés, ezt megértettem már korábban is, csak akkor nála hogy van rendben a hang?

    Mert régebben mindenki azt válaszolta rá (itt a topikban), hogy a chipset miatt csúszni fog a hang. Persze teljesen mindegy, mert az új alaplap + proci párosra már úgysem lehet XP-t telepíteni, tehát felejtős lehet a régi kártya, legalábbis most Win 7 alatt biztosan de ha van rá esély, hogy Win 10 alatt működjön akkor talán bevállalnék egy próba telepítést.

    Mivel majdnem jó Win 7-en a 2300 H-val is a digitalizálás nálam csak a piros színeknél majdnem olyan, mintha vibrálna a kép, vagy nem is tudom hogy írjam le, mit csinál. Persze a vhs-ek sem maiak már, de legalább 4 vhs lejátszóval próbáltam és semmit nem tudok kezdeni vele és a régi rendszeremen volt a legjobb csak azóta már nincs meg.

    Ha ezt tudtam volna előre akkor nem válok meg tőle.

    Mondjuk a 2300 H-ból megvan a laptophoz való változata is, azzal lenne a legszebb a kép, bár a piros színek ott is vibrálnak valamennyire, csak ott meg ha elindítom a vhs kazi lejátszását elég sűrűn egy-egy pillanatra csak fekete képernyő fogad, tehát megy a kazi majd gondol egyet és egy pillanatra csak fekete kép van majd megy tovább a felvétel rendben, majd ismét fekete kép egy pillanatra és ez folytatódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés